Cilt Bakımı Ürünleri Kozmetiğe Para Dökmeyin Beni Dinleyin :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bir de gunes koruyucusu kullanmissiniz sanirim. ben korkuyorum hem cillerim var kullanmaliyim hem de sivilce cabuk cikar bende siyah noktalarda boldur. kullanirsam artar diye dusunuyorum.

exipial hydro su içinde yağdır üzerinde de yazar cilt bakımı için sadece bu yeterli olmaz aslında nemlendirme için tercih edilebilir ancak yağlı ciltler için daha kötü sonuçlar yaratabilir.
Evet çok pahalı ürünlere gerek kalmadan da cildimiz güzel olabilir ama cil bakımında en önemli şey cilt tipine uygun ürünleri çok düzenli bir şekilde kullanmak.Nemlendirmek kadar cildi temizlemek de çok önemli.Şeniz

herkes baska sey soyluyor insan ne yapacagini sasiriyor. alayim mi bu hydroyu yoksa neutregena mi alsam icinde sp 15 varmis bir nevi gunesten koruyucu yani.

bu krem kurumayı geciriyormu bilen varsa yazabilirmi?::::a015:

arkadaşlar exipial lipo ve hydro nun içinde üre de var yani yüze uygun olmayabilir ben eskiden ellerime kullanıyordum çok iyi geliyordu .. yüzüme bir ara evigen ampul sürüyordum ama malesef içindeki e vitamini yüzümdeki ince tüyleri güçlendirdi haberiniz olsun ...

Doktora danışmadan kullanılmamalı haklısın ama bana doktor yüzüm için tavsiye etti.

E vitaminini de hergün kullanmak yerine cildinizin solgun olduğu zamanlarda kullanırsanız tüyler güçlenmez

Cüvcüvcüm hydro olanı yağlı, lipo olanı kuru ciltler için uygun bana güvenebilirsin. Ben yedi senedir lipo kullanıyorum ve memnunum ancak karma ciltler aynı zamanda eubos ya da dove sabun kullanmalılar, en azından iki günde bir. Çünkü karma cilt lipo kullandığında siyah noktalarda ve sivilcelerde artış gözleniyor. Sabun bu durumu bertaraf için gerekli.

Excipial hydro hamilelikte güvenli kullanılır mı? Doktoruna soran var mı? Doktorumla görüşmeme 2-3 gün var da...

Dayanamadım, tel açıp sordum, kullanılabiliyormuş :) Pul pul dolaşmaya gerek yok yani.

arkadaslar expicial den baska krem mi kalmadı allahaşkınıza? alın bir tane clinique ddml, benim süsrekli kullandıgım temel nemlendiricidir dua edersiniz bana..
büyük boyları parfumerilerde 85 ytl,
yada ufak boylarını alın gittigidiyorda 18-20 ytl ye satılıyor
kıyamet gibi clinique ddml var,en azından yüz için üretilmiş bir dünya markası,link veremiyorum ama bakın gittigidiyora..
yüzünüze de içinde koruyucu antiseptik olan bu tarz vucut urunlerini sürmeyin

arkadaslar ben de bir ara kullandim exipial lipo ve hydro yu.. bir arkadas da belirtmis icin de ure var diye..benim duyduguma ve arastirdıgıma gore aynı zamanda sedef hastalarına veriliyormus..fiyatı gerçekten ucuz ancak ben yine de sadece nemlendirme amaçlı oldugu icin bıraktım neticede biraz da farklı bakımlara ihtiyacımız var..oht peptide serileri gerçekten iyi memnun kalırsınız ancak cok pahalı.. ama ben artık kozmetigi gercekten ucuza alıyorum internetten ve cok kaliteli urunler..orjinal ve gerçekten piyasadan ucuz..

evt.kozmetikler gercekten pahalı örnek verebilirmisin hangi ürün ne kadar bir kac örnek??

burdan acık acık söylemem sanırım doğru olmaz ama en basit bir ornek verebilirim. YSL markalı bir rimeli piyasada sordum 75 ytl idi.. ben 45 ytl ye aldım diyebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…