Köyde yaptığımız evin yanındaki pansiyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şuan 50 tane butik otel arasam sıfır tanesinden evli misiniz sorusunu alırım :işsiz:

Beni ararsan ben sorardim. karsi oldugum veya insanlari ayristirdigim icin degil. Insanlar yasantisinda özgürdür kimsenin namus bekcisi degilim. Ama 2 yil once basimiza bu olaydan kötu bir durum geldi esim yaralandi .bizde artik soruyoruz

Dağ başında insan bir yerden sonra sıkılır.
Ne güzel gelen giden olur. İki insan olur, sohbet olur, muhabbet olur.
Bu kadar negatiflik gerçekten zarar, mutluluk gerçekten sadece bakış açısıyla alakalı.
Siz oraya gelebilecek insanları sorun olarak görmediğinizde o pansiyon size rahatsız edici gelmemeye başlayacaktır.

Benim bulundugum yerdede 250 otel var. Oteller insiyatifini kullanip aliyorlar. Musteri listesine yazmiyorlar.

kanun açık...
8C63E511-BF6F-44F3-80A4-BFF009D5AE08.webp

Beni ararsan ben sorardim. karsi oldugum veya insanlari ayristirdigim icin degil. Insanlar yasantisinda özgürdür kimsenin namus bekcisi degilim. Ama 2 yil once basimiza bu olaydan kötu bir durum geldi esim yaralandi .bizde artik soruyoruz

yanii yaşadığınız olaydan ötürü soruyorsunuz kanunla alakası yok

Yıllardır pansiyon otel milyon yere giderim bir kez evlilik cüzdanı sorulmadı bana. Bir de evlilik cüzdanını insan yanında taşımaz ki.

Belki kimlikte soyisim ayni diye sormayan olmustur.
Her yer sormuyor turizmci arkadaslarimiz daha iyi bilir ama bi bakanliga bagli tesisler oluyor. Bir de belediyeye bagli tesisler oluyor.
Bildigim kadariyla belediyeye bagli olanlar soruyor.
Emin degilim ama var boyle bir sey. Bize cogunluk sormuyor ama bazen soruyorlar.

Turizm işletme belgesi olmayan otel/pansiyon da mı oluyormuş.
Neler öğreniyoruz
Ben olsam onlara kaçak derdim.

Otelciligin pansiyonculugunda dereceleri var. O belgeyi almak kucuk butik otellere zor gelir. Cunku ciddi paralar ödeniyor. butip oteller ruhsatli calisir kacak olmaz

yanii yaşadığınız olaydan ötürü soruyorsunuz kanunla alakası yok

Bizim otelcilik yaptigimuz yer kucük bir yer bize karakoldan almayacaksiniz dendi 9 yıldir. Turistlere zaten sorulmuyordu sadece pasaport aliyoruz onlardan.

Her yer sormuyor turizmci arkadaslarimiz daha iyi bilir ama bi bakanliga bagli tesisler oluyor. Bir de belediyeye bagli tesisler oluyor.
Bildigim kadariyla belediyeye bagli olanlar sormuyor.
Emin degilim ama var boyle bir sey. Bize cogunluk sormuyor ama bazen soruyorlar.

soyadımızın aynı olmadığı zamanlar da oldu, farklı insanlarla gittiğim zamanlar da oldu. Hayır hiç sorana denk gelmedim. Gelsem kalmam zaten öyle bir yerde.

Bildigim kadariyla belediyeye bagli olanlar sormuyor.

Kucuk ilcelerde soruluyor.

Bizim otelcilik yaptigimuz yer kucük bir yer bize karakoldan almayacaksiniz dendi 9 yıldir. Turistlere zaten sorulmuyordu sadece pasaport aliyoruz onlardan.

turistler evli değilse? Hadi sevgili olayını geçtim memleket normal kız/erkek arkadaşlarıyla tatile giden insanlarla dolu. Hiç duymadım sizi konaklayamayız çünkü aile değilsiniz diyen bi yer. Nerede işletmecilik yapıyorsanz söyleyinde aramayalım bile hiç

İki yerde belediyeden izin alınarak yapıldı. Kimse kimsenin malına konmadı. Ben burda bizim yerimize ev yaptılar vs de demedim. Kaç kere yazdım ama hala ısrarla aynı şeyler soruluyor
Ee o zaman niye bizim bahçemizi işgal ettiler diye bahçemiz gitti diye üzüldünüz?
Tapu kimin üstüne?
Tüm yorumları neredeyse okudum ama tapu kimin kom kimin yerini işgal etti anlamadım

soyadımızın aynı olmadığı zamanlar da oldu, farklı insanlarla gittiğim zamanlar da oldu. Hayır hiç sorana denk gelmedim. Gelsem kalmam zaten öyle bir yerde.

Herkes para kazanmak ister. Sorup sormamak insiyatiflerine bagli. Şöyle birsey anlatayim gecen yaz 50 yasinda herif 2 tane genc kızla geldi sabahin 7 sinde körkütük sarhos 2 kisilik oda varmi dedi. Biz almadık. Yan komsumuza gitmis o aldı. Gun icinde esime diyorki normalde 2 kisilik ida 200tl 500 dedim adam cat diye verdi 3 saat sonrada cekip guttiler diye güldü. Yani dedigim gibi insiyatif

turistler evli değilse? Hadi sevgili olayını geçtim memleket normal kız/erkek arkadaşlarıyla tatile giden insanlarla dolu. Hiç duymadım sizi konaklayamayız çünkü aile değilsiniz diyen bi yer. Nerede işletmecilik yapıyorsanz söyleyinde aramayalım bile hiç
Turistler bizi ilgilendirmiyor kendi insanımızın namusunu korumalıyız diyorlar herhalde.

Herkes para kazanmak ister. Sorup sormamak insiyatiflerine bagli. Şöyle birsey anlatayim gecen yaz 50 yasinda herif 2 tane genc kızla geldi sabahin 7 sinde körkütük sarhos 2 kisilik oda varmi dedi. Biz almadık. Yan komsumuza gitmis o aldı. Gun icinde esime diyorki normalde 2 kisilik ida 200tl 500 dedim adam cat diye verdi 3 saat sonrada cekip guttiler diye güldü. Yani dedigim gibi insiyatif
İnsiyatif deyin hak verelim ama 3 kez evli olmayan müşteri alınca fuhuşa yardım ve yataklık kapsamına giriyor dediniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X