Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun.benim de 2 kimyasal 4 kürtaj ve 1 dış gebeliğim var.ayni şeyleri yaşamaktan korkuyorum.sizin nasıl olmuştu.Benim kötü bir tecrübem var bu konuda. ☹☹
Bende bi kaç gün bekleyip kan veriyim artıkbu saglikli degil, ben ilk test yaptiktan sonra kan bermistim sonuc 168 cikmisti.2 gun sonra idrar testi yaptim ilkinden bile silik cikti inanilmaz canim
sikildi. kosa kosa kan verdim kan degerim 500 lerdeydi
cocugum simdi 2,5 yasinda.
Sebebleri araştırıldı mı canım kayıplarınGeçmiş olsun.benim de 2 kimyasal 4 kürtaj ve 1 dış gebeliğim var.ayni şeyleri yaşamaktan korkuyorum.sizin nasıl olmuştu.
Evet genetik testlerimiz normal rahimde bisey yok laparoskopi oldum tüplerim alındı histereskopi ile rahime bakıldı temiz.pihtilasma testi yaptırdık hafif ama önemli olmayan bisey ciktiSebebleri araştırıldı mı canım kayıpların
Canım merhaba şuan aynı durumu yaşıyorum.gebeligin saglkkli ilerledimi? Bugun kanda verecegimbu saglikli degil, ben ilk test yaptiktan sonra kan bermistim sonuc 168 cikmisti.2 gun sonra idrar testi yaptim ilkinden bile silik cikti inanilmaz canim
sikildi. kosa kosa kan verdim kan degerim 500 lerdeydi
cocugum simdi 2,5 yasinda.