Kp iftirasi ...Allah aşkına bana bir yol gosterin taktik verinnnn

Eşref saati diye bir saati yok mı eşinin..kv bana haksızlık yaptı.kavga oldu ama benle degıl.ben de bu sefer sessiz kaldım.ve ağladım.eşime de ne kadar kırıldıgımı gösterdim.sagolsun anlayıslı davrandı.şu an onlardan nefret ediyorum ama eşim bilmiyor.lehine ne aleyhine konusmuyorum.onlar arasa özel bırsey anlatmıyorum.
Senin ailesi tarafından üzüldüğünü bilecek ..eşinin ailesiyle 1 kelam bile etme.boş say .onlar senle konuşamasın.sen sinir oldukça onların hosuna gidecek ..savaş degıl kı bu..
Maalesef eşler saf.annem babam diyor.
Sız psıkologa gidin hiç olmazsa rahatlarsınız
Benim esim kırıldığımı bi türlü anlamıyor nasıl anladı esiniz. Trip atma surat asma der daha da uzaklaşır. Şu an gidiyomusunuz kv nize gidince aranız nasıl

Hala eşinizin düzelmesini istiyorsunuz onu seviyorsunuz bu yüzden kizginsiniz dediğimi tam anlamıyla ancak eşinizden vazgecerseniz yaparsınız .... Ama büyük ihtimalle ne yaparsan yap boş istersen onlara gün boyu hizmet et ama neden çayima şeker atmadin derler bu tip insanlara yaranamazsin eşinde dahil asla yaranamazsiniz....bu yüzden kendinizi düşünün derim kendinizi mutlu etmeye çalışın...mesela şöyle düşünün eşiniz size çocuğunuzla yaşamanız için asgari şartları sağlayan bir mahluk sadece..onun etinden sütünden yararlan cocugunla mutlu ol çünkü bosansan ise baslasan hayat zor maaşın zaten asgari düzeyde olur ve cocugunla fazla vakit geciremezsin..eşinden duygusal bir şey bekleme bence bu arada kendini geliştirmeye bak işin yoksa mesela iskurdan meslek edinme kurslarını araştır.. Eşin bu süre zarfında kendini düzeltir sana gelirse amenna ...ama ya gelmezse bu yuzden güçlü olup kendini geliştirmeye bak , bu süre zarfındada çocuğun büyümüş olur..
Deneyeceğim

Bu coğrafyada herşey gibi evlilikte çok zor. Sebebi genelde erkek aileleri. Direkt evliliği olumlu yada olumsuz etkiliyorlar. Kız aileleri çok nadir bunu yapar. Kızımız mutlu olsun derler etliye sütlüye karışmazlar. Bende eş ailesiyle görüşmeyenlerdenim. Anlaşamadım, iş boyutu bana hakarete kadar getirdiler bende ipleri kopardım tamamen. Eşimde gördüğü için sen haklısın görüşme dedi. Evliliğiniz elbet biraz etkileniyor ama her gün kafayı yiyip psikolojimin bozulmasından çok daha iyi böylesi. Çok iyiyim şimdi şükür. En başta kendinizi düşünün varsa çocuğunuzu. Asla onu huzursuz ortamda büyütmeyin. Hiç bir çocuk bunu haketmiyor. Bu huzursuz ortamı ömür boyu üstünden atamayabilir. Çocukluk yaraları geçmez çünkü. Görüşmeyin olsun bitsin. Millet öz anne babasıyla görüşmüyor. Onlar bizim öz anne babamız değil, öyle de davranmadılar zaten.
Bayramda vs gidiyomusunuz

Yok karışmıyorum ben görüşmelerine hatta bugün iki saatliğine çocukları oraya götürmesini istedim gece çok uyandırmıştı minik beni,uyumak kafamı dinlemek istedim 🥳 Genelde ben yollatırım çocukları hatta “ Kahve içelim takılırız,çocukları oraya bıraksana” derim ,bizimki de bayıla bayıla götürür🤓

Büyüğü ben çalışırken kayınvalide büyüttü zaten üzerinde hakkı çok engelleyemem,beni sadece benimle görüşmeleri ilgilendiriyor 😎

Ben inanılmaz rahatsız oluyorum hatunun tavırlarından ,çareyi iletişimi kesmekte buldum💃
Ben bunu yapamam çünkü kv çok cahil. Bebegim 3 4 aylıkken ağzına tüpte çikolatalar olur ya ondan sıkmış. Bi gittiğimzde toz şeker yedirmis bi çay tabağı. Ve çok hırpalıyor çocuğu daha 1 aylıkken bebegim onun kucagindayken ağzına bir vurdu guya seviyor yazık yavrum öyle agladiki ciğerim parcalandi . Yani onu tek başına bırakamayacağım için aslında sikinti çok büyük . Ne yapacağım 😔😔

biz sadece eslerimiz bizi savunmak zorundaymis gibi davrandikca bu duzen boyle gidecek.

Size yaptiklari cok yanlis. Ilk gittiginizde baba boyle boyle bir laf duydum dogru mu diye sormaniz lazimdi. Ikinci planda esiniz sizi korumali. Ilk hamleyi onlardan bekleyince kendi ailelerinin yaptiklarini hafife indiriyorlar ne var bunda diyorlar.

Iftiraya ugramak cok zor. Birden fazla kere yasadim. Ne mi yaptim? Araya mesafe koydum. Aramiyorum. Suclarini biliyorlar. Resmi davraniyorum. Niye diye de soramiyorlar.
Gitmiyor musunuz

ne var her küçük konuyu böyle sorun mu edecek öyle dertlendik falan demişler.
Kp baya onnumara adammis 😁😁😁
Favorimdir severim böyle yaptiginin arkasında duran insanları 😁
Laaaakin
Is kocanda falan bitmiyor.
Sende bitiyor.
Al karşına hayırdır reis de
Derdini öğren.
Görüşmek istemiyorsan aradıklarında kapat telefonu yüzlerine
Sen dik dur
Sen dik ol
Sen net ol
Is sende bitiyor

Kp baya onnumara adammis 😁😁😁
Favorimdir severim böyle yaptiginin arkasında duran insanları 😁
Laaaakin
Is kocanda falan bitmiyor.
Sende bitiyor.
Al karşına hayırdır reis de
Derdini öğren.
Görüşmek istemiyorsan aradıklarında kapat telefonu yüzlerine
Sen dik dur
Sen dik ol
Sen net ol
Is sende bitiyor
Aklınca basitlestiriyor ve beni olayı büyütüyor gibi gösteriyor iste

Kusura bakmayın sizin mesaj tam alıntı yapamadım az önce basmış bulundum tuşa.

Işte ben eşime de nasıl davranacağımı bilmiyorum. Ona kızgınım anlamadığı için. Konuşmuyorum . Tam içime bisey geliyor uzatmayayım diyorum eve geliyor babasigilden . Başlıyor kv görüntülü aramaya yine moralim bozuluyor her şey alt üst oluyor tepem atıyor eşim sanki bütün gün orda değil gibi konuştukça hic bisey olmamis gibi davrandıkça. Kv keyfi bitip kapatınca benimle konuşmaya çalışıyor eşim ama artık iş işten geçmiş oluyor canım sıkılıyor
İşte bunu yapmaya çalışıyorlar. Oyuna geliyorsunuz. Sizi yanlarında tutup etinizden sütünüzden faydalanmaya çalışmış, yapamamışlar ya. Huzurunuzu bozup aranızı açıp yıldırmaya çalışıyorlar.
Biraz kurnaz davranırsanız eşinizi kendi tarafınıza çekebilirsiniz. Buna müsait biri anladığım kadarıyla. Eşinizle konuşun, hatta sinirinizin elverdiği kadar kaynananız ile de konuşun görüntülü. 😀 Eşinize sarılın iltifat edin onun gözünün önünde falan. Oturduğu yerde dellensin dursun kayniş. 😀 Ağızlarına laf verme yani. Eşin senle iletişime geçmek istiyor, izin ver ona. İşe yaramazsa da elimden geleni yaptım dersin.

O akrabanın karısı dedi kadın dünya iyisi ama kocası tam bir şerefsiz. Zaten ailedeki herkes karısı iyi olduğu için görüşüyor düğün dernege çağırıyor yoksa adam biseye yaramaz. Bizimde düğüne geldi o zaman tanışmışlar kp ile
E madem kp bu adamı beğenmiyor, kötülüyor. Ama bir yandan görüşüyor. İftiranın bu adamla alakası da varmış. Sen bu adamı akrabalıktan aforoz etmişsin. Diyemedin mi, benim attığımı sen mi aldın, o pislik ben atınca mı kıymetli oldu diye kp ye?

Back
X