Lekelelenme olunca bide koyulasma olmayınca korktum açıkçası bugün regl gunum bakalım ne olacakBebeğin nasıl tutunacağı bilinebilen bir şey değil. Test yapmayı komple bırak bence. Gecikme 8. Günüm, sadece 1 testte (awox) çok silik görmeyi başardım. Pazartesi randevum var. Akşam lekelenmem oldu ama hala testlerim negatif. Yani adet gecikmesi testte net çizgi görmenin garantisi değil. Sen adet dönemine bile girmemişsin. Burada bir sürü kişi kanda pozitif sonuç aldı da çift çizgileri bir türlü göremediGebelik varsa da yoksa da güvenilir tek şey kan testi
Hamile kalmak istemiyor musunLekelelenme olunca bide koyulasma olmayınca korktum açıkçası bugün regl gunum bakalım ne olacak
Cok istiyorum ama kimyasal gebeliktir diye korkuyorumHamile kalmak istemiyor musun
Sonunda cizgiyi gördünüz mu ben de yarin 8.gune gireceğim bakalim goreecekmiyimBebeğin nasıl tutunacağı bilinebilen bir şey değil. Test yapmayı komple bırak bence. Gecikme 8. Günüm, sadece 1 testte (awox) çok silik görmeyi başardım. Pazartesi randevum var. Akşam lekelenmem oldu ama hala testlerim negatif. Yani adet gecikmesi testte net çizgi görmenin garantisi değil. Sen adet dönemine bile girmemişsin. Burada bir sürü kişi kanda pozitif sonuç aldı da çift çizgileri bir türlü göremediGebelik varsa da yoksa da güvenilir tek şey kan testi
Bnce varBir de benimkine bakabilir misinizz sizce var mı
Eki Görüntüle 3653748
Hayır 9. Günüm lekelenmem dışında bir şey olmadı ama bugün test yapmadım bile nasılsa çıkmayacak. Yarın randevum var neyse çıkar işteSonunda cizgiyi gördünüz mu ben de yarin 8.gune gireceğim bakalim goreecekmiyim
Bence hamilesin ama kesin sonuç için teste gitBir de benimkine bakabilir misinizz sizce var mı
Eki Görüntüle 3653748
Siz avoxta gördüm az deyince ondam merak ettim sonunda gördünüz mu diye benim de 8.gunum bakalim gorecekmiyim cizgi alacagim bugun testHayır 9. Günüm lekelenmem dışında bir şey olmadı ama bugün test yapmadım bile nasılsa çıkmayacak. Yarın randevum var neyse çıkar işte
Ins yarin bekliyirum gzueli haberleriHayır 9. Günüm lekelenmem dışında bir şey olmadı ama bugün test yapmadım bile nasılsa çıkmayacak. Yarın randevum var neyse çıkar işte
Elimdeki son awox testi şöyle gösterdi, başka da yoktu sadece kaset test var. Onda da düz negatif hepSiz avoxta gördüm az deyince ondam merak ettim sonunda gördünüz mu diye benim de 8.gunum bakalim gorecekmiyim cizgi alacagim bugun test
Bu kadar gecikince hamileliği geçtim kist vs korkusu sardı inşallah sağlıklıyımdırIns yarin bekliyirum gzueli haberleri
Ama eğer hiç ilaç kullanmadıysan bence sen hamilesin öyle hissediyorum. Şimdi değilsen bile bir dahaki aya olacaksın yakındırSiz avoxta gördüm az deyince ondam merak ettim sonunda gördünüz mu diye benim de 8.gunum bakalim gorecekmiyim cizgi alacagim bugun test
Sonunda cizgiyi gördünüz mu ben de yarin 8.gune gireceğim bakalim goreecekmiyim
Bence hamilesin ama kesin sonuç için
Ilac dereken hic kullananmadim ilac vitamin disinda bu ay ve oteki ay hic bir ilac almadim vitamin dışındaAma eğer hiç ilaç kullanmadıysan bence sen hamilesin öyle hissediyorum. Şimdi değilsen bile bir dahaki aya olacaksın yakındır
Bunda cizgi yok gubu sanki gokge olumsus cekerkenElimdeki son awox testi şöyle gösterdi, başka da yoktu sadece kaset test var. Onda da düz negatif hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?