kp ameliyat olucakmis

Cok tesekkur ederim cokda haklisiniz. En iyisi gitmemek benim icin. Gidersem biliyorum yüz bulacaklarindan. Ztn esimde cok sukur birsey beklemiyor benden saolsun bu yönden rahatim sadece kendi aklima takilmisti acaba diye dusundum ama basima gelecekleri bildigim icin gitmeyi dusunmuyorum.

bence gitmelisiniz
çok klişe ama insanlık sizde kalsın
ama kv asla yüz vermeyin..
evinize gelip gidemeyeceğinizi anlasın gerekirse hasta yanında olmadan belirtin bunu

veya bir arkadaş yazmış yukarıda eşinize sorun
"canım seni üzmek istemem gel dersen hatırın için gelirim" falan gibi konuşun

sadece geçmiş olsun deyip geri dönün orda kalmanıza gerek yok..eşiniz zaten olayları biliyor..ölümlü dünya sonuçta..bence insanlığınızı yapın..nasılsa istemiyorum diye cevap verebiliyorsun..yüz bulurlarsada aynı şekilde tavrını bozma..

Ben olsam yüz bulmaması adına gitmezdim. Hele ki eşim zorlamıyorsa hiç işim olmaz. Ameliyattan sonra arar vicdan rahatlamak için ağız ucuyla bi geçmiş olsun derdim.

Ben olsam yüz bulmaması adına gitmezdim. Hele ki eşim zorlamıyorsa hiç işim olmaz. Ameliyattan sonra arar vicdan rahatlamak için ağız ucuyla bi geçmiş olsun derdim.
Acikcasi bende gitmeyi dusunmuyorum.. aslinda bi yandan aramayi bile dusunmuyorum ama icimden bi ses yanlis yapiyorsun diyo. Kafam cok karisik.

Acikcasi bende gitmeyi dusunmuyorum.. aslinda bi yandan aramayi bile dusunmuyorum ama icimden bi ses yanlis yapiyorsun diyo. Kafam cok karisik.

Dediğim gibi çok vicdan yapacağını düşünüyorsan arar söylersin. Çünkü yapılan hiç bir şey, söylenilen hiç bir söz unutulmuyor. Siz eğer bir adım atıp giderseniz yaptıkları ve söyledikleri yanlarına kalacak. Ki yaşadıklarınız sıradan şeyler değil. Ne demek yuva yıkma noktasına getirmek, doğacak bebeğe dil uzatmak

Gitmeyi zaten düsünmuyorum kesinlikle ama arayip aramamakdada kararsizim.
Ya inanin bana dedikleri sözlerden bile gectim, ama aileme edilen ve dogmamis bebegime edilen hakaretler beni dondurdu. Simdide durmuslar utanmadan evime gelmek istiyorlar. Asla asla kabul etmicem. Bebegimide görmicekler bunu eşimede söyledim. Bana laf etseydi inan bukadar uzatmazdim ama "Biz o cocugu istemiyoruz" deyisi aklimdan cikmiyo.. ve onu birak eşim aklini basina toplamasaydi onlar ayrilalim diye direniyordu ve bunlari bana yaptiklarinda daha hamileligimi baslangicindaydim. Allahsizlar.

Haklisiniz cok haklisiniz. Ben kp icin degil daha cok esim icin gidip gitmememde kararsizdim. Ama gitmemeyi dusunuyorum. Insallah iyi bi sekilde ameliyati atlatirda bende icim rahat evimde otururum.

Eşini yalnız bırakma bence git. Gerekirse kantinde otur, arada eşinin yanına git. Eşine onların yanında durmayı istemediğini ama eşini de yalnız bırakmak istemediğin için gittiğini söyle. Bence eşin eşinin ailesi için değil ama eşini yalnız bırakmamak adına gitmelisin.

Kafam baya karisti ya .. icim bi git bi gitme diyo.

bencede git en azından eşin için yap bunu herkesin yaptığı kötülük kendine kimseye yüz vermek zorunda değilsin.

25 gün önce kayınpederimi kaybettim kayınvaldemle görüşmüyordum. Kayınpederimin de damar sorunu vardı. 25 gün önce stend takılacaktı. Kayınvaldemle karşılaşmamak için gitmedim. Bide stend sonuçta çok basit bi operasyon gerek yok diye düşündüm. Kayınbabamı operasyon esnasında kaybettik... Haberi alır almaz gittim hastaneye ama eşimin o en zor anında yanında olamadım Sana git demiyorum.... Ama herseyi düşün...

Allah rahmet eylesin cok üzüldüm gercekten. Off.. iste buda benim sorunum kafami karistiran. Aslinda gidesim yok ama icimden bir ses iyi dusun diyor.

eşiniz gittiğinde eşinizin telefonundan kp geçmiş olsun deyin ama bence gitmeyin.

Allah rahmet eylesin cok üzüldüm gercekten. Off.. iste buda benim sorunum kafami karistiran. Aslinda gidesim yok ama icimden bir ses iyi dusun diyor.
Aminnn.... Hiç aklıma gelmezdi masadan kalkamayacağı... Allah var bu konuyla ilgili eşim tek kelime etmedi ama şuan keşke gitseymişim diyorum. Gitmemek istemeni çok iyi anlıyorum ama keşke gitseymişim eşimin yanında olsaymışım...

Bana kalırsa buyukluk sizde kalsın. Mutlaka size haksızlık etmişlerdir, kalbiniz kırıktır çok iyi anlıyorum sizi. Ama ameliyat bu sonradan pişman olacağınız vicdanınızı rahatsız edecek bişey yapmayın. Gelin siz Allah rızası için yapın bu gorevinizi. Balık bilmese Halîk bilir.
Allah rızası için gidiyorum diyin kendinize oyle niyetlenerek gidin geçmiş olsun deyip gelin.
Emin olun Allah sizinle olacaktır.

Bu dusunceden asla uzaklaşmayın. Aynen bunu uygulayın. Herkes ettiğinden utansın.
Buyukluk sizde kalsın. Bana kotuluk edenlere iyilik yapmak en guçlu silahım. Onların karşımda mahçup olduğunu gormek ve kendi insanlıklarından utandığını gorunce içim huzurla doluyor.

Onlar size haksızlık etti nefislerine uyup. Gunaha girdiler diyelim. Sizde onlara aynını yaparak neden nefsinize uyacaksınız? Onlardan ne farkınız kalacak o zaman? Siz size yakışanı yapın herkesin kendi vicdanı.

Canım tabi yaşadıklarını sen bilirsin o insanları da sen tanırsın en iyi . Allah önce ana babaya hürmeti emretmiş tabi ki yine allahın rızası ve eşinin değerli hatrı için hastaneye gidip hasta ziyareti yapıp yakın temasa geçmeden çıkıp gelmek iyi olur sanki. Evet kimisi atsan bile gelir bulaşır elini versen kolunu kaptırırsın ama sen mesafeni korursun. Allah yardımcın olsun en hayırlı kararı verirsin inşallah

Gitsen bile, mesafeni koruyup duvarlarını ördükten sonra kimse sana bir adım yaklaşamaz. O senin elinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…