Dediğim gibi 5 yıllık evliliğimin 2 yılı beraber geçmiştir aynı evin içinde birde. Ben sınırlarımı çizen biriyim köye taşınınca altlı üstlü olucak amaKoy sorun değil ama eş ailesi ile aynı evde yaşamak sorun bence...
Çok haklısınız ama dediğim gibi biz artık onlarla iyide olsa kötpde olsa çok bütünleştık muhakkak kavgamızı duyacaklar ama böyle yaşamakta kötü. Zaten sürekli bşraradayızEşinin ailesi nasıl insanlar? Mesela sizin eviniz onların evinden ayrı olacak ama aynı binada ya da yakın olacak .. bu konuya saygı gösterecekler mi? Yoksa orası da bizim evimiz burası da bizim evimiz diyerek sürekli bir arada mı olmak isteyecekler? Misafiriniz geldiğinde onlar da sürekli sizin yanınızda mı olmak isteyecek ? Bir de eş ile iyi gün de oluyor kötü günde ..ailelerle bu denli yakın oturmak ailelerin de her tertışmayı duymasına neden oluyor .. mahremiyetiniz pek kalmıyor,herkesin eşinizle tartışmanızı bilmesine neden oluyor ..bu sıkıntılı dönemlerde evliliği olumsuz etkiliyor ve çiftlerden birisi kendi ailesine yoğunlaşıp eşini yalnızlaştırıyor
Kendi e ait farklı evin varken kolay.. ama altlı ustlu evde hep sorun cikarDediğim gibi 5 yıllık evliliğimin 2 yılı beraber geçmiştir aynı evin içinde birde. Ben sınırlarımı çizen biriyim köye taşınınca altlı üstlü olucak ama
Ayrı yok malesef eşim başka yere yapmak istiyor ama o mümkün değil ŞuanlıkKendi e ait farklı evin varken kolay.. ama altlı ustlu evde hep sorun cikar
İmamdır boş vakitleri çokBenim merak ettiğim eşinizin kamudaki işi oldu. Hem kamuda çalışırken hem nasıl köyde bu işlerle uğraşıyor?
Nasıl hadsizlik bu. Sen haddini bilerek gel konuş. Senin o tezek dediğin pis koku sayesinde benşm eşim 2 daire aldı haberin var mı hadi hadisz burası sana göre değil sen masa başında ayını geçindirebilecek kadar maaşa devam et tezek kokusuzSen ölmeyi bayilmak sanıyorsunşimdi sürekli ordayım diyosun ama hele bı evini taşı eşinin ailesi pat diye gelsin görürsün o zaman köyü.koylerde haber verme kapı çalma diye bı adet yok pat diye icerdeler.dedikodusu asla bitmez her adımın dedikodu malzemesi olur.ayrica eşin hayvancılıkla uğraşıyordu eviniz tezek kokusu olacak.asla köyde yaşamam koydekiler bile köyden kaciyor
Avm 20 dk uzaklıkta zatenSorun çıkarsa çıkar küsersin olur biter. Zaten hep köydeymişsiniz bence de taşının. Araba kullanmayı öğrenirsen annenin gelmesine gerek kalmaz sen gider gelirsin annene daha iyi olur. Atarsın anneni arabaya o AVM senin bu kafe benim gezersiniz
Ne saçmalıyorsunuz gerçekten.benim dediklerimle bunun ne alakası var.esimin ailesi köyde yaşıyor ordan biliyorum.o kadar saçma bı yerden konuya girmissiniz ki ayrıca siz haddinizi bilin kim oluyorsunuz da bana bu şekilde konuşuyorsunuz.cok şükür maddi durumum gayet iyi.köy hayatının zorluklarından bahsettim yalan mı köylerde tezek kokusu olmuyor mu?Nasıl hadsizlik bu. Sen haddini bilerek gel konuş. Senin o tezek dediğin pis koku sayesinde benşm eşim 2 daire aldı haberin var mı hadi hadisz burası sana göre değil sen masa başında ayını geçindirebilecek kadar maaşa devam et tezek kokusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?