Köye gitmek 😒

Kv gelemez köy tarla bahçe vs işleriyle meşgul kayinbabamda göndermez çünkü yemek falan rezil oluyor o yüzden bayramı ve kocamin gelmesini bekliycem

Kv hem tarlada çalışıyor hem de karnını doyurmaktan aciz koca eşşek kadar kayınpedere mi bakıyor
Kp ne yapıyor o arada

Hey maşallah

Eşim yokken ben gitmezdim açıkçası. Kendi annenin evinde bile 1 günden fazla kalamıyorum. Bence gitmeyin

Zaten eşinizle gidecekmissiniz. Öncesinden gidip kalmanın bir lüzumu yok bence. Yani ben eşim olmadan gidip 1 gün bile kalmam. Eşimle bile 10 gün kalmam gerci
Çok istiyorsa kv gelsin yanina iki kadın senin düzeninde vakit gecirirsiniz biraz.
Ben hiçbir erkeğin gidip eşinin ailesinin evinde günlerce tek başına kaldığını, gönüllerini yaptığını görmedim yani.

Bayramda gidecegim bir de esim bizi almaya geldiğinde on gün kadar kalicam öncesinde gitmeye gerek varmi sizce de?
Zaten kalma planınız varmış torunlarını görürler o sürede. Daha neden ekstra kendinizi zora sokuyorsunuz ki insanların gönülleri olsun diye. Bebeğin daha önemli boş ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…