- 8 Şubat 2015
- 260
- 274
- 103
- 35
- Konu Sahibi selina1990
-
Cok tesekkur ederim cokda haklisiniz. En iyisi gitmemek benim icin. Gidersem biliyorum yüz bulacaklarindan. Ztn esimde cok sukur birsey beklemiyor benden saolsun bu yönden rahatim sadece kendi aklima takilmisti acaba diye dusundum ama basima gelecekleri bildigim icin gitmeyi dusunmuyorum.Öyle bir görevin yok ki nerden çıkardın bunu
Bu hayatta ilk görevimiz: Allah'a kulluk etmek
İkincisi: Kendi mutluluğumuz için yaşamak.
Eşine evden de destek olabilirsin. Telefonla destek olabilirsin. Eşini sevmen ve sayman bile destektir. Senin kendi huzurunu kaçırmaman ise eşine en büyük destektir.
Yani bireylerin kendi ailelerine karşı görevleri vardır, ama eşlerinin ailelerine karşı ne dini ne hukuki hiç bir görevi yoktur. Hele de kendisine saygı duymayan kişilere HİÇ yoktur.
bence gitmelisinizCok tesekkur ederim cokda haklisiniz. En iyisi gitmemek benim icin. Gidersem biliyorum yüz bulacaklarindan. Ztn esimde cok sukur birsey beklemiyor benden saolsun bu yönden rahatim sadece kendi aklima takilmisti acaba diye dusundum ama basima gelecekleri bildigim icin gitmeyi dusunmuyorum.
Ama oraya gidersem yüz bulucaklar bundan eminim bu yüzden biraz cekiniyorum ve eşimi doldurusa getirirler diyede kafam karisik cok baskici insanlar gelicezde gelicez tutturdular bende patladim gecenlerde gelmeyin sizi istemiyorum. Benim cocugumu istemiyodunuz simdide illa gelcez gelcez demeyin diye fln. Sonra her dedigini bildigimide soyledim susdular kaldilar. Simdi gidersem yuz bulup yine baski yaparlar diye kafamda takinti var. Esim icin saygimi korumaya calisiyorum ama cok sinir insanlar.
Acikcasi bende gitmeyi dusunmuyorum.. aslinda bi yandan aramayi bile dusunmuyorum ama icimden bi ses yanlis yapiyorsun diyo. Kafam cok karisik.Ben olsam yüz bulmaması adına gitmezdim. Hele ki eşim zorlamıyorsa hiç işim olmaz. Ameliyattan sonra arar vicdan rahatlamak için ağız ucuyla bi geçmiş olsun derdim.
Acikcasi bende gitmeyi dusunmuyorum.. aslinda bi yandan aramayi bile dusunmuyorum ama icimden bi ses yanlis yapiyorsun diyo. Kafam cok karisik.
Gitmeyi zaten düsünmuyorum kesinlikle ama arayip aramamakdada kararsizim.Dediğim gibi çok vicdan yapacağını düşünüyorsan arar söylersin. Çünkü yapılan hiç bir şey, söylenilen hiç bir söz unutulmuyor. Siz eğer bir adım atıp giderseniz yaptıkları ve söyledikleri yanlarına kalacak. Ki yaşadıklarınız sıradan şeyler değil. Ne demek yuva yıkma noktasına getirmek, doğacak bebeğe dil uzatmak
Haklisiniz cok haklisiniz. Ben kp icin degil daha cok esim icin gidip gitmememde kararsizdim. Ama gitmemeyi dusunuyorum. Insallah iyi bi sekilde ameliyati atlatirda bende icim rahat evimde otururum.
Kafam baya karisti ya .. icim bi git bi gitme diyo.Eşini yalnız bırakma bence git. Gerekirse kantinde otur, arada eşinin yanına git. Eşine onların yanında durmayı istemediğini ama eşini de yalnız bırakmak istemediğin için gittiğini söyle. Bence eşin eşinin ailesi için değil ama eşini yalnız bırakmamak adına gitmelisin.
25 gün önce kayınpederimi kaybettimSelam KK üyeleri.. benim kafam cok karisim, benim konumu bilen bilir kp ve kv le konusmuyorum esimle beni ayirmak istediler fln.
Bi kac kez kv gelmek istedi bana ama yaptiklarindan dolayi tabi gorusmek istemedim ve halada öyle.
Simdi ama haftaya Kp ameliyat olucak damar tikanikligindan ve benim kafam karisik acaba yinede gecmis olsuna gideyimmi yoksa gitmiyeyimmi. Aslinda gorusmek istemiyorum hic bi yönden cünkü bana gercekten inanilmicak seyler cektirdiler. Esimle ayrilma noktasindaydikki cok sukur aklini basina topladi. Simdi aramiz cok iyi cok sukur rabbime. Ama napicam simdi ben.
Kv'le yinede konusmayi dusunmuyorum gelmesin bende gitmim cunku cok laf etti, biz ayrilmak uzereykende (sonradan duydum demişki "O Cocugu biz istemiyoruz" burda benim dogacak masum bebegimden bahsediyo, o cocuk ona ne yaptida boyle birsey demeye cesaret ediyo terboyesiz sanki ona ne benim cocugum degilmi) bu benim baya agirima gitti halada oyle asla affetmicem o kadini. Lutfen bana yardim edin napsam gitsemmi gitmesemmi kp gecmis olsuna?
Simdiden cvplariniz icin tskler.
Allah rahmet eylesin cok üzüldüm gercekten. Off.. iste buda benim sorunum kafami karistiran. Aslinda gidesim yok ama icimden bir ses iyi dusun diyor.25 gün önce kayınpederimi kaybettimkayınvaldemle görüşmüyordum. Kayınpederimin de damar sorunu vardı. 25 gün önce stend takılacaktı. Kayınvaldemle karşılaşmamak için gitmedim. Bide stend sonuçta çok basit bi operasyon gerek yok diye düşündüm. Kayınbabamı operasyon esnasında kaybettik... Haberi alır almaz gittim hastaneye ama eşimin o en zor anında yanında olamadım Sana git demiyorum.... Ama herseyi düşün...
Aminnn.... Hiç aklıma gelmezdi masadan kalkamayacağı... Allah var bu konuyla ilgili eşim tek kelime etmedi ama şuan keşke gitseymişim diyorum. Gitmemek istemeni çok iyi anlıyorum ama keşke gitseymişim eşimin yanında olsaymışım...Allah rahmet eylesin cok üzüldüm gercekten. Off.. iste buda benim sorunum kafami karistiran. Aslinda gidesim yok ama icimden bir ses iyi dusun diyor.
Ya benim korkum allah korusun adama birsey olur kendimi affedemem diye. Godersem ztn annesiyle konusmayi dusunmuyorum anca bi gecmis olsuna giderim. Kindar olmamaya calisiyorum ama onlarin yaptiklari beni insanlikdan cikardi. Ben aslinda hemen herseyi kenara atip unutan bi insanim esim biliyo beni ama onlarin yaptiklari beni cok yipratti ve soyledikleri sozleri cok incitti beni ve ben mesafemi kesin korumak istiyorum. Oraya gitmem onlarla tekrar gorusmek istedigimden degil, insanlik vazifemi yerine getirmek amacim. Sonucta esimin babasi kendi babami yerine koydugumda bende oyle bi durumda bunu esimden beklerdim diye ve esimi her yonden desteklemek istedigimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?