Koz verdim!

diyelim ki A partisini destekliyorsunuz ve B partisinden hoşlanmıyorsunuz
eğer yazılarınız B partisi üzerineyse bence daha fazla uzatmayın, başka herhangi birşey yazıp nabız da yoklamayın, önce başka biri birşeyler yazsın, siz de birşey olmamış gibi konuya dahil olun

fakat, eğer yazılarınız, ucundan kıyısından da olsa, B partisini destekleyenlere hakaret de içeriyorsa
o zaman bence mutlaka 1 defaya mahsus durumu düzeltmeye çalışmalısınız
açık açık yazdıklarınız üzerine düşündüğünüzü, kendinizi hatalı bulduğunuzu, kusura bakmamalarını yazabilirsiniz

dürüst ve açık olmak iyi birşey bence
yani ben B partisi taraftarı olsam, şu anda size kızmışsam bile, öyle bir açıklamadan sonra normale dönerdim

siyaset konuşmaları parti taraftarlarına hakaret içermemeli bence

bir de ben konu ile konu başlığı arasındaki bağlantıyı kuramadım
sizi üzen ve endişelendiren tek şey gruptakilerin eline koz vermiş olmak mı?
insan koz verdim diye kendisine karşı kullanılabilecek birşey için korkar
ne gibi bir korkunuz var???

Hayır benimki partilerüstü bir konuşmaydı Bir konuyla ilgili iyi oldu vs diye yazdım onlar da şöyle yapmıştı zamanında falan filan.

Birşey olacağından değil kimse birşey yazmıyor siyasi, benim yazmam absürt oldu ve rengimi belli ettim. Yani insanların kafasında artık benim siyasi görüşümle ilgili bir fikir var ancak diğer kimse hakkında yok, bu da beni rahatsız etti.

Hakaret iceren bisey yazmadiysaniz sorun yok herkes kendi siyasi dusuncesini belirtmekte ozgurdur. Bende boyle sizin gibiyim konusu acildigi zaman kimse konusmaz ben dusuncelerimi sonuna kadar savunurum kimse de bisey diyemez...

Eğer diğer siyasi görüşlere hakaret etmediyseniz duzeltecek bir şey yok.
Düşündüklerinizin bilinmesinden bu kadar korkmayin.
Durup dururken olmasi yersiz olmuş ama onun dışında bir sorun yok bence. .

Vallahi ben bir keresinde lisedeyken siyasi gorusumu aciklamistim ama hakaret filanda etmedim yani... tehdit edildim yahu.. hemde kiz abisini getirmis, yani abim sana bunu bunu yapar seklinde getirmis abisini.. tehdit edildigim kisilerin siyasi goruslerini az cok tahmin etmissinizdir zaten ... Neyse banlanmak istemiyorum..

Benimle aynı siyasi görüşte olmayanları çenemle yıldırmak gibi pis bi huyum vardı sonra baktım en çok ben yoruluyorum. Artık konu açılsa dahi çok damarıma basılmadıkça dahil olmuyorum. Bence insanlarda tartışma olmasın diye susmuştur. Koz diye düşünmemişlerdir

Rengini belli edenden değil rengini belli etmeyenden korkarım çünkü kimin arabasına binerlerse onun kornasını çalarlar. Sizin korkacak bir şeyiniz yok, tek kelime edemedilerse anlayın ki grup arkadaşlarınız ne etliye ne sütlüye karışan cinsten.

Korkmanıza neden olacak, duyulursa sorun oluşturacak, çok aykırı ya da illegal bir görüşünüz mü var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…