Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm hamilelikten olabilir belki ama bazen lh da dalagalanma olabiliyor yarında pik cikarsa gebelik ihtimali vardirkızlar merhaba adete 2 gün kaldı benim yine ovülasyon testim koyu çıktı sebebi ne olabilri üstteki dünkü testim alttaki bugün
inşallah hamileliktendirCnm hamilelikten olabilir belki ama bazen lh da dalagalanma olabiliyor yarında pik cikarsa gebelik ihtimali vardir
İnsallah cnm gebelik yapsana cikar ztninşallah hamileliktendir![]()
ben de 2 gün daha beklicem inşallah adet olmam o kadar sıkıldım ki negatif görmektenBenimde böyle koyu çıkıyor tam adet günlerimdeyim gebelik testinde çıkmaz diye beklemedeyim
2 gün daha bekleyeyim diyorum negatif görmek istemiyorum çünkü artıkİnsallah cnm gebelik yapsana cikar ztn
Benim de iki gün var reglime ama hiçbir belirti yok regli öncesi de yok hamilelik de yok sadece su gibi şeffaf bir akıntım var kaygan değil yani bildiğin su gibi başka da bir halt yok2 gün daha bekleyeyim diyorum negatif görmek istemiyorum çünkü artık
test yaptınız siz herhalde negatif mi benim ağrılı geçer ama bende de ağrı yok mideme kramplar giriyo sadece 3 gündür bir de aşırı sivilcelendim normalde yaşamam sivilce sıkıntısıBenim de iki gün var reglime ama hiçbir belirti yok regli öncesi de yok hamilelik de yok sadece su gibi şeffaf bir akıntım var kaygan değil yani bildiğin su gibi başka da bir halt yok![]()
Yok yapmadim gecikmeyi bekliyorum bnmde cok agrili gecer regl ama suan tik yoktest yaptınız siz herhalde negatif mi benim ağrılı geçer ama bende de ağrı yok mideme kramplar giriyo sadece 3 gündür bir de aşırı sivilcelendim normalde yaşamam sivilce sıkıntısı
of valla beklemekte sıkıcı her ay umutlanmakta bu ay da olmada artık salcam gitcekYok yapmadim gecikmeyi bekliyorum bnmde cok agrili gecer regl ama suan tik yok
Valla ben saldim ama bu ay belirtim olmamasin sasirdim akintin var miof valla beklemekte sıkıcı her ay umutlanmakta bu ay da olmada artık salcam gitcek
evet beyaz bir akıntı var hatta regl oldum sanıyorum öyle geliyo yaniValla ben saldim ama bu ay belirtim olmamasin sasirdim akintin var mi
Bndekide seffaf su gibi kaygan degil sanki terlemisimde islanmis gibi ama evdeyim yani djjds gecen gunlerde beyaz akintim oldu birkac gundur de seffaf su gibi hic olmadi boyle ins regle donmez yaevet beyaz bir akıntı var hatta regl oldum sanıyorum öyle geliyo yani
inşallah dönmez de hayırlı haberi alırızBndekide seffaf su gibi kaygan degil sanki terlemisimde islanmis gibi ama evdeyim yani djjds gecen gunlerde beyaz akintim oldu birkac gundur de seffaf su gibi hic olmadi boyle ins regle donmez ya
şimdi de böyle çıktıBndekide seffaf su gibi kaygan degil sanki terlemisimde islanmis gibi ama evdeyim yani djjds gecen gunlerde beyaz akintim oldu birkac gundur de seffaf su gibi hic olmadi boyle ins regle donmez ya
Cnm gebelik yapsana cok koyu degil cunku herkes icin gecerli olmuyor ovulasyonşimdi de böyle çıktı
ilk 5 dk da çıktı hamile miyim acabaCnm gebelik yapsana cok koyu degil cunku herkes icin gecerli olmuyor ovulasyon
gebelik testi mi bu öyleyse var gibiilk 5 dk da çıktı hamile miyim acaba
evet gebelikgebelik testi mi bu öyleyse var gibi