Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu renk saçtan bir önceki saç renginize Dönebilirsiniz kuaföre ve açıcı toza gerek kalmadan

maheen

Kürkçü dükkaninda...♤○□♢♤♧☆☆☆
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
3.280
1.993
63
Mrba kizlar sizinle paylaşmak istedim bugün deneyimledim,saçımda siyaha yakin 3.0 dı sanırm numarası boyadigim boyanın tam hatırlamiyorum palettenin kalıcı boyasıydı hemde,üstelik kumral olan saçimın üzerine boyamıştim ve pişman oldum tabiki.önceki yillarda deneyimledigim oreyalle şaçıma acma işlemi yapmak istemedim çünku çok yıpratmışti saçımı kuaföre gittim oda açma işlemi olmadan gitmez dedi boya ve 180 tl istedi işlem için çok fazla geldi onuda yaptirmadim ha bide birazdan bahsedecegim ürünü sordum kesinlikle öyle bi ürün yok dedi mümkun degil filan dedi bana öyle diyince zaten güvenimi kaybetti :sopa:çunkü çok araştırdım ben bu ürünu COLOUR B4 REVİEW adı ürunun bilen bilir watsonsda var fakat biraz pahali ama kuaför kadar degil tabi 50 tl ürün ben yurtdışından 10 euroya aldirdim.bugun geldi ve uyguladim ürün tam olarak şu aslinda saçınızdaki boya katmanını çıkarıyo ve bir önceki renk neyse o çıkıyo yani açici degil son boyanan boyayı saçtan siliyo kalici boyada çok etkili oldu ben denedim bugun ve kurtuldum alttaki kumral rengini ortaya çıkardı oldukca başarili bence.ben gri paketi kullandım ekstra olanını kızıl ve sıyah saçtada etkiliymiş ve kullanıci yorumları oldukça iyi YouTube dan videolarına bakabilirsiniz arkadaşlar.zamaninda çok defa saçini siyaha boyayıp pişman olan biri olarak biliyorum bi çok insanin siyah ve kızıl rengiyle bu sorunu yaşadıgıni bence çozümu bu ürün yıpranmada şuan gözükmüyo saçımda sadece en önemli nokta dedigim gibi saça uygulanan son boyayı çıkarıyo yani siyahin üstüne yine siyah yapıp bu ürünü kullanirsaniz işe yaramayabilir
Kesin bi bilgi degil bu ama okudugum yorumlardan ve araştırmalarimdan bu sonuca vardin bu şekilde uygulamadım ben ürunü.sadece son boyanan rengi cikarttıgıni biliyorum ve bendede öyle oldu aynen.:süslü:faydali olur umarım birileri için.

Back