• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köyün Muhtarı annemi evimiz de dövmüş

yok ya ağırdan almıyorum ne gerekiyorsa yapacağım sonuna kadar kanuni yoldan çözemezsem ne yapacağımı ben biliyorum

herkes kendi adaletini kendi uygulamaya kalkarsa ne olur bu ülkenin hali biliyormusunuz
siz bu işin peşine düşerseniz hakkınızı alırsınız suç duyurusunda bulunun dava açın
mahkeme kararını yeterli bulmazsanız temyize gidin
yapacağınız şey çok yeterki prosedüre uygun olsun
elbette annenizin durumuna üzülüyorsunuz kızgınsınız
canımın acısını bir ben bilirim diye söz var elbette bir siz bilirsiniz konuşması kolay diyebilirsiniz ama
kendi adaletinizi kendiniz ararsanız ne farkınız kalır köyün sözde muhtarından....

annemle konuştum şimdi offffffff .diğer kadını bindirmiş arabasına ifade vermeye gitmiş adam bu ne ya nikahına mı almış kadını

bu ne demek ya, çok sinirlendim arkadaşım, sizin üzüntünüzü ve kızgınlığınızı tahmin edebiliyorum. rapor alması iyi olmuş, sakın vazgeçmeyin, hakkını arayın ya kim oluyormuş da o üstelik de yengesine böyle bir şey yapabiliyormuş.

tehdit etmiş birde annemi bundan sonra sen rahat gezemeyeceksin o gezecek diye

şaka gibi yahu
amcanızın size ne garezi var acaba
yada diğer kadına karşı bir ilgisi mi var
bunun altında başka bir şeyler var basit bir kavga değil bence..

mahi canım abin filan yokmu ya senin
annen kaç yaşlarında

Canım benim çavuş tabii öyle der muhtarın ahbabı ya sizi vazgeçirmek için yapıyor. tehdit ettiklerini de bildirin... sakın peşini bırakmayın bu işin... çingeneye beylik vermişler önce babasını kesmiş derler ya... seçim zamanı olsa o muhtar köpek olur kapınızda ama... :oklava:

siz dağ başındamı yaşıyorsunuz arkadaşım bu nasıl bir şiddettir.bu nasıl bir muhtar o adamı var ya ben kendi ellerimle boğardım.
aklım almadı benim doğrusu.senin abin,amcan,dayın vs vs yok mu?o adama bunun hesabını verecek.
polis neden ondan yana olsunmuş.öyle olması imkansız savcılığa git,birşeyler yapmalısın.
gerekirse poliside şikayet et.böyle elin kolun bağlımı duracaksın.

B]arkadaşlar bana kızacak ama içimden bu olaya hiiççç inanasım gelmedi.
ben böyle olay ne gördüm ne duydum.köyün muhtarı elalemin evine girecek kadını ve 70 yaşındaki kadını dövecek.pesssss ne cesaret.bu olay nerede olursa olsun manşet verir be.bu köyün adamları,halk,jandarma,polis,eş,dost,akraba NE RE DE...
YOK YOK BU ıŞTE BıR BıT YENıĞı VAR!
[/B]

arkadaşım benim kardeşim 33 yaşında ve askerde ille 20 yaşındamı olması lazım .ben ne dedim amcamın oğlu muhtar demekki amca yokmuş.allah aşkına bide sen germe sinirlerim çok bozuk zaten

manşet verirmiş .bende bunu istiyorum varsa bir tanıdığın manşet olsun bu haber herkes cezasını çeksin

Back
X