Koyu gri tunik kombini yardım kızlar..

GirLookingForLove

..Kalpler Allah'ın elindedir..
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
1.616
1.074
83

Kızlar bugün konsere gideceğim ancak hava bayagı bozdu. Yağmur bile yağabilir.
Ne giyeceğimi önceden tasarlamıştım ama sanırım değiştirmek zorunda kalacağım :KK43:
Aksi ya soğuk havalar için çokta kıyafetim yok yaa hep yaza yatırım yapmışım :)
Normalde krem rengi elbise, siyah ceket, siyah dolgu topuk ve saks mavisi şalla renk katmayı düşünüyordum. Havaya aldanmayıp belki giyerim ama bilemiyorum :)
Onun dışında hava soğuk olduğu için koyu gri bir tunik giymeyi düşünüyorum, üzerinde çok az siyah dantel işlemeler var.
Altına siyah pantolon giysem çok boğar gibi geldi. acaba kot pantolon ve kot ceketle kombinleyebilir miyim?
Ayy aceleye gelince iyice kafam karıştı içime sinmezse giyememde. Bi el atıverin kızlar yaa:KK1::KK1: 1-2 saat sonra çıkmam gerekiyor :KK43:

Son düzenleme:
eğer sarışınsan koyu gri tunikle siyah pantolon giyebilirsin. makyaj yapıyorsan renkli bir ruj sürersin.

eğer sarışınsan koyu gri tunikle siyah pantolon giyebilirsin. makyaj yapıyorsan renkli bir ruj sürersin.

Teşekkür ederim canım vakit ayırıp cevapladıgın için. Sarışın değilim ama esmerde değilim. bembeyaz tenim ama saçlarım kaşım falan siyah :) Yinede olur diye düşündüm ve olduda. Hafifte bir parlatıcı sürdüm sadece. Tekrar teşekkürler.

Back
X