Arkadaşlar 6.numara koyu kumral boya sipariş ettim ama yanında oksidan gelmeyecek.Bu numara saç boyası için kaç oksidan kullanmam gerekir.Saçlarım ombre balyaj önlerde beyaz var.
Birde saçlarımı boyamaya dipten mi yoksa uçlardan mı başlamalıyım.çünkü uçları sarı.lütfen sorularıma yardımcı olun.
Arkadaşlar 6.numara koyu kumral boya sipariş ettim ama yanında oksidan gelmeyecek.Bu numara saç boyası için kaç oksidan kullanmam gerekir.Saçlarım ombre balyaj önlerde beyaz var.
Birde saçlarımı boyamaya dipten mi yoksa uçlardan mı başlamalıyım.çünkü uçları sarı.lütfen sorularıma yardımcı olun.
bugün balyajlı saçımı koyu kumrala boyadım ve tövbe ediyorum bir daha saçlarımı asla açmayacağım hep bu renk gibi koyu bir renk olacak.Saçlarımı açtırma sevdası yüzünden tam uzatmışken hep yıpranıyor ve kestirmek zorunda kalıyordum.Allahım çok büyük hata yapmışım.Artık uzun ve bakımlı saçlarım olacak.Malesef balyajdan yıprandı kestirmeyi hiç istemiyorum ama zamanla baya uzarsa 3 cm aldırırım.
ayrıca saçlarımın nasıl olduğunu anlatayım ilk önce diplere uyguladım çünkü uçlar açık renk olunca koyu olmasından korktum.Dipten son anda uçlara taradım.Sanki uçlar küllü kumral gibi yeşillenme var gibi ama hiç önemli değil.Uçlar daha açık ton oldu bence gayet güzel.