- 26 Ağustos 2023
- 2.296
- 4.098
- 53
Kızlar eşim yurt dışında nasip olursa üç aya bizi de götürme plani var temelli tasinacagiz nasipse ben anneme yakın oturuyorum küçük bebeğim var her aksam anneme gidiyorum yemege bir saat durup çıkıp evime geliyorum. Ananem biraz da köye gitsin beklerler demiş esimde git dur bir iki hafta diyor ama inanilmaz sıkılıyorum kizlar ya kayinvaldemle cok iyi anlaşırız sohbetimiz iyidir ama kayınbabam cok diktatör sacma sapan laf sokar falan fistan yaşadığımız şeylerden sonrada adamin yüzünü de göresim yok Allah var eşim sart koşmuyor ama annem bekler diyor ben kendi ailemin yaninda bile kalmiyorum bebeğim baska evde uyumuyor zaten
tesettürlüyüm evimde açığım oraya gidicem rahat edemiycem zaten bebeğim cok hareketli benden is bekleyecek kayinbabam ikiye bir is buyurup sunu yap diyecek bebeğim her uykuya geçerken kiyameti koparıp aglayip uyumak istemiyor geriliyorum eşimle gittigimizde bizi gezdirirdi şimdi o da yok iki gün kalmak bile zulüm gibi geliyor sizce ne yapayım köy bu arada iki saat uzaklık ta öyle ha diyince gidip geleceğim bir yer değil yoplu ulaşımı da yok kardeşim bizim arabamizla birakip geleceğim zaman getirecek çalışıyor hafta içi birakip alamaz zaten
siz olsaniz ne yapardiniz?