Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohoooo her önüne geleni tutuklarlarsa dışarda adam kalmaz yafrim kaydirigubbakcemile3 bu tutuklanacak kadar büyük bi suç değil, sadece biz duygusal açıdan baktığımız için bize büyük gelio yerimsenibenAnneme elini kaldiracak adam daha anasinin karnindan dogmadi
Onun o ellerini teker teker kirar cebine sokarim.
Yanlarina gidemezmisiniz ? bir hisimla yanina gider, jandarma, polis, nobetçi, herkesi birbirine katardim
Vallaha o zaman bakalim o dakikada gidip o pisligi tutuklamazlarmiydi
Igrenç utanmaz pislik
birde amca oglu...
Yikardim ortaligi yemin ederim.
ohoooo her önüne geleni tutuklarlarsa dışarda adam kalmaz yafrim kaydirigubbakcemile3 bu tutuklanacak kadar büyük bi suç değil, sadece biz duygusal açıdan baktığımız için bize büyük gelio yerimseniben
Turkiye nin sartlarini bilmem bitanecim, ama burda oyle bir dayak olasi olsun, jandarmaya git, sikayette bulun, yarim saat sonra kelepçeyle gotururler vallaha
Sikayetini geri çekmezsen de mahkemeye çikar, hapise girmesede, buyuk bir para cezasi alir...
O yuzden oyle yazdim
ama içim parçalandi ya...senağlama
Hele birde babacik yasli dedi ya...offf, o muhtari ben evire çevire olduresim geldi :çok üzgünüm:
o kadar canımız sıkılıyorki çok çaresizim.annemle alt komşumuz tartışmışlar.komşumuzda gidip muhtara söylemiş.bu arada muhtarda amcamın oğlu.muhtar eve geliyor annemin yüzüne tükürüp annemin kafasını duvarlara vuruyor.babam 85 yaşında olduğu için hiçbişey yapamamış.arkadaşlar lütfen ne yapmalıyım bi akıl verin karakola gidin dedim ama karakoldakiler muhtardan yana olur ahbap olur onlar dediler.uzağızda gözüm görmüyor sinirden deli olacağım ne yapmam gerekiyor.