• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köyün Muhtarı annemi evimiz de dövmüş

Anneme elini kaldiracak adam daha anasinin karnindan dogmadi :kızgın:
Onun o ellerini teker teker kirar cebine sokarim.
Yanlarina gidemezmisiniz ? bir hisimla yanina gider, jandarma, polis, nobetçi, herkesi birbirine katardim
Vallaha o zaman bakalim o dakikada gidip o pisligi tutuklamazlarmiydi
Igrenç utanmaz pislik
birde amca oglu...
Yikardim ortaligi yemin ederim.

muhtara bak sen cosmus. olayın yargıda olmasına sevindim. umarım muhtar alır boyunun ölcüsünü. böyle ciğ insanlar var günümüzde. tasıyamıyorlar üstünde sıfatları. küçümsemek değilde benimki ama bazı bekçilerde var böle kendilerini fazla önemseyip dayakla olaya el koymaya kalkabiliyorlar zaman zaman

Anneme elini kaldiracak adam daha anasinin karnindan dogmadi :kızgın:
Onun o ellerini teker teker kirar cebine sokarim.
Yanlarina gidemezmisiniz ? bir hisimla yanina gider, jandarma, polis, nobetçi, herkesi birbirine katardim
Vallaha o zaman bakalim o dakikada gidip o pisligi tutuklamazlarmiydi
Igrenç utanmaz pislik
birde amca oglu...
Yikardim ortaligi yemin ederim.
ohoooo her önüne geleni tutuklarlarsa dışarda adam kalmaz yafrim kaydirigubbakcemile3 bu tutuklanacak kadar büyük bi suç değil, sadece biz duygusal açıdan baktığımız için bize büyük gelio yerimseniben

ohoooo her önüne geleni tutuklarlarsa dışarda adam kalmaz yafrim kaydirigubbakcemile3 bu tutuklanacak kadar büyük bi suç değil, sadece biz duygusal açıdan baktığımız için bize büyük gelio yerimseniben

Turkiye nin sartlarini bilmem bitanecim, ama burda oyle bir dayak olasi olsun, jandarmaya git, sikayette bulun, yarim saat sonra kelepçeyle gotururler vallaha
Sikayetini geri çekmezsen de mahkemeye çikar, hapise girmesede, buyuk bir para cezasi alir...
O yuzden oyle yazdim
ama içim parçalandi ya...senağlama
Hele birde babacik yasli dedi ya...offf, o muhtari ben evire çevire olduresim geldi :çok üzgünüm:

Turkiye nin sartlarini bilmem bitanecim, ama burda oyle bir dayak olasi olsun, jandarmaya git, sikayette bulun, yarim saat sonra kelepçeyle gotururler vallaha
Sikayetini geri çekmezsen de mahkemeye çikar, hapise girmesede, buyuk bir para cezasi alir...
O yuzden oyle yazdim
ama içim parçalandi ya...senağlama
Hele birde babacik yasli dedi ya...offf, o muhtari ben evire çevire olduresim geldi :çok üzgünüm:

yok yavrum burda öyle şeyler :çok üzgünüm:

o kadar canımız sıkılıyorki çok çaresizim.annemle alt komşumuz tartışmışlar.komşumuzda gidip muhtara söylemiş.bu arada muhtarda amcamın oğlu.muhtar eve geliyor annemin yüzüne tükürüp annemin kafasını duvarlara vuruyor.babam 85 yaşında olduğu için hiçbişey yapamamış.arkadaşlar lütfen ne yapmalıyım bi akıl verin karakola gidin dedim ama karakoldakiler muhtardan yana olur ahbap olur onlar dediler.uzağızda gözüm görmüyor sinirden deli olacağım ne yapmam gerekiyor.

derhal savcılığa gidin..
babanız olaya tanıklık etsin,savcı annenizi rapora sevk edecektir..

3 ay 20 gün hapis cezası aldı o dapara cezasına dönüştürüldü.Bu ceza ona yetmez ama en azından içimizi rahatlattı.

Şimdi sıra diğer davada.Diğer komşu kadında annemi mahkemeye vermiş hakaret etti diye.Oysa annem kesinlikle hakaret etmedim diyor.Muhtarın iyice kudurup yalancı şahit bulmasından korkuyorum.

Burada bulunan arkadaşlardan özelliklede avukat olanlardan bir ricam olacak bilgilendirirseniz sevinirim.Muhtarla olan dava kamu davası oluyormuş.Komşuyla olan ise hakaret davası.Bu davada ne yapılabilir yada bunun yaptırımı ne olur?

canım hatırladım şimdi aylar önce okumuştum konunu.ohh allah belasını versin onun iyi olmuş ama keşke hapiste çürüseydi.diğer kadın neden dava açmış anlamadım

kadının açtığı dava ile ilgili kesinlikle yalancı şahit bulurlar, siz de bulun... ama bu davadan birşey çıkmaz bence.

muhtarla ilgili ise kim söylediyse doğru söylemiş, kamu davası olur. anasını ağlatın o pislik herifin.

Back
X