- 30 Nisan 2019
- 445
- 98
- 98
- 27
- Konu Sahibi Momof3baby
-
Yarın ilk idrarla tekrarla canım varsa illaki koyulaşır hakkında hayırlısı olsun inşallahKızlar merhaba.Yarın adet günüm,bu testi dün ilk idrarla yaptım bu şekilde çıktı daha sonra tabii durdukça koyulaştı iyice..Kuruma çizgisi diyenler oldu,su damlatmalı önerdiler diğer forumdakiler kuruma çizgisiyse kayboluyormuş..Denedim belirginleşti iyice..Benim sorum şu bugün yine yaptım sabah aynı şekilde direk çıktı ama yine aşırı silik yani koyulaşmıyor ya nedennn??? çıldırıcam..Bu akşam yaptım yine yok gibiiiii bundan da silik hatta..Yarın sabahı bekliyorum adetim hiç şaşmaz bakalım neler olacak
Yokmuş canım dün akşam pembe lekelenme oldu heralde yerleşme dedim ama bugün adete döndü hayırlısı artıkYarın ilk idrarla tekrarla canım varsa illaki koyulaşır hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bende negatifi gördüm bugün 3 gğn var ağrım var oldum sanıp gidiyorum beyaz akıntı oluyoYokmuş canım dün akşam pembe lekelenme oldu heralde yerleşme dedim ama bugün adete döndü hayırlısı artık
Ya o kadar az oldum ki şuan bitmek üzere gibi..Normalde 6-7 gün sürerdi mutlaka..Bugün 3. Gün ve artık çok azaldı valla üstüne görme mi yaşıyorum acaba bilemedim ki böyle öğreneni de çok duydumBende negatifi gördüm bugün 3 gğn var ağrım var oldum sanıp gidiyorum beyaz akıntı oluyo
Ne oldu son durum?Ya o kadar az oldum ki şuan bitmek üzere gibi..Normalde 6-7 gün sürerdi mutlaka..Bugün 3. Gün ve artık çok azaldı valla üstüne görme mi yaşıyorum acaba bilemedim ki böyle öğreneni de çok duydumSanırım tamamen bitince bir test daha yapacağım net çıkar heralde varsa
O ay hamile değilmişim adet oldum.Ama bu ay galiba hamileyim adet gecikmemin 1. Günü asla gecikmezdiNe oldu son durum?
Test yapsana canımO ay hamile değilmişim adet oldum.Ama bu ay galiba hamileyim adet gecikmemin 1. Günü asla gecikmezdi
Yaptım canım beyaz olan dün adet günümde yaptığım.pozitif ama yarın kan vericem bugün olmazsam.Adetim hiç şaşmazdıTest yapsana canım
Yaa evt görünüyor kanla kesinleştir herşey gönlünce olsunYaptım canım beyaz olan dün adet günümde yaptığım.pozitif ama yarın kan vericem bugün olmazsam.Adetim hiç şaşmazdı
Inş öyledir, belirtileriniz neler?O ay hamile değilmişim adet oldum.Ama bu ay galiba hamileyim adet gecikmemin 1. Günü asla gecikmezdi
Baş ağrısı,tuhaf bir mide bulantısı hissi,kasıklarıma iğne batıyor birde arada.Normalde adet dönemlerimde çok karnım ve bacaklarım ağrırdı hala afet belirtim yok..Yarın kan vericemInş öyledir, belirtileriniz neler?
Canım afedersin akıntı varmı varsa nasılBaş ağrısı,tuhaf bir mide bulantısı hissi,kasıklarıma iğne batıyor birde arada.Normalde adet dönemlerimde çok karnım ve bacaklarım ağrırdı hala afet belirtim yok..Yarın kan vericem
Sık idrara çıkma, kokuda keskinlik var mı?Baş ağrısı,tuhaf bir mide bulantısı hissi,kasıklarıma iğne batıyor birde arada.Normalde adet dönemlerimde çok karnım ve bacaklarım ağrırdı hala afet belirtim yok..Yarın kan vericem
Evet çok sık çıkmaya başladım lavaboyaSık idrara çıkma, kokuda keskinlik var mı?
Adet öncesi belirtilerle benzer hamilelik belirtileri, kasıklarım ağrıyordu, bata bir hafta kala ağrımıyor. Sizde nasıl?
Canım banada cevap verirmisin akıntın varmıydı kusura bakma 2. Kez sordum amaBaş ağrısı,tuhaf bir mide bulantısı hissi,kasıklarıma iğne batıyor birde arada.Normalde adet dönemlerimde çok karnım ve bacaklarım ağrırdı hala afet belirtim yok..Yarın kan vericem
Çok az şuanda öyle aşırı akıntım yokCanım banada cevap verirmisin akıntın varmıydı kusura bakma 2. Kez sordum ama
Benim bata 3 gün kaldı akıntı felan yok sadece batma oluyo arada umudum kalmadı ya sen kaç gün kala görmeye başladın çizgiyi ben yumurtlamadan sonra bugün 12. Gündü negatif yineÇok az şuanda öyle aşırı akıntım yok
Bu testin markası nedir acaba?Kızlar merhaba.Yarın adet günüm,bu testi dün ilk idrarla yaptım bu şekilde çıktı daha sonra tabii durdukça koyulaştı iyice..Kuruma çizgisi diyenler oldu,su damlatmalı önerdiler diğer forumdakiler kuruma çizgisiyse kayboluyormuş..Denedim belirginleşti iyice..Benim sorum şu bugün yine yaptım sabah aynı şekilde direk çıktı ama yine aşırı silik yani koyulaşmıyor ya nedennn??? çıldırıcam..Bu akşam yaptım yine yok gibiiiii bundan da silik hatta..Yarın sabahı bekliyorum adetim hiç şaşmaz bakalım neler olacak
Hayır benim genelde pek akıntım olmaz. Sık idrara çıkma var, sizde?Canım afedersin akıntı varmı varsa nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?