Köye taşınmak

Ha ayrıca evet masa başı iş yapıyorum ogretmenim.peki sizin eşiniz kamuda çalışıyorsa hangi ara tarla bahçe hayvanlarla uğraşıyor hemde sürekli.demekki iş saatlerinde kendi özel işiyle ilgileniyor.bide gelip burda köyü kotuluyormusum izlenimi veriyorsunuz.siz önce aldığınız maaşın hakkını verin.ben en azından iş saatlerimde başka şeyler yapmıyorum.normalde böyle yorumlar yapmazdım ama siz sınırınizi aştiniz

Benim ailem dikkat ediyor sen düşünme onu

Siz önce okuduğunuzu anlayın sonra yazın. Kayınpederimle birlikte yapıyor hafta içi babası hafta sonu eşim tamam sen rahat ol

Siz önce okuduğunuzu anlayın sonra yazın. Kayınpederimle birlikte yapıyor hafta içi babası hafta sonu eşim tamam sen rahat ol
Okuduğumu anlıyorum ama siz yazdığınızi okuyamiyorsunuz.yazdiklarinizin hangi yerinde haftasonu kelimesi geçiyor.ben böyle söyleyince lafı değiştirdiniz.hic kendinizi kandirmayin sürekli yazmışsınız hep ordayım demişsiniz.

Seni mi ilgilendirir benim eşimin ne zaman iş yaptığı

Seni mi ilgilendirir benim eşimin ne zaman iş yaptığı
İlgilendirir hanımefendi seni beni herkesi ilgilendirir eğer ki eşiniz 657liyse ve diğer taraftan ek iş yapıp, vergi kaçırıyorsa ve yaptığı kaçak işle iki ev alabiliyorsa bu hepimizi ilgilendirir. Bir de gurur duyarak anlatmışsınız..! Vergi kaçakçılığı toplumu ilgilendiren bir sorundur.
İstediğiniz yerde yaşayın zaten gidesiniz var, köye taşınmak için üye ikna etmeye çalışmanıza lüzum mu var?

Bunları söyleyecektim ama 657 den size ne diyecek diye söylemedim

Bunları söyleyecektim am 657 den size ne diyecek diye söylemedim
Ya deseydi ki ayın sonu gelmiyor, zaten ekonomi belli mecbur üç beş bir şey kazanıp ay sonu getirmeye çalışıyoruz anlayacağım ve belki bir noktada hak da vereceğim. Madem öyle istifa etsin gitsin köye saatlerini dilediği gibi geçirsin, işte o zaman ne haddimize.

Vergi dairesine şikayet vs edilse anonim sitede kimlik bulunur mu acaba açık açık yazmış 2 ev diye

Ne saçmalıyorsunuz ya kocsıda kendiside el ele verip iki işte çalışmışlar iki daire almışlar buna mı göz diktiniz yok vergi bilmem ney size ne bundan ?
İki işte çalışmak yasak memur olanlara bilmem haberiniz var mı?mesai saatinde başka bı işte çalışıyorsa sizce bu sorun değil mi

İki işte çalışmak yasak memur olanlara bilmem haberiniz var mı?mesai saatinde başka bı işte çalışıyorsa sizce bu sorun değil mi
Mesai dışında demedi hafta sonu diye yazdığını hatırlıyorum,eğer öğretmense 2 aylık tatilde işini yapıyordur.Yasak konusunda haklısınız ama detayları bilmeden suçlamak doğru değil

İki sokak ötesi bile çok şey fark eder . aileniz zorlanır araba yoksa yol git gel kışın falan günler kısa gelmek istemeyebilirler . Akrabalarınızı bilemem aranızdaki samımıyeye bağlı çok bağlıysanız gelirler 25 dk yol atla deve değil arabası olan insana.

Evdeki akrebe çözüm bulmaya bakın çünkü o evi o şekilde kiraya vereceksenız gelen kiracı da rahat gözünü kapatamayacak evde akrep var dersenız de kimse evi tutmayacak .ev taşıması etmesi kolay değil kim nie akrep çıkan eve kiracı olarak gelsin buda soru işareti mesela ?

Mesai dışında demedi hafta sonu diye yazdığını hatırlıyorum,eğer öğretmense 2 aylık tatilde işini yapıyordur.Yasak konusunda haklısınız ama detayları bilmeden suçlamak doğru değil
Haftasonunu ben yasak dedikten sonra söyledi.ogretmen olsa bu kadar vakit ayırıp gidemez sonuçta derse girmesi lazım.ben suclamadim kendisi hırçın davrandığı için konu buraya kadar geldi.

Konu sahibi sen köye taşınmayı resmen sormayıp bizi ikna etmeye calışmışsın.

Ayrıca diğer üyeler senin iyiliğin için diyorlar.

Seni şikayetle korktunlardan birisi zaten her konuya şikayet diyor kendi büyük hata yapmak üzere kendi hayatında bu mizacından dolayı.

Bebekle hacca gitmeye çalışıp merhametsiz olduğunda da herkese saldırmıştın yanlış düşündüğün halde.

Ayrıca şunu eklemek isterim; annen ve akrabaların rahat gelemediği gibi araba marabada rüya olur.

Sen o ailenin 3 öğün beraber yediği kızı olursun ailen gelemediği gibi senin aklından da çıkarlar.

Şu sitede üye olmadan öncede takip ederdim

En önemli öğretisi;

Eş ailesine kendi ailenden daha yakın mesafede asla olmayacaksın.

Beynin yıkanır bi bakmışsın kocanın annesiyle otura kalka kocana annelik yapar olmuşsun.
Adamda durur mu gazino kapatır evde 2 ana beklerse

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…