• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koydum sevinçlerimi önüme baktım hepsi ...

Navizade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
587
317
73
44
AİLEM ....
Ne acılar yaşadık nelere göğüs gerdik,ne zor zamanlardan nerelere geldik çok ŞÜKÜR.
İnsanın her daim yanında olan ailesinin olması ne güzel
annem 10 gün sonra kardeşimin tayini için şehri bırakıp hiç tanımadığı bi köye gidicek,kardeşim küçük korkar diye
bütün yazı ablamın çocuklarına bakarak geçirdi zaten,Aşılamam yapıldı dün evde dinleniyorum canım annem iki gündürde benim için seferber sabahın köründe gelmiş ben rahat ediyim,eşim işten dönünceye kadar kendimi yormuyum diye elinden geleni yapıyor,şimdide mutfakta bana yemek yapıyor,gözlerim doluyor ne cefakar kadın,ALLAHIM bana da annem gibi hayırlı anne olmayı nasip et.
Merak ediyorum insanlar başlıktaki soruyu kendine sorduklarında başka ne cevap veriyor kendilerine:KK51:

Son düzenleme:
Büyük ailem (annem babam abim) ve küçük ailem (eşim ve ben)
Sevinçlerimi önüme koyduğumda aklıma ilk onlar geliyor. Allah hiçbirini başımdan eksik etmesin :nazar:

Hepsi ailem sanirim.. annem babam ve abimm.. bizim icin egitimimiz icin her zorluga katlanan annem babam, bana baba gibi sahip çıkıp her zaman destek veren abimm.. iki bucuk yillik iliskim bitti iyikide bitti ve aileme 4 elle sarildim daha cok bağlandm onlara daha cok sahip ciktim. Degerlerini bir kere daha anladim. Kimse onlar kadar sevip sahip cikmiyor bana. Allahin izniyle onlari hic uzmek istemiyorum..

Hepsi ailem sanirim.. annem babam ve abimm.. bizim icin egitimimiz icin her zorluga katlanan annem babam, bana baba gibi sahip çıkıp her zaman destek veren abimm.. iki bucuk yillik iliskim bitti iyikide bitti ve aileme 4 elle sarildim daha cok bağlandm onlara daha cok sahip ciktim. Degerlerini bir kere daha anladim. Kimse onlar kadar sevip sahip cikmiyor bana. Allahin izniyle onlari hic uzmek istemiyorum..
kesinlikle hiç bir zaman bağımızı koparmasın ALLAHIM ailemizle

Bütün sevinçlerimde eşim yanımdaydı.
Ailem de vardı ama ne zaman evlenmeye karar verdim o zaman değiştiler, annem nikahıma gelmedi, babam son ana kadar işi bozmaya çalıştı. Şimdi pişmanlar, her fırsatta da söylerim beni yetim gibi evlendirdin diye anneme. Üzülüyor ama iş işten geçti.
Ailemi çok seviyorum ama, onlar bana hakettiğim gibi davranmadılar. Beni kırgın gelin ettiler, gözümün yaşıyla nikahıma zor yetiştim.
Haketmedim ben...
Hiç de aklıma gelmiyordu bunlar ne zamandır, nerden açtın bu konuyu sen :KK42:

bende babama kırgın evlendim,ama annem kardeşlerim hep yanımdaydı şimdide eşim ve ailesi çok şükür,ben elimden geldiğince onlara yakın olmaya çalışıyorum kırmamak için.ama biliyrum herkes bu kadar şanslı değil benimde babam beni mahcup etti düğünümde ,ama ŞÜKREDİYORUM Allahım hiç birinin yokluğunu göstermesin kimseye

Abim diyorum canımın parçasıdır o benim herşey bi yana abim bi yana :KK68:
Ablam küçük yaşımda evlendi ondan da pek sevgi yakınlık göremediğim için uzağım
Babamdan pek sevgi görmedim hissetirmez pek
Annem küçüklüğümden beri çektirmediği çile kalmadı ama bunlara rağmen allah hiçbirini başımdan eksik etmesin ne kadar kötü şeyler de yaşamış olsam şu yaşımda bi tanesinin bile yokluğuna dayanmak düşüncesi beni bitirir.

Abim diyorum canımın parçasıdır o benim herşey bi yana abim bi yana :KK68:
Ablam küçük yaşımda evlendi ondan da pek sevgi yakınlık göremediğim için uzağım
Babamdan pek sevgi görmedim hissetirmez pek
Annem küçüklüğümden beri çektirmediği çile kalmadı ama bunlara rağmen allah hiçbirini başımdan eksik etmesin ne kadar kötü şeyler de yaşamış olsam şu yaşımda bi tanesinin bile yokluğuna dayanmak düşüncesi beni bitirir.
benim abimle aram biraz açıktır,ama ayağına taş değse canım acır

koydum sevinçlerimi önüme hepsi; benim...

ben her şeyden sevinmeyi bilmişim..
ben her şeye gülmüşüm..
ben her şeyden mutlu olmayı başarmışım.
ben her şeyde iyi tarafı görmeyi başarmışım..

herkes normal davransa bile ben mutlu olmaya sevinmeye başlamışım..
ben işte..

koydum sevinçlerimi önüme hepsi; benim...

ben her şeyden sevinmeyi bilmişim..
ben her şeye gülmüşüm..
ben her şeyden mutlu olmayı başarmışım.
ben her şeyde iyi tarafı görmeyi başarmışım..

herkes normal davransa bile ben mutlu olmaya sevinmeye başlamışım..
ben işte..
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Back
X