- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Senin gibi insanları otele alır zengin olurdum demişssin de benim gibi insanlardan kastın? Beni tanımıyorsun nasıl insan olduğumu bilmiyorsun. Erkek arkdaşımla tatile gitmiş olmam beni edepsiz vs yapmıyor. Seni de gitmemiş olman edepli yapmıyor. İnsanların niyetini bilmeden yaflatamayı bırakın. Sizin gibi insanların küçüle küçüle yok olması gerek.
Namus elbette onemli benim icin. Ama saldirgansin bir kere. Senin doğrun sana benim dogrum bana. Ama 2 saattir linc ediyorsun. Kendi dogrularini insanlara empoze edemezsin. Yok efendim sen kimbilir kac kisiyi fuhus sucu attin. Sen beni taniyormusunda iftirayla sucluyorsun. senin yaptiginin ne farki var. 2 saattir sex sevisme diye yirtiniyorsun sinrada sevgilimle tatile gittik diye kendini masum yapiyorsun. Aksamdan beri bende her turlu musteriyi almak isterim ama bulundugum yerde yasak ve iyi karsilanmiyor gelenide secemiyecegimizden bir cogunu alamiyoruz secebildigimi aliyoruz diye izah ediyorum. Sen saptiriyorsun.Mubarek ramazanda diyorum konuyu dagitmayalim diyorum usteliyorsun. Neyin egosunu yasiyorsun.
Son düzenleme: