• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koyu yumurtlama testi

Canım güvenilir kan ver netleşsin acilden bakıyorlar mide bulantım kasık ağrım var de soruyor zaten gebelik şüphen var mı diye 2 saate çıkar
öyle yapayım olmadı kızlar size bi şey dicem gitcem de kana eğer hamileysem kesinlikle yakı sayesinde oldu yani belki bilen vardır kusura bakmayın bilmişlik taslıyorım gibi de olmasın da 1 1.5 yıkdır istiyoruz olmadı bi yerden yakıyı duydum yumurtlama döneminde takıyorsunuz 1 2 gün kalıyo belinizde bende de denediğim ay hamileyim herhalde Allah isteyen herkese sağlıklısından hayırkısından çocuklar nasip etsin

öyle yapayım olmadı kızlar size bi şey dicem gitcem de kana eğer hamileysem kesinlikle yakı sayesinde oldu yani belki bilen vardır kusura bakmayın bilmişlik taslıyorım gibi de olmasın da 1 1.5 yıkdır istiyoruz olmadı bi yerden yakıyı duydum yumurtlama döneminde takıyorsunuz 1 2 gün kalıyo belinizde bende de denediğim ay hamileyim herhalde Allah isteyen herkese sağlıklısından hayırkısından çocuklar nasip etsin
Kız her yolu denicem olmazsa bu ay şsldjgşdfkjg bana link atar mısın özelden sana zahmet neymiş bakayım. Bir de kana şmdi gidicek misin? Haber ver

Ala ala bi deneyelim canım yakıda şimdi yakar sıcakta ama iyi gelir eminim 🙏🥰

ayy ağzınızdan da ballar damlıyoo 😁 inşallah:)
[/QUOTE inşallah cnm ama bence garanti var aynısını birebir yaşadım bende ovulasyon testleri almıştım adetim yakındı adetten sonra kullanırım dedim sonra merak ettik adete 3 gün vardı asla unutmam bir yapayım nasıl birşey çıkacak baktım aynı seninki gibi köyü çıktı hamilelik grubu vardı Facebook da o zaman onlara attım sen hamile olabilirsin sabah test yap dediler ama bir yaptım ki silik çizgi kendimi nasıl acile attım hatırlamıyorum değerim 250 lerde çıkmışdi nasıl mutlu olmuştum ellerim titriyordu 18 ay sonra hamile kalmıştım

Back
X