Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın mesleğimi seviyorum.Ne diyim açalım dükkan çalış yanimda
Yaparım kız aşkolsun. Boyaları kap gel.
Yassağ mı kardeşim evde saç boyamakKuaförler berberler kızmasın sonra? İhbar ederler vallağ![]()
İşte neresi onu çok merak ettim valla. Turist varsa turizm bölgesidir, turizm bölgelerinde halk alışkındır böyle şeylere.
Yok kız gitsin yasak değil evlere gitmek biz gidersek iki katı ücret alıyoruz oda öyle yapsın iyi kazanırKuaförler berberler kızmasın sonra? İhbar ederler vallağ![]()
Yassağ mı kardeşim evde saç boyamak![]()
Ne tuhaf bir musteri kitleniz var yahuNasil birsey biliyormusun . Mesela bir odanda cocuklu aile var yan odayada bir pazarlamaci erkek aldın. O cocuklu aile rahatsiz olduk diye geliyor. Niye diyorsun yandaki odada yanluz erkek var ben buraya coluk cocuk geldim diyor karisini kıskaniyor Yada yine ayni sekilde bir odada aile var diger 2 odayada 7 kisilik bir arkadas grubu aldik bahcede ÇAY iciyorlar gencler gülüsüyorlar o aile cekip gidiyor parasinida geri istiyor. Yada engelli cocugu olan bir aile var ama yan oda rahatsiz olup polis cagiriyor.
kuaförler açılmadı mı bugün ? çok zam gelmiş diyorlar doğru mu bir de belirlenen kurallara cidden uyulacak mı ? bu ciddi bir müşteri sorusuYok kız gitsin yasak değil evlere gitmek biz gidersek iki katı ücret alıyoruz oda öyle yapsın iyi kazanır![]()
En son Geçen yaz manitimle butik otele gittim . Kimlik dışında bir şey sormadılar Yani yıllardır , otellere giderim ama kimse evlimisiniz demedi açıkçası . Böyle bişey olursa turizm çökerOtelci oldugum icin olabilirmi. Hemde 3 tane... bende isterim dolsun taşsın otelim ama bize karakoldan verilen bilgi bu. Yojsa aksama kadar 50 tanesi ariyor.
komşular uymuyor dedin ya demek zorunlu değil valla sen de ne dediğini bilmiyosun he
Nasil birsey biliyormusun . Mesela bir odanda cocuklu aile var yan odayada bir pazarlamaci erkek aldın. O cocuklu aile rahatsiz olduk diye geliyor. Niye diyorsun yandaki odada yanluz erkek var ben buraya coluk cocuk geldim diyor karisini kıskaniyor Yada yine ayni sekilde bir odada aile var diger 2 odayada 7 kisilik bir arkadas grubu aldik bahcede ÇAY iciyorlar gencler gülüsüyorlar o aile cekip gidiyor parasinida geri istiyor. Yada engelli cocugu olan bir aile var ama yan oda rahatsiz olup polis cagiriyor.
O zaman rezervasyon alırken ya da internet sitesinde tek bay, evli olmayan müşteri alınmaz yazın ya da tam tersi otelimiz bu tip müsterileri alır yazın. Biz uhd rezervasyonlarında tek bay alan otelleri ya da aile oteliyiz diyenleri eliyoruz mesela satın alırken. Adult otelleri ya da adult alanları olanları tercih ediyoruz. Siz de rahat edersiniz müşteri de rahat eder.Nasil birsey biliyormusun . Mesela bir odanda cocuklu aile var yan odayada bir pazarlamaci erkek aldın. O cocuklu aile rahatsiz olduk diye geliyor. Niye diyorsun yandaki odada yanluz erkek var ben buraya coluk cocuk geldim diyor karisini kıskaniyor Yada yine ayni sekilde bir odada aile var diger 2 odayada 7 kisilik bir arkadas grubu aldik bahcede ÇAY iciyorlar gencler gülüsüyorlar o aile cekip gidiyor parasinida geri istiyor. Yada engelli cocugu olan bir aile var ama yan oda rahatsiz olup polis cagiriyor.
Bu anlattıklarınızın konumuzla hiçbir alakası yok. çekip giden ailenin problemi o. Kimse kimseye bekar bekar tatile çıkmayacağıma antttt içeriiiim demiyor. Her türlü insanla yanyana gelebilirsin.
Simdi burdaki butik otellerin %95 i buranin yerlisi kendi mulkiyetlerinde otelciler %5 i disardan.disardan gelenle kimse ugrasmaz. Ama bizim bir yanlisimiz olsa dügunde cenazede konusulur. Burda herkes birbirini tanir.
Müşteriye kullanılacak herşey tek kullanımlık aldık el ve malzemeleri için kilo kilo dezenfektan aldık eşimi giyim konusunda eldiven felan koruma adına herşeyi aldik,saat başı müşteri yazdik,yazılan kuralların hepsini uyguluyoruzkuaförler açılmadı mı bugün ? çok zam gelmiş diyorlar doğru mu bir de belirlenen kurallara cidden uyulacak mı ? bu ciddi bir müşteri sorusu
Tanıdığın öyle bir yerde oteli vardı evli adamlar kadınlarla gelip kalıyor diyordu biz bodruma gittiğimizde cüzdan sormuşlardı sormak yasaksa tv de niye basılan otelleri gösteriyor fuhuş sayılmıyorsa polisler nasıl ayırt edecekÇok yanılıyorsunuz insanlar şehirden uzaklaşmak, temiz hava almak için dağ başına gidiyor. Biz gidiyoruz en azından.
Evlilik cüzdanı sormak da yasak, şikayet edebiliyoruz soran yerleri.
O zaman rezervasyon alırken ya da internet sitesinde tek bay, evli olmayan müşteri alınmaz yazın ya da tam tersi otelimiz bu tip müsterileri alır yazın. Biz uhd rezervasyonlarında tek bay alan otelleri ya da aile oteliyiz diyenleri eliyoruz mesela satın alırken. Adult otelleri ya da adult alanları olanları tercih ediyoruz. Siz de rahat edersiniz müşteri de rahat eder.
İki aydır kapaliydik bugün actik hayırlısıyla gereken herşey mevcutkuaförler açılmadı mı bugün ? çok zam gelmiş diyorlar doğru mu bir de belirlenen kurallara cidden uyulacak mı ? bu ciddi bir müşteri sorusu