koyu renk beyaz eşya mı beyaz mı????

Arçelik inox alıcam hepsini parmak izi bırakmayan.... :) Bıraksa da çok önemli değil sanki beyaz kirlenmiyor mu? Daha çok kir gösteriyor beyazlar. :) annem ankastre arçelik parmak izi bırakmayan kullanıyor çok da memnun. ocağı siyah biraz toz gösteriyor sadece ama çok şık duruyor yani mukemmel. Annemler ömür boyu her türlü beyaz esyasını arçelikten aldı. Hepsinden de çok memnun kaldı. Bozulsa bir sıkıntısı olsa bile hemen tamir edildi servis iyi. ulaşımı kolay.
Benim şu an evimdeki beyaz eşyalar da hep arçelik ve çok memnunum. Şimdi çeyiz için de Arçelik alacağım şaşmam :)

Ben kesinlikle beyaz diyorum çünkü ankastrede beyaz çok şık duruyor :) siyah ve gride leke hemen belli oluyor. ama beyaz temiz ve kullanımı kolay yinede siz bilirsinz :)

Bence gri al ama beyaz olanlar daha ucuz ben çamaşır mak. beyaz aldım diğerleri gri

Valla buzdolabim ve bulasik makinem sozde parmak izi birakmayan inox ama birakiyor yapacak birsey yok. Durmadan siliyorum ve artik buzdolabini acarken dikkat ediyorum elimi acma yerinden baska bir yere degdirmemek icin.

Kesinlikle beyaz.. Bu bırazda zevk meselesı nasıl bır mutfak ıstedıgınıze baglı... ama banyoda kırmızı yada sıyah camasır makınası oluyor ya onu da hıc anlamıyorm gercekten kotu duruyor. Beyaz herzaman heryere uyar, ha evınız vardır mutfak dolaplarını grıye uygun yaptırırsanız ozaman grı de cok şık durur.

Ben de gri den vazgeçirilenlerdenim :)
Hem hassas hemde mutfağı çok boğuk karanlık gösteriyor. Beyaz alıcam inşallah hiç değilse temizlendiği belli oluyo .

Back
X