Koyulaşmayan gebelik testi yardim!!!

deriko24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
44
30
88
Kocaeli
KOYULAŞMAYAN GEBELİK TESTI YARDIM!!!
transferin 5_7 ve 9.günleri yaptığım testler.Arkadaşlar böyle olup hamileliği devam eden varmı aranizda😔😔

Eklentiler

• 20200321_075216.webp
    20200321_075216.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 995
Test markaları ve yapıldıkları saat aynı mı bu önemli. Testten teste hassastık çok değişiyor ve sabah idrarıyla diğerleri asla aynı koyulukta çıkmıyor

Canım merhaba. Birde kan değerleri ile takip yaptırsan daha sağlıklı olmazmı edinilen fikirler? Hep aynı şeyi söylüyorum bir bebek yaşayacaksa annesi atlasa zıplasa hatta düşürmeye çabalasa bile yaşıyor. Oluk oluk regl olup Parçalar düşürüp genede sağlıklı Bebek doğuranlar var.kimiside yatıyor ayaklarını dikiyor gene tutmuyor gene tutmuyor..
Bence burdaki koyuluk gidişatı bi gösterge olabilir evet, ama genede stres yapmamak lazım. Yat dinlen bol bol dua et. Ne olacağını bilemeyiz kötü senaryolara gerek yok. Şimdi sen eyvah gidiyor diye kendini buna alıştırmaya çalışsan beynine değerim düşüyor diye emir vereceksin ne gerek var? Allah’ın izniyle şu 1 haftayı da bir atlat, olması gereken ne ise o olur. Sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏼🙏🏼

Kızlar bakar mısınız 5 gün geçiktim sabah test yaptım yaklaşık 2 saat sonra test çizgisine kadar pembe oldu anlamadım bilen var mı

Eklentiler

• 8F4EDD5D-2E89-432D-A13E-C4B81FF6114E.webp
    8F4EDD5D-2E89-432D-A13E-C4B81FF6114E.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 692
bu saglikli degil, ben ilk test yaptiktan sonra kan bermistim sonuc 168 cikmisti.2 gun sonra idrar testi yaptim ilkinden bile silik cikti inanilmaz canim
sikildi. kosa kosa kan verdim kan degerim 500 lerdeydi

cocugum simdi 2,5 yasinda.

bu saglikli degil, ben ilk test yaptiktan sonra kan bermistim sonuc 168 cikmisti.2 gun sonra idrar testi yaptim ilkinden bile silik cikti inanilmaz canim

Bende bi kaç gün bekleyip kan veriyim artık

Canım merhaba şuan aynı durumu yaşıyorum.gebeligin saglkkli ilerledimi? Bugun kanda verecegim

Back
X