Köyde yaptığımız evin yanındaki pansiyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla her söylenene inanmıyoruz doğal olarak. Kanun, yönetmelik vs gösterin inanalım.

Ya ben bize karakoldan söylenen dedim. Almayin diyorlar almiyoruz. Yanlis biliyorsam bilgi verirsiniz düzeltirim saldirmak niye. Ben istemezmiyim otelim dolsun taşsın para kazanayim. Bak ocak ayından berı boş kapalı.

Nasıl bir araziymiş bu ne güzel tepede yeşillikler içinde kimsenin olmadığı.. Lordlar zümresinden filan mısınız arkadaşım.Eminim zamanında dedenizin dedesi araziyi çevirip bura benim demişti.Öyle dağın tepesinde yeşillikler içinde arazi sahibi olmuşsunuz.
Yesil vadi 😂😂😂

Siz de arazinin size ait olan kısmını çevirin (bahçenizin etrafını Yüksek duvarlarla) ayrıca kendisi ruhsatını aldıysa izinleri tamda kendi arazisine ne yaptığı (ne yazık ki) sizi ilgilendirmez.

Neyse inanmayacaksiniz saglik olsun
Eşim berber bazı müşteriler parayı pahalı bulunca ne yapiyonki sanki bende evde yaparım olayına dönmüş işleten söyleyen sizsiniz inanmayan lar işletme sahibi değil yerli turist anladığım kadarıyla degisik, heryerin kuralları vardır kimisi uyar kimisi uymaz.

Ya ben bize karakoldan söylenen dedim. Almayin diyorlar almiyoruz. Ben istemezmiyim otelim dolsun taşsın para kazanayim. Bak ocak ayından berı boş kapalı.
E istemiyormuşsunuz, gelenleri de geri çeviriyormuşsunuz. Yan komşunuz alabiliyormuş. Sizin karakol size farklı onlara farklı uygulama mı yapıyor?

Valla her söylenene inanmıyoruz doğal olarak. Kanun, yönetmelik vs gösterin inanalım.

kafalar çorba oldu. Evli olanları alıyorlar ama bekarları almıyorlar. Ama bu kural için Türk olması lazım. Turistlerde sıkıntı yok evli bekar farketmez. Çünkü Turist sevişirse sex Türk sevişirse fuhuş olur Müge aplaaaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Arazinin tapusu var ama çok büyük ihtimalle tarım arazisi olarak geçiyor.
Eviniz de pansiyon da kaçak muhtemelen.
Ayrıca bazı arkadaşlar yol su meselesine takılmış, bu hizmetler veriliyor arkadaşlar.

Eşim berber bazı müşteriler parayı pahalı bulunca ne yapiyonki sanki bende evde yaparım olayına dönmüş işleten söyleyen sizsiniz inanmayan lar işletme sahibi değil yerli turist anladığım kadarıyla degisik, heryerin kuralları vardır kimisi uyar kimisi uymaz.
Valla eşimin berbere verdiği paraya acıyıp memnun da kalmayınca evde ben traş etmeye başladım. 4-5 senedir evde traş ediyorum eşimi, yapılıyor yani.
Bir şeyi bilmek için o alanda çalışıyor olmak gerekmiyor.

kafalar çorba oldu. Evli olanları alıyorlar ama bekarları almıyorlar. Ama bu kural için Türk olması lazım. Turistlerde sıkıntı yok evli bekar farketmez. Çünkü Turist sevişirse sex Türk sevişirse fuhuş olur Müge aplaaaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bir de yan pansiyon alabiliyor ama bu arkadaş alınca fuhuş oluyor onu atlamışsın.

Benim otellerim butik otel kücuk yer. Alsan evli olmayanlari aliyor diye etiketliyorlar problem cikip karakola gitsen karakoldaki memurda buranin insani ayipliyor niye aldin diyor.

Valla ablacım adamın arazisi size mi soracaktı 😀😀 Benimde olsaydı getirisi olan bir yer olsaydı bende yapardım .banane milletin keyfinden , rahatsız olmasından 😀

Benim otellerim butik otel kücuk yer. Alsan evli olmayanlari aliyor diye etiketliyorlar problem cikip karakola gitsen karakoldaki memurda buranin insani ayipliyor niye aldin diyor.
Polis ne derse o bizim burdada var o tarz yerler ama encok eşyalı günlük evler var onlarda bile kiraya verdiğin kişilerin TC sini yada kimlik fotoğrafını atıyorsun polise evli bekar olayını bilmiyorum oralarin

Allasen neresi o küçük yer? Turist geliyor, sarhoş adam geliyor ama oranın insanı ayıplıyor diyor polis.

E istemiyormuşsunuz, gelenleri de geri çeviriyormuşsunuz. Yan komşunuz alabiliyormuş. Sizin karakol size farklı onlara farklı uygulama mı yapıyor?

Alan arkadaslarimiz musteri listesine yazmiyorlar yada farkli odalarda yatiyor gosteriyorlar. Diger verdigim ornegi okuduysan 50 yasinda herif 2 kizla geldi dedim oylesini almak zaten istemem cünkü meslek olarak yapiyorlar. Ben almam başkasi alir beni ilgilendirmez. Ama kendini bilen olur alinir

Valla eşimin berbere verdiği paraya acıyıp memnun da kalmayınca evde ben traş etmeye başladım. 4-5 senedir evde traş ediyorum eşimi, yapılıyor yani.
Bir şeyi bilmek için o alanda çalışıyor olmak gerekmiyor.
Doğru senelerce siz gidiyorsunuz kuaför okullarına okadar hijyen eğitimlerini siz aldınız anca koçanı tras edersin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X