yarın saçlarımı 6.1 ile boyayacağım fakat saçımda yaklaşık 4 cm kadar kendi saç rengim ardından da bakırlıklar başlıyor, boyayı saçıma tamamen mi sürmeliyim diplerde turunculuk ya da yeşerme yapar mı diye korkuyorum, diplere sürmezsem de dipler ve uçlar arasında çok farklılık olur mu acaba ??
bi fikri olan yok sanırım. bütün saçımı mahvetmeden evvel arkada bir kısımda, önce diplerle birlikte hepsini diğer bir kısımda ise sadece bakırlıkları boyamayı düşünüyorum. sonuca göre saçlarımın tümüne uygulucam .. küllü riskli diyorlar inş istediğim gibi bir sonuç elde ederim canım. cumartesi akşamı yazıcam yine.
Benim son üç boyamadır tercih ettiğim saç rengi bu..kolay kolay her markada da yok..ben igoranınkinden memnun kaldım güzel doğal bir renk..saçımdaki turunculuklardan kurtuldum şükür...
canım ben de loreal de gördüm 6.1 onu almayı düşünüyorum. igorada da 6.1 ve 6.2 var aralarında ne kadar fark olur tam kestiremediğim için loreale karar verdim. aslında bi foto ekleyebilirsen çok sevinirim süpriz bi renk çıkmasından korkuyorum bi de boyama yaparken saç diplerine uygulama yapıyor musun??
Sürpriz bir renk olmuyor canım yeşillenme açık kumral tonlarında olur koyu kumralda olmaz..ben her yerini boyadım saçımın ama turunculuk nerdeyse ordan başlayarak boyadım..bence tereddüt edeceğin bir renk değil..
siyah ruja katılıyorum bende ıgora güzel boya ıgorada küllü tonlar 6.1 değil 6.2 uzantısı ile belirlenmiş,sonuçta ikiside aynı boya yani ıgora 6.2 küllü koyu kumralı temsil ediyor..önce bakırlıkların olduğu yerlere sürerek başla sonra tüm şaçını boya bence,ton -parlaklık vs farkı olmasın..
az evvel saçımın arka kısmında denemeye karar verdim kızlar. bir tutam saçıma loreal 6.1 sürdüm eski hayal kırıklıklarının yaşanmaması için. eğer rengi beğenirsem yarın tümüne uygulucam sonuçları paylaşırım.
kızlar boyadığım tutamı yıkayıp kuruttum şimdi. ancak saç uçlarına doğru olan bütün bakırlıkları almasına rağmen çıkan diplerimle farklı renkte oldular (
ben de koleston 7.1 ve 8.1 i karıştırıp boyadım akmış kızıl üzerine. kızıllar tam kapanmadığı gibi dipten çıkan kendi saçlarım daha açık renk oldu tam tutmadı rengi. yine kalan boyayı üzerine boyayıp bu sefer diplerde daha uzun süre tutup denemeyi düşünüyorum. belki tecrübeli arkadaşlar vardır nasıl yapılması gerektiğini söylerler..
bende az once boyadim koleston 8.1 ve 7.1 ile ama normal kullu oldu be hic kullu olmuyo..bu arada benimde diplerim acik oldu once uclara surmeme ragmen yapicak bisi yok galiba kendi secimiz oldugu icin..
5 açık kahve oluyor ve kahve kızıllığı kapatmaz çünkü içinde zaten kızıllık olur biraz.5.1 var açık küllü kahve bunu dene birde..ben koyu kumral bulamadığımda bir kere boyamıştım güzeldi bu renk de..