Ins sagliklisindirBu kadar gecikince hamileliği geçtim kist vs korkusu sardı inşallah sağlıklıyımdır
Ins oyledir yaa yeniden adet belirtileri başladı göğüs hassaiyeti ve agri sizi basladi bugunAma eğer hiç ilaç kullanmadıysan bence sen hamilesin öyle hissediyorum. Şimdi değilsen bile bir dahaki aya olacaksın yakındır
Öyle manyak ediyo işte gelip gelip gidiyoIns oyledir yaa yeniden adet belirtileri başladı göğüs hassaiyeti ve agri sizi basladi bugun
Yaptim qz öncede cizgi cok yakininda cikmamis mi marka senteÖyle manyak ediyo işte gelip gelip gidiyo
Canım sabah yap şu an çıkmazYaptim qz öncede cizgi cok yakininda cikmamis mi marka sente
Lekelenmeniz nasıl acabaHayır 9. Günüm lekelenmem dışında bir şey olmadı ama bugün test yapmadım bile nasılsa çıkmayacak. Yarın randevum var neyse çıkar işte
Canim bu cizgi mi yanlis yerde cikti sankiCanım sabah yap şu an çıkmaz
Belli olmuyor sabah yapınca atar mısınCanim bu cizgi mi yanlis yerde cikti sanki
Ay resmi atmamışımBelli olmuyor sabah yapınca atar mısın
Canim guttin mi sonuc ne benim daha gelmedi 9.gun bugun sadece karnimda baski varBelli olmuyor sabah yapınca atar mısın
Beni de sayın 10. Günümki gün önce yaptığım test negatifCanim guttin mi sonuc ne benim daha gelmedi 9.gun bugun sadece karnimda baski var
Ayyy beklemedeyiz bakalim bnde alicam bugun testBeni de sayın 10. Günümki gün önce yaptığım test negatifakşam denedim dün onda da bir şey yok
Yapasım da gelmiyor artık ya, biraz akışa bırakmak en iyisi sanırımAyyy beklemedeyiz bakalim bnde alicam bugun test
Aynısı bendede oldu dün testim hafif bir çizgi var silik çizgi beyana baktırdım 2.3 çıktı sizde bir gelisme varmı yada tahmini kaç güne anlaşılır ne olduğu biliyormusunuz.Bir de benimkine bakabilir misinizz sizce var mı
Eki Görüntüle 3653748
Ben bugün yine test yaptım aynı şekilde silik çizgi çıktı ama çok afedersiniz kahverengi lekelenmem var adet başlangıçı gibi inşallah yerleşmedir testlerim pozitif ama afet sancısı var gibi hakkımızda hayırlısıAynısı bendede oldu dün testim hafif bir çizgi var silik çizgi beyana baktırdım 2.3 çıktı sizde bir gelisme varmı yada tahmini kaç güne anlaşılır ne olduğu biliyormusunuz.
Ben yaptim boyle cikti var miYapasım da gelmiyor artık ya, biraz akışa bırakmak en iyisi sanırım
Sanki son fotoğrafta var gibi ama ümitlendirmek istemem boş yere deBen yaptim boyle cikti var mi
Arkasindan 2 saat sonra normal test yaptim aslinda hepsinde var da burda hepsi kayiyor ya da bulanık oluyorSanki son fotoğrafta var gibi ama ümitlendirmek istemem boş yere de
Sabah yapmışmıydınız bence bekleyip yarın sabah yapın daha net çıkar, ben de dün akşam yaptım tamam negatif diyip konuyu kapatayım diye şimdi aklım daha çok karışıyor sabah yapsam çıkar mıydı diyeArkasindan 2 saat sonra normal test yaptim aslinda hepsinde var da burda hepsi kayiyor ya da bulanık oluyor
Sabah yapmadım az once 7 gibi yaptim işte erkende hemen cikti kastte buraz beklediSabah yapmışmıydınız bence bekleyip yarın sabah yapın daha net çıkar, ben de dün akşam yaptım tamam negatif diyip konuyu kapatayım diye şimdi aklım daha çok karışıyor sabah yapsam çıkar mıydı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?