Köyde yaptığımız evin yanındaki pansiyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaaa meslekleri yüzünde mi yazıyor hahahahahahha ayroca telefondan düzgün insanı nasıl anlıyorsunz? Hahaha

Ses tonundan anlasiliyor konusmasindan belli oluyor. Onuda biz anlayalim bizahmet.

e avukatı anlayamamışsınız. Anlamadığınız için sorun yaşıyorsunuzdur belki. Kimin ne olduğu belli değil arkadaşım

Valla avukat cokta duzgun biriydi kapidan gelen musteriydi karisinin tek derdi paraydi. Adam karakolluk olmamak icin senet imzaladi.

Evde kişisel bakımını yapan herkesin parasızlıktan bunu yaptığını zannediyorsunuz sanırım. Bunun kimileri için bir tercih olduğunu söyleyeyim öyleyse. Restaurantlar bu işi profesyonel yapıyor diye evimizde yemek de pişirmeyelim o zaman.

Ayrıca sürekli maddiyatla ilgili imalarda bulunarak, “dükkan açayım, gel yanımda çalış” vs. demeniz yorumları okuyan biri olarak beni rahatsız etti doğrusu. Sizin açacağınız dükkanda çalışmaya ihtiyacı olduğunu nereden çıkardınız? Sırf kadın eşini traş ettiğini söyledi diye üstelik.

Kaldı ki ekonomik koşullar nedeniyle de evde bakımını yapmayı tercih edebilir insanlar. “Parası olanlar”, “parası olmayanlar” şeklinde vurgulamak gerekli mi?
Cok dogru yazmissiniz ne kadar sig düsünceli vasifsiz insanlar var aman yarabbim ben mesela kuaför arkadaslar yanlis anlamasin kuaförden hazetmiyorum temiz gelmiyo bana o taraklar cimbizlar hele agda odasi dügün disinda asla kuaföre ugramam agdadan boyamaya kadar evde kendim yaparim üstelik makyaj yapmayida cok iyi ögrendim yapa yapa paradan degil tercih meselesi 👌🏼

Yasak değil yahu, kanunu koydum şuraya hala yasak diyorsunuz. Kafanızdan yasaklar uydurmayın.

Evli olmadan sevişen insanların olduğu yer genel ev değildir. Evli olmayan insanlar da sizin bizim gibi normal insanlardır. Fuhuş parayla yapıldığında olur.
ahahaha millet siyirdi iyice

Valla avukat cokta duzgun biriydi kapidan gelen musteriydi karisinin tek derdi paraydi. Adam karakolluk olmamak icin senet imzaladi.

Kimin ne olduğu alnında yazmıyor. Sorun çıkartacak gibi görünen tek zarar vermeden gider. Bakarsn temiz insan bi sürü zarara uğratır seni. Tipten, giyimden, konuşmadan anlaşılmaz her şey

Ailenle gittiğin otel genel ev gibi kullanılıyorsa rahatsız olmazmısınız yasak değilse ailelerin huzuru nasıl sağlanacak normalde yasak ama bazı işletmeler buna uymuyor ya da kılıfına uyduruyorlar
Nasıl yasak merak ettim. Hele bodrum gibi bir yerde nerdeyse gitmediğim otel kalmadı. Ne erkek arkadaslarımın ne de benim kimlik dısında bir seyim sorulmadı. Sormadılar, böyle bir yasak kanun yok. Milletin doya doya şehvetli seviştiği alanlarada “genel ev” diyemeyiz. Cok degisik bakıs açıları.

Düzgün birimiydi 😂😂😂kariyi boynuzlamaya gelmis ama kravat takmisti iyi birisi

Insanlarin hayatlarinin detaylarini kapida soramiyoruzki .Sorsak suc sormasak suc. 2 avukat arkadasiz deyip avukat kimliklerini gostermisler 2 oda vermisler sevinerek. Biz odaya yerlestirdikten sonra birlesmisler bilemeyizki.

Insanlarin hayatlarinin detaylarini kapida soramiyoruzki .Sorsak suc sormasak suc. 2 avukat arkadasiz deyip avukat kimliklerini gostermisler 2 oda vermisler sevinerek. Biz odaya yerlestirdikten sonra birlesmisler bilemeyizki.
E o zaman evli olmayanı almamanızın ne anlamı kalıyor? Herkes iki oda tutup tek oda kullanabilir.

E o zaman evli olmayanı almamanızın ne anlamı kalıyor? Herkes iki oda tutup tek oda kullanabilir.

Ya anlatamiyorum. Gelseler 2 tane tek kisilik oda ayirsinlar gecede ne halt ederlerse etsinler banane kimsenin şeyini gözetleyemem bilememki ne amaclari var. Ama problem cıktıginda enazindan elimde yazili kagit olur . Ama bu isi fuhus amaciyla yaptigini gordugumude almak zorunda degilim. Internete 2 yorum yazsalar evli olmayani fuhus yapani aliyorlar diye bu isten 5 kurus para kazanamayiz. neyse konuyu sabote etmekte banlanmakta istemiyorum. Iftara hazirlanmam lazim.

Son düzenleme:
Cok dogru yazmissiniz ne kadar sig düsünceli vasifsiz insanlar var aman yarabbim ben mesela kuaför arkadaslar yanlis anlamasin kuaförden hazetmiyorum temiz gelmiyo bana o taraklar cimbizlar hele agda odasi dügün disinda asla kuaföre ugramam agdadan boyamaya kadar evde kendim yaparim üstelik makyaj yapmayida cok iyi ögrendim yapa yapa paradan degil tercih meselesi 👌🏼
Herşey tercih meselesi tabi gelene kapımız açık biz gereken hijyen kurallarına uyuyoruz gittiğiniz yer uymuyorsa şikayet edin uymak zorunda kalırlar,bize gelmeyen musteride umrumuzda değil.hayirli günler.

Ya anlatamiyorum. Gelseler 2 tane tek kisilik oda ayirsinlar gecede ne halt ederlerse etsinler banane kimsenin şeyini gözetleyemem bilememki ne amaclari var. Ama problem cıktıginda enazindan elimde yazili kagit olur . Ama bu isi fuhus amaciyla yaptigini gordugumude almak zorunda degilim. neyse konuyu sabote etmekte banlanmakta istemiyorum. Iftara hazirlanmam lazim.

sizin anlattığınız örnekler fuhuş değil, sex. Fuhuşun ne olduğunu bi öğrenin önce. Fuhuş yapan insan gizlemez zaten kalkıp bize iki oda ver demez

sizin anlattığınız örnekler fuhuş değil, sex. Fuhuşun ne olduğunu bi öğrenin önce. Fuhuş yapan insan gizlemez zaten kalkıp bize iki oda ver demez

Fuhusun ne oldugunu bilmedigim çok kesin zaten. Gelene sen geldin evli degilsin ama amacin fuhusmu yoksa sex mi diye sormaliyiz ozaman. Insanlarin kendi tercihi isteyen istedigiyle istedigi kabul eden otellerde istedigini yapabilir. Bizlerde istedigimizi kabul edebiliriz. Otel cok

arazi kendisininse birsey soyleyecek hakkiniz kalmiyor pek.
nasil isterse öyle değerlendirir

Öncelikle evin bahçesi evinize dahilse kaldırım taşı döşeyip kendi alanlarına açamazlardı demek ki bahçe ortak alan yani size ait değil yoksa gökten inmedi ya yapılırken itiraz ederdiniz. Kendi arazisi istediğini yapar kaldı ki köy ve ıssız sakin diyorsunuz köy yerinde pansiyonda kim neden kalır ki anlamadım tatil için gelinebilecek bir yer değil sanırım ve yapacağınız birşey yok pansiyonda köy yerinde eğlence neden var o da meçhul..ama herkesin kendi insiyatifi her insan için müstakil ev yaptığında çevresinin kapanma riski var

Doğru senelerce siz gidiyorsunuz kuaför okullarına okadar hijyen eğitimlerini siz aldınız anca koçanı tras edersin
hangi kuaför okuluymuş arkadaşim o hijyen kuralları ögreten
ankarada aksam sanat okulunada gittim
özel meslek kursunada gittim hemde o zamanin en baba kurslarindandi
söyledikleri tek sey havlular her musteriye ayri olmali cimbizlar makaslar pensler torpuler makinaya konmali onuda yapan cok az kuafore denk geldim.
çalistirmadiklari makinanin icinden cikarip biz hijyenigiz imaji ciziyor bir çogu (uyanlarda muhakkak var boyle bir yerde de çalistim)
ama genelde hijyen sıfır.
ha şunuda söyleyip kuafor arkadaslarinda hakkini yemek istemiyorum gerçekten pislik icinde gelen muayyen gununde bile agda yapilmasini isteyen cok afedersiniz taharetten bir haber yasayan musterilerde var.
parami veriyorum yapacaksin mantiğı.
zamaninda kullanilan sir agdalari ocakta eritip suzduren tekrar kullanan salonlarida gordu bu gözler.
ne salonlar biz cok hijyenigiz desin ne musteriler ben cok temizim diye iddia etsin.
hijyen bambaşka bir şey ve bu kuaförlerin berberlerin çogunda yok.

söyledikleri tek sey havlular her musteriye ayri olmali cimbizlar makaslar pensler torpuler makinaya konmali onuda yapan cok az kuafore denk geldim.
çalistirmadiklari makinanin icinden cikarip biz hijyenigiz imaji ciziyor bir çogu (uyanlarda muhakkak var boyle bir yerde de çalistim)
ha şunuda söyleyip kuafor arkadaslarinda hakkini yemek istemiyorum gerçekten pislik icinde gelen muayyen gununde bile agda yapilmasini isteyen cok afedersiniz taharetten bir haber yasayan musterilerde var.
zamaninda kullanilan sir agdalari ocakta eritip suzduren tekrar kullanan salonlarida gordu bu gözler.
ne salonlar biz cok hijyenigiz desin ne musteriler ben cok temizim diye iddia etsin.
4sene eğitimi alınıyor berberler odasına kayıtlı oluyorsunuz okul harici berberin yanında çırak olarak çalışıyorsunuz gittiğiniz okul surekli gelip denetim yapıyor bu kişi burada çıraklık yada kalfalık yapiyormu ise düzenli gelip gidiyor mu diye tabi ilerde dükkan açarım ustalık belgesi alırım derdiniz yoksa ,siz ve sizin gibiler eğitim almadan kaçak calisirsiniz ne uzattiniz bu konuyu gittiğin yerler vasatsa ne yapalım kurallara uyuyoruz gerekeni yapıyoruz bittti

15senedir bu işin içindeyim siz mi ogreteceksiniz bana işinize bskin bı çok bilmiş daha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X