Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben 2 senedir bebek istiyorum ama olmadı bu ay adetime 9 gün var ve koyu kahve akinti var ve 1 haftadır kasiklarimda ağrı var yerleşme olabilirmi yardımcı olurmusunuz
Merhaba ben 2 senedir bebek istiyorum ama olmadı bu ay adetime 9 gün var ve koyu kahve akinti var ve 1 haftadır kasiklarimda ağrı var yerleşme olabilirmi yardımcı olurmusunuz
İnsaAllah hamilesindir canim. Herkeste yerlesme kanamasi olmuyor ama bende de olmustu adetime 9 gun kala idrarimdan sonra 4 5 damla toz pembe akintim olmustu 1 kereye mahsus 3 gun sonra test yaptim pozitif cikti
Malesef bu ay da olmadı haftaya doktora gideceğim randevum var kasım ayına kadar bekle olmassa kasımda gel demişti bakalım doktorum nasıl bir yol takip edecek inşallah umudum diğer aylara☹☹