Arkadaşlar Merhaba
Ben Yillarca Cildim Için çok Pahali Ve Kaliteli Dediğimiz Markali ürünler Kullandim. Inanin çok Pişmanim. Kozmetik Tamamen Para Tuzaği. Pahali Krem Iyi Kremdir Diye Bir şey Yokmuş Bunu çok Iyi Anladim .
Eczaci Arkadaşimin önerisi Ile şu Anda Eczaneden Satin Aldiğim "excipial Hydro" Isimli Nemlendiriciyi Kullaniyorum . çok Memnunum. Cildim Karma Bi Cilt Sivilceye Müsait Olduğu Için Hydro Olanini Kullaniyorum . Kuru Ciltler Için Olani Ise Lypo Olani.
Umarim Silvia Okuyorsundur Yazimi. Ben Sitede Yeni Olduğum Için Siteyi Nasil Kullanacağimi Bilemiyorum. Mesaj Atmayi öğrenmem Lazim.
Silvia Cim , Bepantene'nin Yeşil Tüplü Olani Yağsiz Bi Nemlendiricidir. Senin Gibi Kullanan Ve Memnun Olan çok Kişi Biliyorum Ama Benim Içime Sinmiyor. Içinde Ihtiva Ettiği Panthenol Yüzde Tüylenme Yapabiliyor. Yüzdeki Tüyleri Güçlendirebiliyor. Ben Sana Excipial Hydro Kullanmani şiddetle Tavsiye Ediyorum .
**** Ayrica Saç Bakimi Bölümünede Bir Formul Yazdim , O Formulude Denemenizi öneririm.
Excipial Hydro ve Lypo yu ben doktor tavsiyesi üzerine çocuklarımın vücutları için kullanıyorum.Çünkü onlarda benim gibi kuru bir cilde sahipler. Bende denedim vücudum için ama pek bir değişiklik olmadı.Yüzedemi kullanılıyormuş bu kremler?? haberim yoktu.
OSSQUE, ben kullandığım Excipial Hydro yu sürdükten sonra , hassasiyetten dolayı guneş ve diğer zararlı etkenlerden korumak amacıyla yaz kış 100 faktörlü Bioder ın kremını sürüyorum. cildim excipial ile nemlenmiş , bioder le de korunmuş oluyor. hiç bir leke oluşmuyor.
Excipial Hydro (yağsız) , Excipial Lypo (yağlı) , hem vucut hem yüz için kullanılabilen nemlendiriciler. Dermokozmetik ürünler.
ilk defa duyuyorum böle bir kremi ben vichy kullanıyorum çok memnunum fakat sabah kalktııgımda yüzümü yıkadıgımda yine çene çevremde ve kaş kısmım hep kuruyup pul pul oluyor bu kremide sordurup denicem ayrıca hakikaten karma ciltler sivilceye siyah noktalar pek müsait :1no2: :1no2:
kesinlikle katılıyorum sana SELMOS ve ısrarlada tavsiye ediyorum... hem güneş ışınlarından hem nemden hem sıcaktan daha doğrusu her türlü dış etkenden cildi korur nemlendiri ve bakımı yapar... yıllarca kullandım..
ben bu kremler mantar yapıyor diye duymuştum..üniversite iken bir arkadaşım kullanıyordu..cidden iyi gelmişti cildine..bende kullanmaya başladım..yağsızını yüzüme yağısını ellerime kullanıyordum..daha sonra arkadaşım bu kremler tedavi amaçlı sürekli kullanımı mantar yapıyor demişti..dr demiş onada..hemen bırakmıştık..hatta akabinde bu kremleri kullanan bir arkadaşımızda mantar cıkmıştı..artık tesadüfmüdür bu kremlerden dolayımıdır bilmiyorum...ama iyi bir araştırmadan kullanmayın derim...mantar başka bir hastalığa benzemez...
bepenthene içerdiği dekspantenolden dolayı kıl köklerini besliyor. ben bunu kendımde farkettım belkı herkes de aynı etkiyi göstermeyebilir ama ben de oldu. fakat Excipial Hydro da böyle bir şey yaşamadım.
kizlar bende varmis bu kremden daha dogrusu esim almis arada ellerim icin kullaniyordum ama vucüt icin nivea nin nemlendiricilerini kullanirim cok da memnunum..yüzüm icinde loreal pure zone nun üclü setini kullaniyorum nemlendiricisini begenmiyorum ama üclüyü bozmamak icin düzenli kullaniyorum ..yüzüm icin deniycem bende hydro olan bendeki sonucu yazarim..
excipial hydro ya 3 ampul bepanthene 3 ampul evigen ampul katın gayet güzel bir nemlendirici oluyor evigen serbest radikallerden koruyor bepanthen enfeksiyonlardan ben akne tedavisinde bunu kullandım nemlendirici olarak çok memnundum ayrıca tonik olarakta 100 mg gülsuyu 50 mgr alkol 3 gr resorchine 3 gram salisilik asit bu ikisi akne tedavisinde çok işe yaramıştı tavsiye ederim
bende yakin zamanda bu hydro olani alacagim icine de limon yagi damlatacagim cillerimden kurtulmak istiyorum hem de gozeneklerim sikilassin istiyorum. ben de sonucu yazarim.