- 8 Şubat 2015
- 260
- 274
- 103
- 35
- Konu Sahibi selina1990
-
Ya benim korkum allah korusun adama birsey olur kendimi affedemem diye. Godersem ztn annesiyle konusmayi dusunmuyorum anca bi gecmis olsuna giderim. Kindar olmamaya calisiyorum ama onlarin yaptiklari beni insanlikdan cikardi. Ben aslinda hemen herseyi kenara atip unutan bi insanim esim biliyo beni ama onlarin yaptiklari beni cok yipratti ve soyledikleri sozleri cok incitti beni ve ben mesafemi kesin korumak istiyorum. Oraya gitmem onlarla tekrar gorusmek istedigimden degil, insanlik vazifemi yerine getirmek amacim. Sonucta esimin babasi kendi babami yerine koydugumda bende oyle bi durumda bunu esimden beklerdim diye ve esimi her yonden desteklemek istedigimden.Bu kadar kindar olmayin.. gidin geçmiş olsuna, ne de olsa esinizin ailesi suan icin eşiniz birsey demiyor olabilir ama zamanla yine araniz bozulacak, bozulur. Cok bariz birsey bu insan ailesinden vazgecemez. Buzlari eritin ama samimi olmayin asla
Selam KK üyeleri.. benim kafam cok karisim, benim konumu bilen bilir kp ve kv le konusmuyorum esimle beni ayirmak istediler fln.
Bi kac kez kv gelmek istedi bana ama yaptiklarindan dolayi tabi gorusmek istemedim ve halada öyle.
Simdi ama haftaya Kp ameliyat olucak damar tikanikligindan ve benim kafam karisik acaba yinede gecmis olsuna gideyimmi yoksa gitmiyeyimmi. Aslinda gorusmek istemiyorum hic bi yönden cünkü bana gercekten inanilmicak seyler cektirdiler. Esimle ayrilma noktasindaydikki cok sukur aklini basina topladi. Simdi aramiz cok iyi cok sukur rabbime. Ama napicam simdi ben.
Kv'le yinede konusmayi dusunmuyorum gelmesin bende gitmim cunku cok laf etti, biz ayrilmak uzereykende (sonradan duydum demişki "O Cocugu biz istemiyoruz" burda benim dogacak masum bebegimden bahsediyo, o cocuk ona ne yaptida boyle birsey demeye cesaret ediyo terboyesiz sanki ona ne benim cocugum degilmi) bu benim baya agirima gitti halada oyle asla affetmicem o kadini. Lutfen bana yardim edin napsam gitsemmi gitmesemmi kp gecmis olsuna?
Simdiden cvplariniz icin tskler.
Onun beni zorlicani sanmiyorum.. annesi gelmek istediginde bile gelmesin dedi kendide bende gelmesin demedim bile sustum sadece. Ama bu durumda sizlere danisim dedim farkli bi durum cunku. Ama ameliyattan snra kesinlikle gorusmek istemiyorum sadece kafam karisti iste.Eşinizin tutumu nedir bu konuda gitmenizi istiyorsa gidin zorlamiyorsa hiç bulaşma
Sanirim bende gitmicem cünkü yüz bulucaklar eminim. Heleki kv firsatci kadin. Öyle bi sogdumki hepsinden anlatamam.gitmem.net.gitmedim de
Onun beni zorlicani sanmiyorum.. annesi gelmek istediginde bile gelmesin dedi kendide bende gelmesin demedim bile sustum sadece. Ama bu durumda sizlere danisim dedim farkli bi durum cunku. Ama ameliyattan snra kesinlikle gorusmek istemiyorum sadece kafam karisti iste.
Bogazindaki damar tikaliymis 100de 80 ve ameliyat olmazsa felç olabilir (dogrumu yazdim bilmiyorum turkcem biraz bozuk almanyada kaliyorum k.bakma belki kendimide iyi ifade edemiyorumdur).ne ameliyatı güzelim bu ? hayati tehlikesi olmayan bir şey ise hiç canını sıkma.yok ciddi bir ameliyat olur o zaman eşine ne olsa o senin baban ne yapmamı istersin diye sor.yani politik ol ki ilerde ölürse felan ölümün şokuyla seni suçlamasın kocan.
Bogazindaki damar tikaliymis 100de 80 ve ameliyat olmazsa felç olabilir (dogrumu yazdim bilmiyorum turkcem biraz bozuk almanyada kaliyorum k.bakma belki kendimide iyi ifade edemiyorumdur).
Ama oraya gidersem yüz bulucaklar bundan eminim bu yüzden biraz cekiniyorum ve eşimi doldurusa getirirler diyede kafam karisik cok baskici insanlar gelicezde gelicez tutturdular bende patladim gecenlerde gelmeyin sizi istemiyorum. Benim cocugumu istemiyodunuz simdide illa gelcez gelcez demeyin diye fln. Sonra her dedigini bildigimide soyledim susdular kaldilar. Simdi gidersem yuz bulup yine baski yaparlar diye kafamda takinti var. Esim icin saygimi korumaya calisiyorum ama cok sinir insanlar.geçmiş olsun demekle inciler dökülmez...hem bu vicdanlı bir insan olduğunuzu gösterir..sonra yine konuşmayın..
Selam KK üyeleri.. benim kafam cok karisim, benim konumu bilen bilir kp ve kv le konusmuyorum esimle beni ayirmak istediler fln.
Bi kac kez kv gelmek istedi bana ama yaptiklarindan dolayi tabi gorusmek istemedim ve halada öyle.
Simdi ama haftaya Kp ameliyat olucak damar tikanikligindan ve benim kafam karisik acaba yinede gecmis olsuna gideyimmi yoksa gitmiyeyimmi. Aslinda gorusmek istemiyorum hic bi yönden cünkü bana gercekten inanilmicak seyler cektirdiler. Esimle ayrilma noktasindaydikki cok sukur aklini basina topladi. Simdi aramiz cok iyi cok sukur rabbime. Ama napicam simdi ben.
Kv'le yinede konusmayi dusunmuyorum gelmesin bende gitmim cunku cok laf etti, biz ayrilmak uzereykende (sonradan duydum demişki "O Cocugu biz istemiyoruz" burda benim dogacak masum bebegimden bahsediyo, o cocuk ona ne yaptida boyle birsey demeye cesaret ediyo terboyesiz sanki ona ne benim cocugum degilmi) bu benim baya agirima gitti halada oyle asla affetmicem o kadini. Lutfen bana yardim edin napsam gitsemmi gitmesemmi kp gecmis olsuna?
Simdiden cvplariniz icin tskler.
Iste buda benim korkum. Onlari bildigim icin gitmek gelmiyor icimden, ama bi yanomda git sen görevini yerine getir eşinede destek ol diyorum kendime. Onlarla görüsmeyeli gercekten okadar huzurluyuzki allahima sukurler olsun ama onlari biliyorum bozmaya calisicaklar yine. Onlara uymadigimdan yaptilar bunu aslada uymicam allahsizlar.Kp için kılımı kıpırdatmam. Ama eşim hastaneye gidecekse onunla giderim, onun yanında olduğumu gösteririm. Gerekirse sabahtan akşama kadar oturup kocamı beklerim yinede onların yüzüne bakmam. İnsanlar çok nankör. Eşimin annesi de bana yapılmayacak şeyler yaptı yinede şehir aşırı gittim hastaneye. Ameliyat sonrası kızı falan gelmedi ben odada üstünü değiştirdim ama dedim ya nankörler. Aradan ay geçmedi yine bizi huzursuz etti ayırmaya çalıştı.
Haklisiniz cok haklisiniz. Ben kp icin degil daha cok esim icin gidip gitmememde kararsizdim. Ama gitmemeyi dusunuyorum. Insallah iyi bi sekilde ameliyati atlatirda bende icim rahat evimde otururum.Gitmeyin
Silin hayatınızdan tamamen.
Onlar hiç yokmuş gibi.
Kendi huzurunuzu düşünün önce. O ne der, bu ne der diye hareket etmeyin.
Iste buda benim korkum. Onlari bildigim icin gitmek gelmiyor icimden, ama bi yanomda git sen görevini yerine getir eşinede destek ol diyorum kendime. Onlarla görüsmeyeli gercekten okadar huzurluyuzki allahima sukurler olsun ama onlari biliyorum bozmaya calisicaklar yine. Onlara uymadigimdan yaptilar bunu aslada uymicam allahsizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?