Koyulaşma var mı?

zeinepp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2022
37
10
38
35
Arada 24 saat var. Bana koyulaşmış gibi gelmiyor. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? 24 saatte daha fazla bir koyulaşma olması mı gerekiyor? Test artımed.

Eklentiler

• A45F6459-E5F4-442A-AD64-793FA628013B.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 173
Arada 24 saat var. Bana koyulaşmış gibi gelmiyor. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? 24 saatte daha fazla bir koyulaşma olması mı gerekiyor? Test artımed.
belkı cok yenı dıyedır 5 ten 10 a cıksa nasıl gorcez ki:)) stres yapma . ilk testle yarın yaptıgın testı kkarsılastırsan daha dogru olur :)ben pembeden cok grımsı bısı gordugumden cok anlamıyorm sen teste kendı gozunle bakıyosun eger varsa pembe cızgı hamilesindir.:)) yarın bıraz daha pembe gozle gorulur bısı cıkarsa direk kan ver boyle arttı artmadı cok stres yaparsın

Canım daha çok düşük beta HCG o yüzden normal şuan benim testi de atayım ilk iki testime bak istersen şuan 6+6 dayız sukrolsun hepsi bir gün arayla testler

Eklentiler

• IMG_20221226_210220_3.webp
    17 KB · Görüntüleme: 164
Canım daha çok düşük beta HCG o yüzden normal şuan benim testi de atayım ilk iki testime bak istersen şuan 6+6 dayız sukrolsun hepsi bir gün arayla testler
Saglıkla kucagınıza alın inşallah kaç gün gecikmede yaptınız

Saglıkla kucagınıza alın inşallah kaç gün gecikmede yaptınız
Gecikmede değil canım adete 6 gün kala yaptım ama erken yumurtlamam olmuştu yumurtlamadan 11 gün sonra belirtilerim coktu amin inşallah Allah razı olsun

Çok teşekkür ederim. Çok faydası oldu karşılaştırmamın.

Gecikmede değil canım adete 6 gün kala yaptım ama erken yumurtlamam olmuştu yumurtlamadan 11 gün sonra belirtilerim coktu amin inşallah Allah razı olsun
Merhaba nasıl oldu belirtileriniz

Merhaba nasıl oldu belirtileriniz
Merhaba canım kasık ağrısı bel ağrısı ve göğüs şişmesi sizlamasi ki 6+6 yim hala hiç biri geçmedi ara ara miğde bulantısı baş dönmesi. Yani ne kadar hamilelik belirtisi varsa yaşadım

artimed teste asla güvenmiyorum kaç kere kandırdı beni sayısı belli değil, hemde ilk beş dakikada çıkmıştı

Merhaba canım kasık ağrısı bel ağrısı ve göğüs şişmesi sizlamasi ki 6+6 yim hala hiç biri geçmedi ara ara miğde bulantısı baş dönmesi. Yani ne kadar hamilelik belirtisi varsa yaşadım
bel ağrılarım 8 haftadan sonra geçti canım benim

bel ağrılarım 8 haftadan sonra geçti canım benim
Ay ne güzel canım ya benimde geçse korkuyorum valla bişey olucak diye bir düşüğüm var. Ayakta çok durursam özellikle çok ağrıyor. Ama mesela gece yatıyorum sabah uyandigimda hiç agrimiyor gibi . Azcik kahvaltı hazirlasam bel ağrısı kasık ağrısı başlıyor

benim de tüp bebek te 3 düşüğüm var canım bende çok telaşlandım ama korkma normal, bende çalışıyorm akşam eve gidip uzanınca geçiyor işe gelince devam ediyordu,şu an çok az var.

benim de tüp bebek te 3 düşüğüm var canım bende çok telaşlandım ama korkma normal, bende çalışıyorm akşam eve gidip uzanınca geçiyor işe gelince devam ediyordu,şu an çok az var.
Ay inşallah benim de azalır canım. Bebislerimiz sağlıkla ilerlesin inşallah teşekkür ederim

Senin var gibi duruyor canım kaç dakikada çıktı
Canım evet var kan testi ile de kesinleşti ama koyulaşma bekliyorum ben koyulaşmıyor dibi geliyor. 6 ay önce iki kere üst üste kimyasal geçirdim bu da öyle olacak diye korkuyorum. Yumurtlamanın 15.günü beta 91 çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…