• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kozamdan çıkmaya çalışıyorum

Çok teşekkürler sonunda sorduğum şeye cevap geldi gerçekten.Bünyem zayıf değil ama kronik astımım var.Eğer mekan kötü olmazsa sorun çıkacağını düşünmüyorum.Ben de cafe konusuna baya sıcaktım.Göz attım baya ama iyice fikir alıp kesinleştirmek istedim.Özel ders konusundaysa matematiğim ders verecek kadar yeterli durumda ama öğrenci bulmanın zor olduğunu söylüyorlar genelde.Eğer bulabilirsem gerçekten en rahatı ve karlısı gözüküyor.Çok teşekkürler tekrar :)
Öğrenci bulmak ilk başta zor olur ama kendini gösterirsen dökülürler. İlk başta ücreti düşük tutarsın.

konunun ana fikri de budur... gerçekten alkışlamak istiyorum....
bir anne olarak çocuğumu gözümden sakınacağım senelerce , sonra evladım bana arkadaşlarıyla kalıyor yalanı uydurup sevgilisiyle kalacak... allah korusun... böyle bir evlat nasıl gönül rahatlığıyla buraya yalanını masumca dile getirmeye çabalıyor anlamıyorum... ailen çok zor olabilir, çok tutucu olabilir... ama bu sana onları kandırma hakkını vermez... sana gözleri gibi bakan pamuklara saran ailen bunu haketmiyor..öğrendiklerinde nekadar yıkılacaklarını hiç düşündünmü? sevgilinin evinde başını yastığa nasıl rahat koyabilyorsun?.. helal olsun başka bir şey demiyorum... kozamdan çıkmaya çalışıyorum demişsin ya, çabalamana gerek yok yavrucum, kozandan çıkalı çok olmuş...
Dusunsene her telefonda, her yanlarina gittiginde anasinin babasinin gozunun icine baka baka ne yalanlar anlatiyo, kizlarla kaliyorum da su bu.. Yarin bi gun aile bunu bi yerden duysa nasil kaldiracak bu yalani?

Ozel ders vermeye ne dersin?

Magazada calismak cok zaman goturuyor. 1 ogrenci bulsan bile, haftada 2-3 gun ders verirsen gayet guzel olabilir bence :)

Ogrenci bulmak icin internete ilan ver, ben ogrenciyken ozeldersverilir.net diye bir siteye ilan vermistim, gayet de ogrenci buldum:)

Ebeveyn falan degilim yalani midem almiyor hepsi o.. Hele de senin gozunun icine bakan ailenin gozlerinin icine baka baka onlari kandirman.. Konunun o boyutlarinin tartisilmasini istemiyosan anlatmazdin, anlattiysan elestiriye aciksindir gibi yorumlanir. Konu acarken buna ozen goster. Burasi forum.

Is konusunda, derslerinin agirligi onemli bolum agir degilse gir part time cafe vs calis. Ama derslerin agirsa kendini riske atma yurtta kal az parayla yasa dersine bak hayatini kolla

Çevreden çalışma okuluna odaklan gibi tepkileri çok aldığım için sebeplerinide belirtmek istedim.Eleştiriye açığım ki dediğim gibi on sayfa boyunca üzerine konuşuladabilir ama bi sonuca varmaz.
Derslerime gelince ağırda diyemem değilde diyemem ama en azından çalışmayı denemek istiyorum.Teşekkürler.

Dusunsene her telefonda, her yanlarina gittiginde anasinin babasinin gozunun icine baka baka ne yalanlar anlatiyo, kizlarla kaliyorum da su bu.. Yarin bi gun aile bunu bi yerden duysa nasil kaldiracak bu yalani?
aynen ya aklım almıyor, algılayamıyorum...
her defasında bir yalanı idame ettirebilmek de büyük yetenek.. bir anlık gafletime gelirde ağzımdan kaçar, yada ailem birinden duyar diye hiçmi korkmaz insan... hepimiz hatalar yaptık o yaşlarda... ama bir hatayı bir kez yaparsın , hatanı anlar ders alırsın ... ama sürekli hata üstüne hata yapmak devam ettirmek ve bundan hiç gocunmamak gayet rahat olmak benim ruhuma kafama beynime kalbime sığmıyor...

konunun ana fikri de budur... gerçekten alkışlamak istiyorum....
bir anne olarak çocuğumu gözümden sakınacağım senelerce , sonra evladım bana arkadaşlarıyla kalıyor yalanı uydurup sevgilisiyle kalacak... allah korusun... böyle bir evlat nasıl gönül rahatlığıyla buraya yalanını masumca dile getirmeye çabalıyor anlamıyorum... ailen çok zor olabilir, çok tutucu olabilir... ama bu sana onları kandırma hakkını vermez... sana gözleri gibi bakan pamuklara saran ailen bunu haketmiyor..öğrendiklerinde nekadar yıkılacaklarını hiç düşündünmü? sevgilinin evinde başını yastığa nasıl rahat koyabilyorsun?.. helal olsun başka bir şey demiyorum... kozamdan çıkmaya çalışıyorum demişsin ya, çabalamana gerek yok yavrucum, kozandan çıkalı çok olmuş...

Masum göstermeye çalışmadım hiç bir şeyi.Ama çift taraflı bakmadıkça anlayamazsınız zaten.Umarım sizin çocuğunuz size yalan söylemez.Ama aynı zamanda sizde onu yalana mecbur kılmazsınız inşallah.

Öfff çok sıkıcısınız kızlar gerçekten. Kız burda "sevgilimle yaşıyorum ailemin haberi yok, doğru mu yapıyorum" diye sormamış. Nasıl iş bulabilirim, ne iş yapabilirim demiş. Ne meraklısınız milletin hayatına burnunuzu sokmaya. Size ne yahu size ne?

İster ailesine yalan söyler, ister evden kaçar, ister gizlice evlenir, ister hamile kalıp çocuğu aldırır. Günahı size mi yazılıyor?

aynen ya aklım almıyor, algılayamıyorum...
her defasında bir yalanı idame ettirebilmek de büyük yetenek.. bir anlık gafletime gelirde ağzımdan kaçar, yada ailem birinden duyar diye hiçmi korkmaz insan... hepimiz hatalar yaptık o yaşlarda... ama bir hatayı bir kez yaparsın , hatanı anlar ders alırsın ... ama sürekli hata üstüne hata yapmak devam ettirmek ve bundan hiç gocunmamak gayet rahat olmak benim ruhuma kafama beynime kalbime sığmıyor...
Ayni evde yasamasi secim ama bunun icin kocaman yalanlar soylemesi aileye buyuk haksizlik.. Benim derdim o degil part time is diyor. E anlatmasaysin o zaman elestirmezdik.. Gozumuzun gordugu yanlisa nasil yanlis demeyelim? Daha niye takiliyoruz bdvde?

Ozel ders vermeye ne dersin?

Magazada calismak cok zaman goturuyor. 1 ogrenci bulsan bile, haftada 2-3 gun ders verirsen gayet guzel olabilir bence :)

Ogrenci bulmak icin internete ilan ver, ben ogrenciyken ozeldersverilir.net diye bir siteye ilan vermistim, gayet de ogrenci buldum:)

Kariyer.net vb sitelere çok göz attım ama özel ders için ayrıca bakmadım.Aklıma yatmaya başladı bu ders işi.Bulursam çok iyi olacak cidden.Ne güzel hemen öğrenci çıkmış ben de deneyeyim.Çok teşekkürler :)

Kariyer.net vb sitelere çok göz attım ama özel ders için ayrıca bakmadım.Aklıma yatmaya başladı bu ders işi.Bulursam çok iyi olacak cidden.Ne güzel hemen öğrenci çıkmış ben de deneyeyim.Çok teşekkürler :)

Vallahi bana ertesi gun telefon gelmisti :KK57: Iyi bir site, tavsiye derim. (Sitenin reklamini amma yaptim:KK14:)

Tanidik, es-dosttan bulmak iyi degil diye dusunuyorum, cunku is baska dostluk baska.:KK30: Hatir gonul diyip indirimli fiyat yapmak zorunda kalma :KK52:

gidiyorsa ailenin evine başın dik dönersin öbür türlü çocuğunuda kendinide öldürecek yer ararsın ha bi de o güzel damgaları yersin

Çocuk takıntınız beni benden aldı vallahi olmayan çocuğu olduracaksınız illa :KK14:

Vallahi bana ertesi gun telefon gelmisti :KK57: Iyi bir site, tavsiye derim. (Sitenin reklamini amma yaptim:KK14:)

Tanidik, es-dosttan bulmak iyi degil diye dusunuyorum, cunku is baska dostluk baska.:KK30: Hatir gonul diyip indirimli fiyat yapmak zorunda kalma :KK52:

Ay evet kesinlikle iş başka arkadaşlık başka yani.Siteye bir bakayım ben yerinde duruyor mu :KK14: Söylerim bu reklamı komisyon verirler belki haha

Bölümünüz ne? Ben özel ders vermiştim, bir de yüksek lisans Öğrencilerinin çevirilerini yapıyordum. En rahat iş buydu. Oturduğum yerden bir-iki saatimi harcayarak para kazanıyordum. Üstelik bayağı da karlı. Dil biliyorsanız Şiddetle tavsiye ederim. Giyim mağazaları yorucu olabilir. Bunların dışındaki en iyi alternatif kafede çalışmak olur herhalde.

Ayni evde yasamasi secim ama bunun icin kocaman yalanlar soylemesi aileye buyuk haksizlik.. Benim derdim o degil part time is diyor. E anlatmasaysin o zaman elestirmezdik.. Gozumuzun gordugu yanlisa nasil yanlis demeyelim? Daha niye takiliyoruz bdvde?

zaten konunun girişinde kendi hayatını kısaca özetlemiş ve ardından iş konusunu izah etmiş... biz napalım peki? üst kısmıy alakam değil, iş konusunda fikir vereyim mi diyelim.... madem anlatma değilmi hayatını...
bu bdv de hep aynı şey oluyor... konuyu açan kişi hoşuna gitmeyen eleştiri aldı mı, hayat benim hayatım, yok karar benim kararım seçim benim seçimim... eee biz ne yapalım ozaman ne diyelim...sırf sen mutlu ol diye iyi yapmışsın aferin mi diyelim... eleştirmek de eleştiriye açık olmak da bir erdemdir... bdv ye konu açıyorsan her türlü tavsiyeye eleştiriye açık olacaksın...kimse sabah kalkınca yüzyüze bakmayacak kimsenin de umurunda değil kimsenin hayatı... ama yazıyor ve soruyorsan, gelen cevapları seçemezsin...
ben ailesine üzüldüm...keşke cesaretini toplayıp söylese ailesine...

Bölümünüz ne? Ben özel ders vermiştim, bir de yüksek lisans Öğrencilerinin çevirilerini yapıyordum. En rahat iş buydu. Oturduğum yerden bir-iki saatimi harcayarak para kazanıyordum. Üstelik bayağı da karlı. Dil biliyorsanız Şiddetle tavsiye ederim. Giyim mağazaları yorucu olabilir. Bunların dışındaki en iyi alternatif kafede çalışmak olur herhalde.

Ya iki dil var ama ikiside ders verebilecek düzeyde değil.Keşke olsa...Giyimde mağazaya göre değişir diyorlar ama benim önceliğimde kafeler.Teşekkürler :)

Bence de , magazada calismak hem zaman cok goturur, hem de cok yorucu.

Masum göstermeye çalışmadım hiç bir şeyi.Ama çift taraflı bakmadıkça anlayamazsınız zaten.Umarım sizin çocuğunuz size yalan söylemez.Ama aynı zamanda sizde onu yalana mecbur kılmazsınız inşallah.
ailenin zor ve tutucu olması senin söylediğin yalanı hafifletmiyor işte...
sen ailenin zor olması yalan söylemeyi mecburlaştırıyor görüşünü savunuyorsun.... bu konuyu okuyan nice genç kızlar, senin gibi düşünmeye başlayabilir... ya da hali hazırda söylemiş olduğu bir yalan varsa, yaptığının örneğini görünce burda, demekki yanlış yapmamaışım aile zor olunca yalan söylenmeliymiş duygusuna kapılacak... sen bilirsin... umarım ailenle bir facia yaşamazsın...

Ya iki dil var ama ikiside ders verebilecek düzeyde değil.Keşke olsa...Giyimde mağazaya göre değişir diyorlar ama benim önceliğimde kafeler.Teşekkürler :)
Çeviri yapacak kadar biliyorsanız yeter. Ayrıca öğrenciler en fazla Sayısal derslere ve yabancı dillere rağbet ediyorlar. Bi de şu var, bazı aileler üniversite Öğrencilerine aylık para verip Çocuklarının günlük ödevlerine yardım etmelerini sağlıyorlar. Öyle bi şey bulsanız çok güzel olur.

Back
X