KP BİZE YAPIŞIK YAŞAMAK İSTİYOR !!

Kız pinki kadın aklın gücüyle herşeyle baş edebilir . Ha Bde cazibenin gücüyle o olmazsa olmaz zaten . Affınıza sığınarak . Göster ama verme kudurtt böyle .. şart koş . Yada şey yaparken kulağına fisilda şunu şunu yapma dee ypmaaa . !!

Her "Gelin." dediklerinde gitmeyi bırakın önce.

Başta gidiyodum eşim gece işe gitti bi kere anneme bırakçam seni dedi kv de tekti o gece sırf alışmasın diye gitmek istemedim.. Eşim kötü bi söz söyledi bana onu bahane ettim ben bi yere gitmicem dedim beni hırpaladı biraz kolumdan falan çekti sert davrandı ağladım gitmedim.. Bi kaç kere kp evde yoktu yne kv aldık geldik ama çok şükür oda rahat edemiyo bnm evimde sıcak diye.. Napiyim yalvaracak değilim ki evinin heryeri korunaklı kalsın evinde.. Ben tek kalıyosam bu yaşta oda kalır.. Zaten ben yokkende kalıyomuş yanı benimi gördüler onu anlamıyorum..
Bazen diyo yorgunum diyorum ne yaptın ki diyolar iyice sinir tepeme çıkıyo sanane ne yaptıysam yaptım
Ya bide kendi ailemden hiç alışkın değilim ya aşırı abes geliyo .....
Niye gidiyosunuz?

Eşim tek çocuk... 7 yıl sonra olmuş çok kıymetli...
Hafta içi ger gün gidiyoruz yada onlar geliyo görüşmesekte görüşmekte her gün arıyor yada benim aramamı bekliyor..
Napıyosun ne iş yapıyosun markete gitsem ne alcaksın ne aldın ilde yemek yapsam ne yemek yaptın nası yaptın
Bazen yemek yapıyorum mesela pişmiş yemek için bana şöyle yap böyle yap diye dirft veriyor ya pişirdim zaten diyorum hala anlatıyo
Market için eksikler vardı onları aldım diyorum
Ped aldım tuz aldım su aldım diye tek tek açıklasam onu istiyo.. Diyorum ki mesela örn. tuz aldım E bende vardı katsaydın burdan diyo ya bi tuz mesela ama bi garip işte... Tek çocuğun zararları....
Gerçi eltim kaynım olsun istemezdim sevmiyorum o ilişkileri ...
Her seferinde giderseniz nasıl engellenebilir ki?
Gitmeyin. Surat yaparsa yapsın. Karı koca görmezden gelmeye alışın bence.
Aynen görmezden geliyorum ama tepeme çıkıyo artık ya yetiyo...

Balayındayken telefonla ne yapıyordunuz diye mi sordular ?:oha: Zövüşüyorduk yarıda kaldı deseydiniz ya.hey allam nasıl insanlar varmış?
Hormonlu,gdolu gıdalardan mıdır nedir kayınpederler, kayınvalide kılığında dolanıyor artık.:işsiz:

Gerçekten öyle... İçimden demediğimi bırakmıyodum.. Afedersin b.k var sanki arıyosun
Arıyo ne dceni de bilemiyo mesela afedersin Ada'm üstümden kalkıyo telf açıyo bi halt demiyo öylesine aramış........ Bazen eşimi arıyo ki şunu ara diyo kendi arasa daha kestirme yani ama onu bile eşime yaptırıyo aşırı rahatsız ediyor ....
Her gideceginiz yeri haber vermeyin sizde. Siz plan yapinca hu adamin hemen nereden haberi oluyor? Hergun gel diyor diye gitmek zorunda degilsiniz. Musait degiliz de cik git nereye gidiyorsan.
Vermiyoruz ama aradığında nerdesiniz dedi eşim de söyledi.. Hemen hemen gel iftar yaptık bi dolancaz ağız tadı vermedi.. Başka Ada'm yollayabilir kendi gidebilir ama yok illa rahatsız eder yapışır insana bin kere arar..

Ah canim arkadasim.. Aynisindan bende de var. Her gün gorse sikilmayacaklar o derece. Dedigin gibi anne babama o kadar gitmiyorum ben. Bunlar sık sık goruselim girelim cikalim istiyor. Evliligimizin ilk aylari zirt pirt telefon edip biz suraya gidiyoruz siz de gelin diye diye biktirdilar beni. Bi bas basa kalip doyamadik birbirimize. Bunlar boyle yapinca esimden de sogudum. O da sag olsun hep gidelim istiyor, hic benim gibi dusunmuyor. Istekleri icli disli olalim klasik... Hep ben istemedim diye cogu zaman gitmedik etmedik, bu sefer de bildiler benden oldugunu (ogullarinin gelmek istedigini düşünüyorlar biliyorlar), simdi sevilmeyen gelin oldum. Bazen laf sokarlar bazen direkt soylerler, haykira haykira agladigim cok oldu, hamile iken gece kalp carpintisiyla aglayarak uyandigim oldu... Simdi alistim sinirlerim bozuk yasamaya. 2 yil oldu. Mesafeni koy. Yanlis anlamadiysam esin de pek hoslanmiyor bu durumdan, isterse hayir der tavir mesafe koyabilir pekala. Istemesi lazim

Ağlama kuzum... Ne yapalım imtihan işte...
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama insanız nefsimiz var .. Mesela onlar hergün iftarı onlarda yapalım istediler ben dedim öyle bişey olmaz orda da yaparız Burda da yanlız da yaparız dedim.. Çünkü ben hep Oray'a gitsem Bayram'dan sonra da hergün bekleyecekler...
Hatta bi kere yorgunum ben bu gün evde olcam dedim kv. Kafasız kadın diyo ki oğlum eve gelince söyle o gelsin. Aptal ya . Seviyorum sayıyorum ama haddi aşıyorlar bazen.. Ben evdeyim anne buraya gelir dedim salaklığına doymuyor bazen.
gidip napıyosunuz orda? işlerine yardım etmek için mi çağırıyorlar, ne için? bu kadar beraber olmak istemelerinin bir nedeni olmalı

Kv. Yaşlı değill 50 falan yapabiliyor işini gayet iyi maşaallah süphanallah ama ben gidince tabi onu sokmuyorum he gittiğimde yemeğine falan karışmam sen çok güzel yapıyosun benimkini beğenmezsin falan diyorum şişiriyorum onu ona da ben girsem artık hep üstüme kalır... Bi salata yapıyorum bulaşık yıkıyorum masa hazırlıyorum öyle yani..
O girerse yanıma yardıma ya sen otursaydın diyorum dil ucuyla yaptığı işi bitiriyor yani masa toplayıp bana getiriyo mesela öyle .. Sonra yatsı için camiye gidiyorlar
İkimiz kalıyoruz evde çay yapmış oluyorum çay içiyoruz dizileri var onlara bakıyo öyle monoton hayat.. Bende kk ya giriyorum kim bilir içinden ne geçiyo ama napim sıkılıyorum :(
Bizimkinde cat kapi gelme huyu da var neymis oglununevine gelirken soracak miymis. He bi pazar günü iliskiye girerken caldi kapimiz...!! Benim ...... koca hicbi tepki vermedi. Hayir insan sakadan bi sey soyler haber verseydiniz diye, kirilirlar diye onu bile yapmiyor.

Ay ondan Allah korusun.. Ama her laf açıldığında belirtiyorum ben en sevmediğim şeylerden biri habersiz gelmek gitmektir diyorum .. Geçen mesela vc için uğradı eve ya tamam insanlık hali sıkışabilirsin ama benim evimin burda olmadığını düşün ya
Hadi sen geliyorsun yanında da biri var ya dağınık olsam ya ağda falan yapıyo olsam ya banyom kirli olsa olamaz mı?
Sinir oldum bişe peşpeşe çalıyorlar zili açtım kapıyı nerdesin kızzz diyolar bide gülermisin ağlarmısın ben ne biliyim sıkıştığını dedim şeyinin faturası bende sanki tövbe
:oha: Ben hayatta şunu tavsiye etmem kimseye ama ben olsam bir dahakine eşimle yakınlaşır gibi olduğumuzda "hayır istemiyorum sonra evin esas sahipleri baskına geliyor hevesim kursağımda kalıyor" derim!
Böyle edepsiz kayınpederin yanına saçımı yalandan da olsa ıslatır çıkarım,ay pardon babacım müsait değildik diye diye.Bu neymiş ya?Allah sabır versin canım

Ayyy Allah iyiliğini versin kız..
Ama haklısın varya dinsizin Hakkı'ndan imansız gelirmiş... Bi dedikodu varki ama sorma bütün köy duyar yapsak öyle bişey...
Konu sahibi eşiniz ne düşünüyor bu konuda?Zaten böyle olması lazım mı diyor yoksa kendi de durumun farkında mı?İftardan sahura ordaysanız karısını hiç öpmeden yakınlaşmadan bitirecek yani ramazanı?

Eşim de sevmiyor ama kendi dck yanı ben desem suç oluyo onun kendi zevkine kalmış.. Mesela benden gizli falan da gidiyo annesine demiyo ben laf arasında yakalıyorum aman gitsin annesi ama niye saklıyorsun bide ben gitsem anneme acaba tepkisi nolur yani onunki yakın benimki uzak diye aynı sınıfa girmez ama o geçerken uğramış olur ben gizli gitmiş olurum .....
Annesi diyo zaten hiç uğramıyorsun diyo.., her gün ordayız özel gitmesini istiyo.. Saçmalık tamamen ay naparsa yapsınlar diyorum bazen tak ediyo
Canım başta mesafeyi koymalıydın. .
Sürekli vıcık vıcık hergün her dk ne işin var . .
Eşin ve sen ikiniz bir aile olduğunuzu bile alamazsınız böyle. .

Hayır demeyi öğrenmelisin kuzum . .
Bazen bi laf ediyorum çok açık sözlüymüşüm bilmem ne kız geçen telf içerde bırakmışız yalan olmasın 40-50 kere aramışlar... Ya bi adap usul var ya aranır mı o kadar? Yok başımıza bişe gelmiş sanmışlar ama her zaman aynı her zaman ... Yok eve hırsız girdi sanmışlar bilmemne.. Ya sanane ya istediğim yerde bırakırım telf.
Dedi ki yaaaa sizde ne uyku var anlamıyorum ben insan telf duymaz mı.. Dedim ki baba senin yaşın kaç bizimki kaç? Senin uykun kuş uykusu gibi bizim öyle değil dedim sustu kaldı
Ya kes bi laf etme açmadım işte madem laf edersen alırsın payını. Haksızmıyım ya

Kocan bu kadar cok babasinin agzinin icine bakarsa daha cok omur gecirirsin sen onlarda, onlar yasli kafa gidik ne dediklerini bilmiyorlar kocan tavrini koyacak gerektiginde

Bazen koyuyo bazen bişe demiyo ya gece 12-1 de kalkıyoruz eve geçicez nereye daha erken diyolar
Ay kafayı yememek elde mi ya..
Açmayın kapınızı . .
Bu ne yahu !
Artık bende öyle yapıcam ama bin kere arıyolar o nolck..........

Oglu da aynı dusuncede.. babasi bize gelirken soracak miymis... Nasil insanlar işte.. Esim de ayniymis. Ne kadar 3 yil konustuysam da taniyamadigim yonleri varmis illaki. Cekilecek varmis. Görülecek varmis. Imtihan. Hala aptal gibi seviyorum ya kocam olacak o adami, bana alkis...

Kafasız erkekler varya..
Ben istemiyorum evladım Mutlu Mesut olsun saygı sevgi olsun belli günler gelip giderler yapışmanın manası ne?
Ağlayan bebeğe meme veriyorsunuz. Olumsuz davranışı pekiştiriyorsunuz. Kırmamak için eşiniz ciddi bahaneler bulsun. Ali ile buluşacağız, komşular gelecek gibi. Yoksa bugün evde kalacağını söylese dinlemez babası. Kararlı olmazsanız böyle devam eder.
Haklısın Can'ım...
Kırmayalım diyoruz tepemize çıkıyorlar...
Bi keresinde ikindide gittim sabahtan beri nerdesin dediler orda benim ipler koptu... Baktım uçuyorlar bi mesafe koydum naparsa yapsınlar...
Kv kp akrabalar herkese çok yakın davranıyodum kızı gibi yani kv aramamışım bi gün öğleye kadar falan o beni aramış açmamışım süpürge mi açıktı artık duymadım heralde telf elinde yanındakilere demiş ki elin kızı böyle olur işte siz böyle yapmayın falan demiş..
Yanında olanlar bana bunu söyledi gizli değil ama onun yanında söylediler.. Dedim ki: benim yanımda başkasının arkasından konuşan benim arkamdan da konuşur ben bunu biliyorum zaten dedim.. Senden hiç beklemezdim diyo kv. Sanki ben demişim elin kızı diye
Milletin içinde kasılıp duruyo kızım kızım gelinim gelinim arkadan elin kızı hee... Madem bende elin kızı gibi davranırım ne yapıyım?

Arkadaşlar demiş gitmeyin diyede anlamazlar onlar gitmemeyi bu seferde kendileri gelirler ! Eşine tavrını koy anlarsa seni her fırsatta görüşmek istemediğini dile getir aynen buraya yazdıklarını söyle eğer anlamıyosada 2/3 yıla düzelir deme düzelmiyo hatta çocuk olunca evinden çıkmıyolar yol yakınken ayrıl o aileden kocan hariç:KK66:

Aynen... Aynen ya kendi anne babamı haftada bi gün görüyorum onları da öyle görmek istiyorum.. Fazlası yüz göz oluyor... Şartlar eşit olsun...
Uzağa taşınsam biraz rahat edicm.....
Bu sefer de öğle yemeğine falan kv gitmesini istemiyorum eşimin ya
Uf..
eşin memnun mu bu durumdan?

Çoğu Zaman memlun ama her gitmemizde kavga gürültü.. Kp çok tez canlı bıktırıyor..
Bu yaşa gelmiş eşim hala giyimine karışıyor yok yeni montu giymiş diye olay çıkarıyor yok yeni ayakkabı almış sanıp olay çıkarıyor bi gün dedim ki kv. Anne kusurabakma bu artık evlendi çocuk değil ki üstünü başını yırtsın
Gören dck takım elbise giyo halbuki normal yani giydik leri .. Bende yeni giyorum pazara markete giderken dedim. Bu arada kp hep takım şeklinde giyer dedim ki kv ye babam da hep takım giyo onu giyme mi dcz dedim yapmayın şöyle dedim. Sustular bu ara rahat kafamız :-)
Ahahahha koptum bu yoruma ağzına sağlık bende bunları yazardım sanırım :KK48::KK48:

Canim senin balık baştan kokmuş bu saat en sonra istediğin şekli alması hem zaman alır hemde sabrını alır.
Arkadaşlarımın dediği gibi oraya buraya gitcez de o bu gelecek derseniz bende geleyim der belli.
Sesinde sanırım babasını kırmaktan yana değil.Ya aslında kaba dan yorum yapmak kolay bide senin gözüyle bakıp empati yapmaya çalış .Sen konu ile ilgi rahatsızlığını eşine söyleme bence belki yanlış anlar.

Aynen ya.. Oda anlamaya başladı ama bakalım .......

Tavsiyeler için hepinize teşekkür ediyorum tecrübeli kk kraliçeleriiiiii ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Soylemiyoruz neredesin diye ariyor demissin.
Benim kvdede nereye gittik niye gittik cok merak eder. Telefonu acmadigimizda oluyor sorarsa gormedik duymadik. Acmak zorunda degilsiniz yani. Veya yuzyuzeyken sorarsa nereye gitmistiniz diye ben onu bile esime onceden tembihledigimden nereye gittigimizi bile soylemez gecistirir sallamaz yani.
Azcik yol yordam bilin anca oyle kurtulursunuz.

Canım benim yeni gördüm konunu Allah sabir versin bende kv dertliyim malesef neyse senin yapacağın tavir koymak haberi olmasın he tavrı esine koyucaksin tabi oda buna bir son vermeli sen ne dersen de hep havada kalir is esine düşüyor evlendiniz sizinde bir hayatinzi var sürekli sürekli pes yani
Yapışıyorlar Can'ım ya
Çıldırıyorum anlatamam ...
Daha dün akşam beraberdik mesela c tesi gitmedik onlara gelin demedik diye surat yapıyo..
Eşimde gelmiş diyo ki keşke seni annemin yanına bıraksaydım surat yapıyorlar diyo ..
Görsün oda Banane ya hergün gitmek farz mı vacip mi!
Allahım anlayış versin hepimize.....

Kız pinki kadın aklın gücüyle herşeyle baş edebilir . Ha Bde cazibenin gücüyle o olmazsa olmaz zaten . Affınıza sığınarak . Göster ama verme kudurtt böyle .. şart koş . Yada şey yaparken kulağına fisilda şunu şunu yapma dee ypmaaa . !!
Ay onu kullanmak çok günahmış kızz... Asla o konuyla hiç bişeyi birleştirmem ben... Ne olursa olsun en vasıfsız hareket olarak geliyo bana ....
Kp diyo ki kızım bunun arpasını azalt biraz diyo iyice kızınca bağırınca onlara falan
Diyorum bi senedir benimle siz yapmışsınız böyle yetişmiş napiyim diyorum...
Ben razıyım eşimden Allah'ta razı olsun ❤️❤️❤️

Soylemiyoruz neredesin diye ariyor demissin.
Benim kvdede nereye gittik niye gittik cok merak eder. Telefonu acmadigimizda oluyor sorarsa gormedik duymadik. Acmak zorunda degilsiniz yani. Veya yuzyuzeyken sorarsa nereye gitmistiniz diye ben onu bile esime onceden tembihledigimden nereye gittigimizi bile soylemez gecistirir sallamaz yani.
Azcik yol yordam bilin anca oyle kurtulursunuz.
İş bahanesiyle arıyo.. Aynı işi yapıyorlar ortak iş yeri yani gerin müşteri arayabiliyo gece bile arar kp. O kadar yani ...
Bazen saçma sapan bişey sormak için arar cevap bişe almadan kendi kapatır telf eşim şaşıp kalıyo bu hallerine telefon manyağı bu Ada'm diyo :-) :-) :-)

İş bahanesiyle arıyo.. Aynı işi yapıyorlar ortak iş yeri yani gerin müşteri arayabiliyo gece bile arar kp. O kadar yani ...
Bazen saçma sapan bişey sormak için arar cevap bişe almadan kendi kapatır telf eşim şaşıp kalıyo bu hallerine telefon manyağı bu Ada'm diyo :-) :-) :-)

Bilemem valla yerinde olsam napar eder bir cozum bulurdum telde konusmak zorunda bile olsa esime resti cekerdim gelemeyiz musait degiliz demesi icin.

Birsey sorucam bu kadar taviz vermenizin sebebi babasinin isinde calismasindan dolayimi? Bana oyle geldi cunku aslina bakarsan cozumu cok basit bir mesele ama esin ailesiyle arasini iyi tutmaya calisiyor gibi geldi. Ailesi bozuldu diye işinden olma ihtimali vs yoksa çek resti gitsin.

Ahahhaha bu kız beni oldurucek.romantik kuala... koptum burda .bak sen neler de bilirmis. Ah ve kuzum bi bebisler gelsin bak neler yaptırırız ahahahah
Valla gelsin inşaallah onu bahane edip evden çıkmak istemiyorum ... O Zaman da onlar gelirler ama bende uyucam falan dcm ne yapıyım...
Tabii torun görünce daha fena yapışacaklar eminim...
Allah yardım etsin akıl fikir basiret hoşgörü versin önce bana kocama sonra onlara ...

Bilemem valla yerinde olsam napar eder bir cozum bulurdum telde konusmak zorunda bile olsa esime resti cekerdim gelemeyiz musait degiliz demesi icin.

Birsey sorucam bu kadar taviz vermenizin sebebi babasinin isinde calismasindan dolayimi? Bana oyle geldi cunku aslina bakarsan cozumu cok basit bir mesele ama esin ailesiyle arasini iyi tutmaya calisiyor gibi geldi. Ailesi bozuldu diye işinden olma ihtimali vs yoksa çek resti gitsin.
Çok bağlı eşim ailesine ama istediği lafı küfrü de eder onlara ...
İşten dolayı değil ya çıksa kp tek hiçbirşey yapamaz bu yaşa gelmiş hiç bişeyleri yok.. Kp kendi evinin bile hala kredisini eşim ödüyor....
Çok iyi kalpli iyi niyetli ama anlayışsız ve fevri kp....
Bide vergi emeği davalarından ne var ne yoksa kp üstüne kv üstüne... Şuan maaşlı çalışan gibi yanında eşim ama herşey onun yanı eşimin tek çocuk çünkü...
Bi ara kızdı bi tek 1300 maaş vercm ddi kp
Ev kiramız 1100 ...
Öyle fevri işte saçmalar arada geçer sonra...

Yapışıyorlar Can'ım ya
Çıldırıyorum anlatamam ...
Daha dün akşam beraberdik mesela c tesi gitmedik onlara gelin demedik diye surat yapıyo..
Eşimde gelmiş diyo ki keşke seni annemin yanına bıraksaydım surat yapıyorlar diyo ..
Görsün oda Banane ya hergün gitmek farz mı vacip mi!
Allahım anlayış versin hepimize.....

Ay onu kullanmak çok günahmış kızz... Asla o konuyla hiç bişeyi birleştirmem ben... Ne olursa olsun en vasıfsız hareket olarak geliyo bana ....
Kp diyo ki kızım bunun arpasını azalt biraz diyo iyice kızınca bağırınca onlara falan
Diyorum bi senedir benimle siz yapmışsınız böyle yetişmiş napiyim diyorum...
Ben razıyım eşimden Allah'ta razı olsun ❤️❤️❤️
Tam günah olabilir ama mecburuysan ve böle yaparak biseyler duzelckse günah olmaz . Ne mutlu sna bk razısın eşinden . Keşke gözlerini açıkta görseydi braz . Eşinin ailesini sevmesen bile sevmiş gibi yap çevremden gördüm biliyorum . Onları eşine şikayet etme kötüleme . Her ne kadar kötü de olsalar eşinin ailesi sonuçta . Kim ailesini atmış ki demi kuzum . Hem ne kadar eşini sürelsan ailesini de sewmelisin .semiye calsmalisin mutluluğunuz için .. mrk etme böle yaparsan sonunda kazanan sn olursn . Ve esin zamanla hatlarını görecek kndne çeki düzen verecektir ve sni kırmamaya çalışacaktır. Hatta belki ilerde onlardan uzak yaşam ya karar vericektr. Sn bol bol dua et ve sabr et Cnm . Allah mükafatını vercktr elbet. Esin bi hata yaparsa mesela onun direkt yüzüne vurma aaa sn böle yaptın deme onun hatasını örtmeye çalış. Ki yüz göz olmiyasiniz ve sürekli de olmasa öv onu . Sna güveniyorum Bn de . De ki esin de karım bna güveniyor inanıyor onun güvenini sarsmamam lazm desin .

Ayyy okudum da bunları çok şükür kv ile aramızda 1600 km var bizde böyle olur muyduk acaba. Gerçi benim eşim zaten hiç aynı şehirde yaşamak istemiyor mesafelidir ben eşimden daha sık ararım annesini babasını misal. Ama yakın olunca Nasıl olur bilmem. AllH yardımcın olsun cnm berbat bi durum

Ayyy okudum da bunları çok şükür kv ile aramızda 1600 km var bizde böyle olur muyduk acaba. Gerçi benim eşim zaten hiç aynı şehirde yaşamak istemiyor mesafelidir ben eşimden daha sık ararım annesini babasını misal. Ama yakın olunca Nasıl olur bilmem. AllH yardımcın olsun cnm berbat bi durum
Kız 1600 yazmışsın Ck guldm ya :D en iyisi uzak olmak daha tatlı oluyo insan :P

Kız 1600 yazmışsın Ck guldm ya :KK70: en iyisi uzak olmak daha tatlı oluyo insan :p
Kesinlikle Böyle iyi tamam çevremizde pek insan yok aileler hep beraber bişey yapınca biz fotolardan bakıyoruz anca ama böyle uzak olmak gayet iyi benim kv de iyidir hoştur ama çok karışır herşeye bide kıskanır oğlunu feci suratı falan düşer bariz devamlı çekilmez yani şükürler olsun o 1600 km ye kızzzz :KK48:

Kesinlikle Böyle iyi tamam çevremizde pek insan yok aileler hep beraber bişey yapınca biz fotolardan bakıyoruz anca ama böyle uzak olmak gayet iyi benim kv de iyidir hoştur ama çok karışır herşeye bide kıskanır oğlunu feci suratı falan düşer bariz devamlı çekilmez yani şükürler olsun o 1600 km ye kızzzz :KK48:
Ayy Ck şükür bnm kv öle değil eşimden korkar yalnz :D ama hp dpdibeyiz Bn ewustundeyim Ck şükür raziyim ondan görmce de yk düşkündür bna hersyme karsr cock gibi :D öle yapma incilcen şöle ypma üşütcen . Ha Bde Ck titiz her hafta Ewt komple kalkar gelin hanım temizler :D şuanda eşimin işi nedeniyle ayrı sehrdeyz onlarda gelckms .beraber yerlscz . Ama Bn ewi uzak tutcam:D kısmetse inşallah

Ayy Ck şükür bnm kv öle değil eşimden korkar yalnz :KK70: ama hp dpdibeyiz Bn ewustundeyim Ck şükür raziyim ondan görmce de yk düşkündür bna hersyme karsr cock gibi :KK70: öle yapma incilcen şöle ypma üşütcen . Ha Bde Ck titiz her hafta Ewt komple kalkar gelin hanım temizler :KK70: şuanda eşimin işi nedeniyle ayrı sehrdeyz onlarda gelckms .beraber yerlscz . Ama Bn ewi uzak tutcam:KK70: kısmetse inşallah
Kız onların ne işi var. Neyse allahtan sen anlaşabiliyormuşsun bi de eşinin tavırda çok önemli aradaki dengeyi kurmalı. Bak ben bu konuda eşime çok güvenirim asla ne olursa olsun laf söyletmez ve hep yanımdadır. Her zaman önce biz der çünkü benim ailem sensin senden başka herkes sonra der. Eşle bu uyumu yakalayınca hiç sorun olmuyor

Kız onların ne işi var. Neyse allahtan sen anlaşabiliyormuşsun bi de eşinin tavırda çok önemli aradaki dengeyi kurmalı. Bak ben bu konuda eşime çok güvenirim asla ne olursa olsun laf söyletmez ve hep yanımdadır. Her zaman önce biz der çünkü benim ailem sensin senden başka herkes sonra der. Eşle bu uyumu yakalayınca hiç sorun olmuyor
Ayyy aynen Cnm ya eşim de laf söylemez bna savunur beni . Kb is ypcklarms beraber bkalm hayırlısı 2 aydır uzagim kafam Ck raht . İstedwm zamn kalkiom yatiom istdqm ymgi yapiom çifte bayram yasycm bu bayram . Tabi ailemden uzak ilk bayramim olcak . Kız Bn o dengeyi sagliom. Kesnlikle kv her yerde savnuom laf getrmiom. ALLAH razı olsn oda beni sewio ama 2 aydr kendiliğinden beni aramamış :KK70: aramayı blmio tam başkasına da mi aratamio Bnde aramiom valla . :KK70: Ama insan bkiyo bi yerden sonra .
Herif görse yandım been :P nasıl slcez bu mesajları D

Ayyy aynen Cnm ya eşim de laf söylemez bna savunur beni . Kb is ypcklarms beraber bkalm hayırlısı 2 aydır uzagim kafam Ck raht . İstedwm zamn kalkiom yatiom istdqm ymgi yapiom çifte bayram yasycm bu bayram . Tabi ailemden uzak ilk bayramim olcak . Kız Bn o dengeyi sagliom. Kesnlikle kv her yerde savnuom laf getrmiom. ALLAH razı olsn oda beni sewio ama 2 aydr kendiliğinden beni aramamış :KK70: aramayı blmio tam başkasına da mi aratamio Bnde aramiom valla . :KK70: Ama insan bkiyo bi yerden sonra .
Herif görse yandım been :p nasıl slcez bu mesajları D
Kız kocanın ne işi var burda görmez merak etme. Hem kötü bişey yazmadın aksine bence kv dene karşı çok iyisin alnından öpsün seni :sinirli:

Back
X