kozyatagi central hospitalda dogum yapanlar

marshmallow34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
132
176
53
Merhaba arkadaslar hamileligimin ilk 3 ayini bitirdim şükür ama doktor olayini netlestiremedim bi türlü. Central Hospital a devam etsem diyorum simdi. Gezdim guzel bi hastane fakat doktorlarini bilmiyorum. Figen hanim ve fatmanur hanimi okudum bi ama ikiside cok yoğun. 2 uc hafta sonrasina veriyorlar randevuyu. Tavsiye eden ya da talihsizlik yasayanlar yazabilir mi?

Canım bende fatmanur hanımın methini duyarak oraya karar kıldm ayrıca bebek hastanesi secilmiş olması da artı puan aldı bnm için. Fakat medipoldeki doktorumu ş.leyla altuntaş yogun diye ve aksam 6 dan sonra ki dogumlarına girmedgi için bıraktm. Smdı fatmanur hanımdan randevu almak istiyorum 1 ay sonraya anca verıyorlar bende aorf hastaneyi tanımak gçrmek için bos olan bir dr dan randevu aldm yaren tuba bektas devlet hastanesinden buraya yeni gecıs yaptgı için cok yogun degılmjs kendisi biraz soguk ama gayet ılglı ve cok yogun olmadgndan gayet guzel ilgilenıyor anlatıyor uzun uzun muaynede kaldm ama hakkında hc yoruma rastlamadgm ıcin emın olamıyorm ekimde fatmanur hanıma gidicem o gun karar vericem herhalde artk arastrmaktan bıktm...

Merhaba;
Benımde doktorum klınıkte oldugu ıcın sıkıntı yasıyorum. O sebepten doktorumu degıstırmeye karar verdım. Dogumumu Central de yapmaya karar verdım ama dogum ve takıbım ıcın henuz doktor secemedım. Aslında Fıgen hanım ve Basak Hanım arasında kaldım. Ne olur bılgılerınızı ve deneyımlerınızı paylasın.

Merhaba;
Benımde doktorum klınıkte oldugu ıcın sıkıntı yasıyorum. O sebepten doktorumu degıstırmeye karar verdım. Dogumumu Central de yapmaya karar verdım ama dogum ve takıbım ıcın henuz doktor secemedım. Aslında Fıgen hanım ve Basak Hanım arasında kaldım. Ne olur bılgılerınızı ve deneyımlerınızı paylasın.

Merhaba ben de central hospital e gidiyorum hastaneden vs cok memnunum fatmanur hanıma gidiyorum ama cok yogun Başak hanım Figen hanımı da cok duymustum bence dusunme direk randevunu al cunku hepsi cok yogun doktorlar ne kadar erken randevu ıcın ararsan o kadar iyi.

Merhaba ben de central hospital e gidiyorum hastaneden vs cok memnunum fatmanur hanıma gidiyorum ama cok yogun Başak hanım Figen hanımı da cok duymustum bence dusunme direk randevunu al cunku hepsi cok yogun doktorlar ne kadar erken randevu ıcın ararsan o kadar iyi.
Cevabın ıcın cok tesekkur ederım. Aslında bende Fatmanur hanımı dusunmustum ama duydugum kadarıyla cep telefonunu hastasına vermıyormus. Dogru mu? Acıl bıseyde nasıl ulasabılıyorsun ?

Genel olarak doktor larindan memnunum ancak kadın doğum uzmanı yaren tuba Bektaş çok suratsız ve kaba bir bayan. Mutlu bir haber almak için gidiyorsunuz ancak kadın enerjisi ve suratsizligi ile resmen sizi mutsuz ediyor

Genel olarak doktor larindan memnunum ancak kadın doğum uzmanı yaren tuba Bektaş çok suratsız ve kaba bir bayan. Mutlu bir haber almak için gidiyorsunuz ancak kadın enerjisi ve suratsizligi ile resmen sizi mutsuz ediyor

Evet gercekten öyle :) ben bir kac kere kendisine gittim en son tahlil sonucu gösterecektm o gun de bebegım hiç oynamamıstı kalbini dinleyebilirmiyiz biraz telas yaptm dedm (zaten yogun deıl ve vakti vardı) bir seyi yoktur merak etme dedi.. Buna bu kadar emin olması, beni başından savması falan tamamen kopardı.. Birde kiloya cok takık sanki anne olmuyoruz podyuma cıkıcaz .. Verdıgı multıvitamınler sayesınde iyi kilo aldım,, fatmanur hanım bana direk bıraktırdı onları ve kilo alımında normal seyrine döndü.. Uzun lafın kısası dunyaları kendi yaratmış havasıyla genç doktorumuza başarılar dilerim :))

Merhaba Bayanlar;
Gecen haftalarda Fıgen hanıma ılk kez muayene oldum ve hem hastaneden hemde Doktorun ılgısınedn cok memnun kaldım. Doktorlar arasında kararsızlık yasamıstım Fıgen hanıma gıtmekle dogru bır tercıh yapmısım :) Yalnız bana 2 lı taramamda plezantanın bıraz asagıda oldugunu demıslerdı Fıgen hanımda bıraz yukarı cıkmıs ama daha yukarda olması gerekır dedı. Bununla ılgılı bılgısı olan benımle paylasabılır mı? Benım yapmam gereken bırsey varmı yukarı cıkması ıle alakalı. Cevaplarınızı beklıyorum Teşekkürler sımdıden.

Merhaba ben Figen Hanimin hastasiyim ve cok ama cok memnunum. Kendisine guvenim tam. Insana bir arkadas abla anne sevkati ile yaklasiyor. Her daim guler yuzlu ve ilgili. Tum sorularinizi ayrintilariyla yanitliyor. Odasindan ciktigimda hep huzurluyum. Maddi durumum el verse haftada 1 giderim o derece.

Yaren Bektaş'ı Kesinlikle tavsiye etmem ilk başta ilgilendi fakat kontrollerde çok sert ve ters konuştu.Tarzı çok fazla sert bir kadın doğum uzmanın böyle olmaması gerek

Merhabalar. Ben dün hamile olduğumu öğrendim ve hemen doktor aramaya koyuldum :) Central hospital hakkında iyi yorumlar var ama özellikle figen hanimdan memnunlar. Bende onu düşündüm güzel yorumlardan sonra ama öncelikle hastanede SSK geçiyor mu? Ve muayene ücreti ne kadar bunlarla alakalı bilgibi var mı?

Figen hanım süperrrr arkadaşlar ben hamile değilim hamilelik düşündüğümüz için figen hanıma gititm genel kontrol için çoookkk memnun kaldım çok güleryüzlü ilgili ve detaycı çok güzel ilgileniyor. Şiddetle tavsiye ederim

Central Hospital Kadın Hastalıkları ve Doğum, opr. Dr... Yaren tuba bektaş karşısında ki insana cahil aptal muamelesi yapıyor. Kendisine daha önce kist teşhisi konduğunu söyledim ve olabilir su an yok diyerek salladı. Her şeye cevabı olabilir. Bunun dışında doğum kontrolü için bilgi almak istedim ve bana sadece yasmin al dedi. Ben zaten bunu sağda solda internette görüyorum herkes söylüyor tıbbi danışmanlık almak için 120 TL ödedim gel gör ki doktordan hiç birşey öğrenemedim,küçük dağları yarattığından tenezzül etmiyor. Ben de biliyorum doğum kontrol hapı alınacağını ama en azından nasıl ne şekilde kullanılacak neye dikkat edilecek bunların bilgisi paylaşılmalı. Ayrıca çok suratsız insan kendisine soru sorup derdini şikayetini paylaşamıyor.Kesinlikle tavsiye etmem

central hospital dr.yaren tuba bektaş ile ilgili yorum yapmak istiyorum arkadaşlar son 3 haftamı rezil etti:110:

Tıbbi konularda iyi araştıran, düzenli kontrol olan bilinçli bir bireyim üstelik avukatımEn Büyük KK
2 yıllık evliyim çocuğum yok geçen yıl miyom ameliyatı oldum ve beni düzenli takip eden doktorumun artık iyileştin rahim toparladı yumurtlaman gayet iyi denemeye başlayabilirsiniz demesi üzerine bebek çalışmalarına başladık. Doktorum bu hastaneden değil kendi kliniği var. Gebelik öncesi bazı tahliller istedi sigortam geçtiği için centralda yaptırmak istedim.Tabi mecburen doktorun yazması gerekti ve boşluğu olan tek doktor oydu rastgele randevu aldım. Gayet sıcak karşıladı :skandal:

Muayene etti ben de şuursuzca muayene oldum bana 4,5 cm kistin var çikolata kisti olabilir hamile kalmanı zorlaştırır diğer ay kontrol edelim dedi. Ben şok oldum :bicak:çünk bu muayeneden 1hafta önce kendi doktorum bana yumurtamı gösterip ayın elemanı bu bak çatlamak üzere falan dedi. Haftasına bu doktor kistim olduğunu iddia etti (belki folikül kistiydi yumurtam çatlamadı ve kist oldu olabilir ama çikolata kisti diyip pat diye hamile kalmanı zorlaştırır demesine deli oldum)

Moralim bozuldu mu evet kendi doktoruma ultrason fotosunu attım korkulacak bişry değil çikolata kistine benzemiyor dedi. Ben yine de dr.yaren tubaya ay basında gideyim bakalım kisti yine görecek mi dedim. Gecenlerde gittim istediği tarihte gitmemişim homurdandı biraz bu sefer baktı baktı kist yok dedi üstünde çok durmadan senin tüplerin iltihaplı su toplamış mr çektir laparoskopiyle tüpünü almamız gerekecek dedi:duduk:Ama tüpü alırsak bi taraf komple iptal olacak dedim, küçümseyrek e zaten şuan da iptal dedi!!!

Ben yine deli oldum yarın kendi doktoruma görüneceğim doğru teşhis olduğunu sanmıyorum bi kisti bile yanlış gördü hemen çikolata dedi. şimdi benim gibi çocuksuz bitine mr görmeden tüpünü alıcaz diyebilen üstelik bunu pat diye soyleyen kaba bir kadın.

Tamamen şanssızlıktı ona gitmem, böyle insanlar doktor olmamalı kesinlikle tıbbi bilgi bi kenara insanlarls iletişim çok önemli kesinlikle tavsiye etmiyorum

Yaren Tuba Bektaş gerçekten de kötü bir doktor. İnanılmaz ilgisiz ve bu ilgisizliği ve umursamazlığı yanlış teşhiş koymasına kadar yol açabiliyor. Kontrole gittiğinizde sanki böyle bir hakkınız yokmuş gibi davranıyor.
Evet doktorluk zor meslek o kadar kişiyle uğraşıyorsunuz gün içinde. O yüzden tahammül seviyeniz yoksa yapılmamalı düşünüyorum. Eğer işinizi sevmiyorsanız bile en azından rol yapın çünkü karşınızda sizden yardım bekleyen, size gücenmek isteyen hastalarınız var.

Yaren Tuba kadar kotu bir doktor gormedim. Acilden gece giris yaptim zaten stresliyim bizi bir dovmedigi kaldi o kadar kaba ki inanilmaz gercekten, soylemleri “oturun! Neden geldiniz!? Bir sey yok!” tarzinda, kendi doktoruma bir kez daha sukrettim. Bu neyin siniri neyin havasiydi hic anlamadim, Allah bir daha eline dusurmesin, kotu haber duymadim sukur ama doktorun tavrindan dolayi moralim bozuk ciktim hastaneden. Bazi insanlar gercekten doktor olmamali hele kadin dogum gibi hassas bir alanda hic!

Back
X