• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koyu Bakır, Kahve Bakır

kitap_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
25
Puanlar
3
Merhaba kızlarr saçımı boyama perilerim tekrardan geldi (daha önce hiç boyamadim) Bu konu hakkında başlik açmiştim aslında ama bir daha söylemek istedim cunku koyu kahve bakıra boyamayi düşünüyorum. Bir ara vazgecmistim çunku bakırlarin çok yıprattigini çok aktıgini duymustum. açık olan ya da daha turuncu görünen bakırlara göre koyu bakır ya da kahve bakır (ayni seyler mi bilmiyorum ama anladıniz bence dedigimi) bu renkler daha kolay mı kullanilir acaba akması vs daha mı az yani ya da yıpratması.

Kızlar bu konuyu açali bır süre geçti 1 ay sonra kesin boyatıyorum ama kahve bakır mi yapsamm sarımsı bir kumral mi yapsamm cok kararsiz kaldim. Bakırın yakışacagini çoğu kişi soyluyordu ama bir akrabam ve kızı çok kötü olur sakın yaptirma kıskanmislar seni sana yakışmaz dediler niye öyle dediler anlamadım 🥺 ten rengime güvenerekten yaptircaktim ama yaptirmiyim mi yani?

En çok istediğiniz hangisiyse onu yaptırın bence. İnsanların ne düşündüğü çok önemli değil 😂

Back
X