- 25 Haziran 2016
- 7.654
- 13.720
- 248
Ha ayrıca evet masa başı iş yapıyorum ogretmenim.peki sizin eşiniz kamuda çalışıyorsa hangi ara tarla bahçe hayvanlarla uğraşıyor hemde sürekli.demekki iş saatlerinde kendi özel işiyle ilgileniyor.bide gelip burda köyü kotuluyormusum izlenimi veriyorsunuz.siz önce aldığınız maaşın hakkını verin.ben en azından iş saatlerimde başka şeyler yapmıyorum.normalde böyle yorumlar yapmazdım ama siz sınırınizi aştinizNasıl hadsizlik bu. Sen haddini bilerek gel konuş. Senin o tezek dediğin pis koku sayesinde benşm eşim 2 daire aldı haberin var mı hadi hadisz burası sana göre değil sen masa başında ayını geçindirebilecek kadar maaşa devam et tezek kokusuz
Benim ailem dikkat ediyor sen düşünme onuNe saçmalıyorsunuz gerçekten.benim dediklerimle bunun ne alakası var.esimin ailesi köyde yaşıyor ordan biliyorum.o kadar saçma bı yerden konuya girmissiniz ki ayrıca siz haddinizi bilin kim oluyorsunuz da bana bu şekilde konuşuyorsunuz.cok şükür maddi durumum gayet iyi.köy hayatının zorluklarından bahsettim yalan mı köylerde tezek kokusu olmuyor mu?
Siz önce okuduğunuzu anlayın sonra yazın. Kayınpederimle birlikte yapıyor hafta içi babası hafta sonu eşim tamam sen rahat olHa ayrıca evet masa başı iş yapıyorum ogretmenim.peki sizin eşiniz kamuda çalışıyorsa hangi ara tarla bahçe hayvanlarla uğraşıyor hemde sürekli.demekki iş saatlerinde kendi özel işiyle ilgileniyor.bide gelip burda köyü kotuluyormusum izlenimi veriyorsunuz.siz önce aldığınız maaşın hakkını verin.ben en azından iş saatlerimde başka şeyler yapmıyorum.normalde böyle yorumlar yapmazdım ama siz sınırınizi aştiniz
Okuduğumu anlıyorum ama siz yazdığınızi okuyamiyorsunuz.yazdiklarinizin hangi yerinde haftasonu kelimesi geçiyor.ben böyle söyleyince lafı değiştirdiniz.hic kendinizi kandirmayin sürekli yazmışsınız hep ordayım demişsiniz.Siz önce okuduğunuzu anlayın sonra yazın. Kayınpederimle birlikte yapıyor hafta içi babası hafta sonu eşim tamam sen rahat ol
Seni mi ilgilendirir benim eşimin ne zaman iş yaptığıOkuduğumu anlıyorum ama siz yazdığınızi okuyamiyorsunuz.yazdiklarinizin hangi yerinde haftasonu kelimesi geçiyor.ben böyle söyleyince lafı değiştirdiniz.hic kendinizi kandirmayin sürekli yazmışsınız hep ordayım demişsiniz.
Çok şey yazardım ama hiç ugrasamam boşa bı çaba.Seni mi ilgilendirir benim eşimin ne zaman iş yaptığı
İlgilendirir hanımefendi seni beni herkesi ilgilendirir eğer ki eşiniz 657liyse ve diğer taraftan ek iş yapıp, vergi kaçırıyorsa ve yaptığı kaçak işle iki ev alabiliyorsa bu hepimizi ilgilendirir. Bir de gurur duyarak anlatmışsınız..! Vergi kaçakçılığı toplumu ilgilendiren bir sorundur.Seni mi ilgilendirir benim eşimin ne zaman iş yaptığı
Bunları söyleyecektim ama 657 den size ne diyecek diye söylemedimİlgilendirir hanımefendi seni beni herkesi ilgilendirir eğer ki eşiniz 657liyse ve diğer taraftan ek iş yapıp, vergi kaçırıyorsa ve yaptığı kaçak işle iki ev alabiliyorsa bu hepimizi ilgilendirir. Bir de gurur duyarak anlatmışsınız..! Vergi kaçakçılığı toplumu ilgilendiren bir sorundur.
İstediğiniz yerde yaşayın zaten gidesiniz var, köye taşınmak için üye ikna etmeye çalışmanıza lüzum mu var?
Ya deseydi ki ayın sonu gelmiyor, zaten ekonomi belli mecbur üç beş bir şey kazanıp ay sonu getirmeye çalışıyoruz anlayacağım ve belki bir noktada hak da vereceğim. Madem öyle istifa etsin gitsin köye saatlerini dilediği gibi geçirsin, işte o zaman ne haddimize.Bunları söyleyecektim am 657 den size ne diyecek diye söylemedim
Avm 20 dk uzaklıkta zaten
Vergi dairesine şikayet vs edilse anonim sitede kimlik bulunur mu acaba açık açık yazmış 2 ev diyeİlgilendirir hanımefendi seni beni herkesi ilgilendirir eğer ki eşiniz 657liyse ve diğer taraftan ek iş yapıp, vergi kaçırıyorsa ve yaptığı kaçak işle iki ev alabiliyorsa bu hepimizi ilgilendirir. Bir de gurur duyarak anlatmışsınız..! Vergi kaçakçılığı toplumu ilgilendiren bir sorundur.
İstediğiniz yerde yaşayın zaten gidesiniz var, köye taşınmak için üye ikna etmeye çalışmanıza lüzum mu var?
Ne saçmalıyorsunuz ya kocsıda kendiside el ele verip iki işte çalışmışlar iki daire almışlar buna mı göz diktiniz yok vergi bilmem ney size ne bundan ?Vergi dairesine şikayet vs edilse anonim sitede kimlik bulunur mu acaba açık açık yazmış 2 ev diye
İki işte çalışmak yasak memur olanlara bilmem haberiniz var mı?mesai saatinde başka bı işte çalışıyorsa sizce bu sorun değil miNe saçmalıyorsunuz ya kocsıda kendiside el ele verip iki işte çalışmışlar iki daire almışlar buna mı göz diktiniz yok vergi bilmem ney size ne bundan ?
Mesai dışında demedi hafta sonu diye yazdığını hatırlıyorum,eğer öğretmense 2 aylık tatilde işini yapıyordur.Yasak konusunda haklısınız ama detayları bilmeden suçlamak doğru değilİki işte çalışmak yasak memur olanlara bilmem haberiniz var mı?mesai saatinde başka bı işte çalışıyorsa sizce bu sorun değil mi
İki sokak ötesi bile çok şey fark eder . aileniz zorlanır araba yoksa yol git gel kışın falan günler kısa gelmek istemeyebilirler . Akrabalarınızı bilemem aranızdaki samımıyeye bağlı çok bağlıysanız gelirler 25 dk yol atla deve değil arabası olan insana.Hanımlar hiç aklıma gelmezdi bu konuyu açacağım. Ben kendi sülaleme ters olan bir ilçede oturuyorum ama alıştılar gelmek isteyen geliyor yine oturmaya. Annem saolsun kalmaya gelir 2 otobüs değiştirsene. Arabayla 15 dk ama ters yerde olduğu için 2 otobüs neyse. Eşimin işi köyde kamuda. Tek kardeş tarlada bahçede sürekli Ekim dikim ve hayvancılık yapıyor kayınpederimle birlikte. 5 yıllık evliliğimizde ilk yıllar köye taşınmak çok istedi ben istemedim ama şimdi ben ister oldum. Burda 2 dairemiz var karşılıklı. Biri kirada. Evde akrepler çıkıyor 0 ev olduğu halde insnılmsz böcekler oluyor artık çok soğudum. Köyde bir tane böcek olmuyor evde balkonda ama ben şehrin ortasında apartmanda olduğum halde durum bu. Neyse köy dediğim de oturduğum eve 20 dk uzaklıkta. Anneme 40 dk. Çarşıya da aynı. Bu arada eşimin işi vs durumdan zaten ben sürekli köyde olduğum için evimden çık köyde olduğum için sorun yaşamam gibi düşünüyorum. Ama bilemiyorum da. Mesela hasılat zamanı eşimle birlikte topluyoruz çünkü parası bizim oluyor. Ben çok soğuduğum için burdan eşim üst kata istediğimiz gibi evi düzüpte köye taşınsam diyorum. Kendi kararımla. Zaten köydeki büyğk evde bana kalıcak. Köy dediğime bakmayın 5 bakkalı var hayvancılık yapan çok az kişi var eşim dahil. Saat başı otobüsü var. Ama düşüncelerimizden bazıları annem burda olduğu gibi sık gelemem kızım diyor ama bende ne alaka diye düşünüyorum benim şuan otırdııgım yere gelen duraktan başka otobüse binip en fazla 25 dk daha uzağa gelip bana gelecek. Acaba köye tsınınca kendi akrabalarımdan gelen olmaz mı diyorum çünkü ben misafir çık severim. Eşimin sülalesi köyde ve oturduğum semtte. Neyse evde gözümü kapatmaya korkar oldum. Köye ğst kata ev yapıp gitsem oraya Burdaki evler kiraya verilince ek gelir olur yine siz ne önerirsiniz. Benim sorunum ben şuan oturduğum evde de olsam sürekli köye gidiyorum eşime tarlada vs yardım ediyorum köyde de olsam edeceğim. Birde öyle gezme huyu olan biri değilim köyde olursam gezemem düşüncem yok eşim araba kullanmayı öğreiritim ben sana gidip gelirsin diyor
Haftasonunu ben yasak dedikten sonra söyledi.ogretmen olsa bu kadar vakit ayırıp gidemez sonuçta derse girmesi lazım.ben suclamadim kendisi hırçın davrandığı için konu buraya kadar geldi.Mesai dışında demedi hafta sonu diye yazdığını hatırlıyorum,eğer öğretmense 2 aylık tatilde işini yapıyordur.Yasak konusunda haklısınız ama detayları bilmeden suçlamak doğru değil
İVergi kaçakçılığıİlgilendirir hanımefendi seni beni herkesi ilgilendirir eğer ki eşiniz 657liyse ve diğer taraftan ek iş yapıp, vergi kaçırıyorsa ve yaptığı kaçak işle iki ev alabiliyorsa bu hepimizi ilgilendirir. Bir de gurur duyarak anlatmışsınız..! Vergi kaçakçılığı toplumu ilgilendiren bir sorundur.
İstediğiniz yerde yaşayın zaten gidesiniz var, köye taşınmak için üye ikna etmeye çalışmanıza lüzum mu var? Bu nasıl bir itham ben hiçbir zaman eşim memur demedim. Kamuda personel ama memur değil. Şikayete gelince ksyınvalidemlerin yıllarca baktığım hayvancılığı eşim de destek olup d sürdürdüğü yıllarını verip aldıkları eve mi gözünüz kaldıVergi dairesine şikayet vs edilse anonim sitede kimlik bulunur mu acaba açık açık yazmış 2 ev diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?