Kp iftirasi ...Allah aşkına bana bir yol gosterin taktik verinnnn

bu gidiste kv senin psikolojini bozacak sonra da ben hep iyi niyetimden, gelsin görüselim istedim sadece diyecek ve asla yaptiklari baskinin adi anilmayacak
böyle böyle delireceksin
esin pasif kaliyor, kac yildir böyle?
evlilik danismanina gidin acilen, esiniz biraz mantik sahibiyse ücüncü bilen bir kisinin sözlerinden etkilenip mantikli davranislar sergilecektir
bu sekilde size resmen eziyt olsun diye yapiyorlar belli, benzerini yasadim
bslarda esim idare etti, ben yiprandim
sonra annesinin sacmaladini haksizlik yaptigini gördü, o gün bugündür olmasi gereken mesafeyi koydu aramiza
beni ezmelerine karsi cikti diyelim
ayni sacmaliklari ve daha fazlasini yasadim birkac yil
biz düzeldik, esim cok mantikli bir insan
e göz de görüyor zamanla olani biteni
umarim isler yoluna girer
yipratma sinirlenirini, gec iceri isine bak
sen agzinla kus bile tutsan onlar zaten o kus kendi geldi diyecekler
asla ana insanca hak vermez böyleleri

Ne anlıyorlar acaba oğlunun yuvası yıkılınca başları gögemi erecek.Allah akıl fikir versin. Ben olsam gider yüzleşirim. Niye suçlu gibi geri durasın sen üzerlerine git bak bakalım sesleri çıkıyor mu. Kardeşim korkmayın korkdukça üzerinize gelirler.

Mrb kızlar ilk evlendiğimizden beri eşimin ailesi ile bazen her gün bazen 2 3 gun hep görüştük. Ama hiç bir zaman doymadılar. Gidince de zaten huzur yok sürekli laf sokma igneleme elestiri...Ben de bunu eşime diye diye bire indirdim. Kv ile zaten çok sıkıntılıyız . Geçende kp bizim cok yakın ama aynı zamanda bize düşman olan bi akrabamıza gelin bizimle 6 ay hic gorusmedi. Bizi evine almaz ama akrabalarıyla her gün görüşüyor(kesinlikle yalan) arabalara binip binip gidiyor biz o sülale hakkında neler neler duyduk ama yine de aldık vs diye konuşmuş. Ben de bu yalanları duyunca çıldırdım. Eşime bitti artık görüşmem dedim eşim kabul etmedi başta. Git bakalim sor demislermi dememişler mi dedim onlarda ne var her küçük konuyu böyle sorun mu edecek öyle dertlendik falan demişler. Ama o adamın bizimle iyi olmadığını biliyorlar ve kp sürekli onunla görüşmeye gidiyor laf almak için açık aramak için. Her neyse kızlar 2 haftadır görüşmüyorum ama deliriyorlar hergün eşimi bi bahane bulup çağırıyorlar. Saatlerce gelmiyor. Geliyo başlıyorlar görüntülü aramaya net kapalıysa normalden arıyorlar kapatmıyorlar ve şaka gibi sonunda minte selam söyle diyolar. Eşim guya belli etmeyecek ama evde ruh gibi moralsiz üzgün ne onlara bisey diyor ne bana. Ben de hic konuşmuyorum gülmüyorum çünkü beni hiç sahiplenmiyor hala bisey olmamis gibi onlara tavrını belli etmiyor ben gitsin saysın sovsun demiyorum ama bu kadar da her gün gorusmesine anlam veremiyorum. Sanki ben evde annesiyim annesi de karısı sevgilisi gibi sürekli mesaj foto arama videolar şarkılar sozler. Boşanmak benim için çok zor kendi annem babam vefat etti . Bi çocuğum var.
Bence de herkesin dediği gibi eşinle konuşmalısın boşan demek haddim değil ama ona ondan boşanamayacağını hissettirmemelisin bir tarafı mağdur etmek zorunda olduğunu zannediyor ve seni seçmiş bence sen zayıf durduğun için en azından ben zayıf değilim çocuğum in tahammül ediyorum u hissettirsen belki biraz daha çekinir

Mrb kızlar ilk evlendiğimizden beri eşimin ailesi ile bazen her gün bazen 2 3 gun hep görüştük. Ama hiç bir zaman doymadılar. Gidince de zaten huzur yok sürekli laf sokma igneleme elestiri...Ben de bunu eşime diye diye bire indirdim. Kv ile zaten çok sıkıntılıyız . Geçende kp bizim cok yakın ama aynı zamanda bize düşman olan bi akrabamıza gelin bizimle 6 ay hic gorusmedi. Bizi evine almaz ama akrabalarıyla her gün görüşüyor(kesinlikle yalan) arabalara binip binip gidiyor biz o sülale hakkında neler neler duyduk ama yine de aldık vs diye konuşmuş. Ben de bu yalanları duyunca çıldırdım. Eşime bitti artık görüşmem dedim eşim kabul etmedi başta. Git bakalim sor demislermi dememişler mi dedim onlarda ne var her küçük konuyu böyle sorun mu edecek öyle dertlendik falan demişler. Ama o adamın bizimle iyi olmadığını biliyorlar ve kp sürekli onunla görüşmeye gidiyor laf almak için açık aramak için. Her neyse kızlar 2 haftadır görüşmüyorum ama deliriyorlar hergün eşimi bi bahane bulup çağırıyorlar. Saatlerce gelmiyor. Geliyo başlıyorlar görüntülü aramaya net kapalıysa normalden arıyorlar kapatmıyorlar ve şaka gibi sonunda minte selam söyle diyolar. Eşim guya belli etmeyecek ama evde ruh gibi moralsiz üzgün ne onlara bisey diyor ne bana. Ben de hic konuşmuyorum gülmüyorum çünkü beni hiç sahiplenmiyor hala bisey olmamis gibi onlara tavrını belli etmiyor ben gitsin saysın sovsun demiyorum ama bu kadar da her gün gorusmesine anlam veremiyorum. Sanki ben evde annesiyim annesi de karısı sevgilisi gibi sürekli mesaj foto arama videolar şarkılar sozler. Boşanmak benim için çok zor kendi annem babam vefat etti . Bi çocuğum var.
Boşanma canım ne alaka bosanmak.

Bunca seyin üstüne normal davranamıyorum ister istemez yüzüm asılıyor keşke yapabilsem var mı öneriniz . Mesela çok oturmamaya çalışsam mutfağa gitsem kaçtı gitti diyor kv. Çocuğu oyalasam uyursam vs çocuğu bahane ediyor diyor.....
Eğer karşınızdaki insanların geçinmeye niyeti yoksa yanlarında 7/24 otursanız bu kez tembel, iş yapmıyor derler.
Maalesef karşınızda iyi niyetli bir aile olmadığı için ve üzgünüm ama kimsesiz olduğunuz için sizi ezmek için uğraşıyorlar.
O yüzden mümkün olduğunca dik ve kararlı olun.

Ben seni anlıyorum. Esinin yanında yer almayıp tüm bu saçmalıkları yapmasi karşısında sakin kalmak hiç kolay degil. Kendimden biliyorum. Ama tavsiyem bence üzerine düşme SİMDİLİK. hem onlara gidip hem eve gelince görüntülü konuşmaya sonsuza kadar devam edecek hali yok. İlla ki sıkılacaktir o da. O esnada ev işi yap, TV izle, birşeylerle oyalan çünkü insan gördükçe delirir napmaya çalışıyor bu diye.

Eşref saati diye bir saati yok mı eşinin..kv bana haksızlık yaptı.kavga oldu ama benle degıl.ben de bu sefer sessiz kaldım.ve ağladım.eşime de ne kadar kırıldıgımı gösterdim.sagolsun anlayıslı davrandı.şu an onlardan nefret ediyorum ama eşim bilmiyor.lehine ne aleyhine konusmuyorum.onlar arasa özel bırsey anlatmıyorum.
Senin ailesi tarafından üzüldüğünü bilecek ..eşinin ailesiyle 1 kelam bile etme.boş say .onlar senle konuşamasın.sen sinir oldukça onların hosuna gidecek ..savaş degıl kı bu..
Maalesef eşler saf.annem babam diyor.
Sız psıkologa gidin hiç olmazsa rahatlarsınız

Şimdi şöyle ben sessizliğe burunuyorum ama eşim surat asıyorsun trip atiyorsun diyor. Kendi halimde eglensemde o bisey sorunca kızgın olduğum için yüzüm düşüyor bunu nasil yapsam biraz açar mısınız
Hala eşinizin düzelmesini istiyorsunuz onu seviyorsunuz bu yüzden kizginsiniz dediğimi tam anlamıyla ancak eşinizden vazgecerseniz yaparsınız .... Ama büyük ihtimalle ne yaparsan yap boş istersen onlara gün boyu hizmet et ama neden çayima şeker atmadin derler bu tip insanlara yaranamazsin eşinde dahil asla yaranamazsiniz....bu yüzden kendinizi düşünün derim kendinizi mutlu etmeye çalışın...mesela şöyle düşünün eşiniz size çocuğunuzla yaşamanız için asgari şartları sağlayan bir mahluk sadece..onun etinden sütünden yararlan cocugunla mutlu ol çünkü bosansan ise baslasan hayat zor maaşın zaten asgari düzeyde olur ve cocugunla fazla vakit geciremezsin..eşinden duygusal bir şey bekleme bence bu arada kendini geliştirmeye bak işin yoksa mesela iskurdan meslek edinme kurslarını araştır.. Eşin bu süre zarfında kendini düzeltir sana gelirse amenna ...ama ya gelmezse bu yuzden güçlü olup kendini geliştirmeye bak , bu süre zarfındada çocuğun büyümüş olur..

Oğlunu yanından gönderip de görüntülü arayarak sohbete devam eden kadının yaptığı şey çok adice özür dilerim ama...
Çok belli kasıtlı olduğu.

Bu coğrafyada herşey gibi evlilikte çok zor. Sebebi genelde erkek aileleri. Direkt evliliği olumlu yada olumsuz etkiliyorlar. Kız aileleri çok nadir bunu yapar. Kızımız mutlu olsun derler etliye sütlüye karışmazlar. Bende eş ailesiyle görüşmeyenlerdenim. Anlaşamadım, iş boyutu bana hakarete kadar getirdiler bende ipleri kopardım tamamen. Eşimde gördüğü için sen haklısın görüşme dedi. Evliliğiniz elbet biraz etkileniyor ama her gün kafayı yiyip psikolojimin bozulmasından çok daha iyi böylesi. Çok iyiyim şimdi şükür. En başta kendinizi düşünün varsa çocuğunuzu. Asla onu huzursuz ortamda büyütmeyin. Hiç bir çocuk bunu haketmiyor. Bu huzursuz ortamı ömür boyu üstünden atamayabilir. Çocukluk yaraları geçmez çünkü. Görüşmeyin olsun bitsin. Millet öz anne babasıyla görüşmüyor. Onlar bizim öz anne babamız değil, öyle de davranmadılar zaten.

Eşim beni ailesine karşı korur ama ailesiyle ilgili olumsuz konuştuğumda çok rahatsız olur. Öncelikle onlarla alakalı olumsuz konuşmaya son verin. Sonrasında modunuzu yükseltmek için iyi hissetmek adına kendinize çeki düzen verin. Spor bile strese öyle iyi geliyor ki youtubedan video filan açıp yapın enerjinizi atın. Kendinize dönmeniz moralinizi yükselteceği için size doğru dönmesini sağlayacaktır bence.

Bu coğrafyada herşey gibi evlilikte çok zor. Sebebi genelde erkek aileleri. Direkt evliliği olumlu yada olumsuz etkiliyorlar. Kız aileleri çok nadir bunu yapar. Kızımız mutlu olsun derler etliye sütlüye karışmazlar. Bende eş ailesiyle görüşmeyenlerdenim. Anlaşamadım, iş boyutu bana hakarete kadar getirdiler bende ipleri kopardım tamamen. Eşimde gördüğü için sen haklısın görüşme dedi. Evliliğiniz elbet biraz etkileniyor ama her gün kafayı yiyip psikolojimin bozulmasından çok daha iyi böylesi. Çok iyiyim şimdi şükür. En başta kendinizi düşünün varsa çocuğunuzu. Asla onu huzursuz ortamda büyütmeyin. Hiç bir çocuk bunu haketmiyor. Bu huzursuz ortamı ömür boyu üstünden atamayabilir. Çocukluk yaraları geçmez çünkü. Görüşmeyin olsun bitsin. Millet öz anne babasıyla görüşmüyor. Onlar bizim öz anne babamız değil, öyle de davranmadılar zaten.

Ben de görüşmüyorum eşimin ailesiyle. Eşim artık ben sorunlardan bıktım,görüşmemenizi sindiririm bu daha kolay diyor. Kendisi ve çocuklarla görüşüyorlar.

Fakat böyle gidip orda uzun süre otursa şu kadar saat görüntülü arama yapsalar bende çok bunalabilirdim. Konusahibine nispet yapıyorlar,kötü niyet çok bariz.

Bunda bosanilacak bisey yok canm esinin ailesi ıstediği kadar görüşsün 6 ay bize gelmedi demesine takılma kendini harap ediyosun bence esin senle iyiyse senide zorlamıyor anladgm kadaryla bosuna geriliyosun

Ben de görüşmüyorum eşimin ailesiyle. Eşim artık ben sorunlardan bıktım,görüşmemenizi sindiririm bu daha kolay diyor. Kendisi ve çocuklarla görüşüyorlar.

Fakat böyle gidip orda uzun süre otursa şu kadar saat görüntülü arama yapsalar bende çok bunalabilirdim. Konusahibine nispet yapıyorlar,kötü niyet çok bariz.
Valla benim hiç ama hiç umrum değil artık öyle nefret ettim ki eşim konuşsa başka odaya geçerim mutfakla falan ilgilenirim herhalde, benim eşim hiç ama hiç düşkün değil ailesine, haftada 1 konuşur naber iyi sen :) görüntülü falan hiç uğraşmaz. Gerçi ben ona hep diyorum 30 yaşında adamsın ne yapacağını bana soracak değilsin diyorum. İster kendi aileni ara git ister sende benim ailemi arama doğrusu umrumda değil. Hiç sevmem kısıtlamayı. Hatta git bazen kal diyorum, kendi bilir benim daha önemli işlerim var eş ailesini düşünemem zaten benim için bir şey ifade etmiyorlar artık. Çocuğum yok. Sizin içinde zor Allah kolaylık versin, sende aynen böyle yap eminim eşin seni destekler bi farklı bakar sana, sen destekle onu git et de aman banane de bos yere darlama, sen kendine bak görüşmemek benim için büyük nimet :)

Valla benim hiç ama hiç umrum değil artık öyle nefret ettim ki eşim konuşsa başka odaya geçerim mutfakla falan ilgilenirim herhalde, benim eşim hiç ama hiç düşkün değil ailesine, haftada 1 konuşur naber iyi sen :) görüntülü falan hiç uğraşmaz. Gerçi ben ona hep diyorum 30 yaşında adamsın ne yapacağını bana soracak değilsin diyorum. İster kendi aileni ara git ister sende benim ailemi arama doğrusu umrumda değil. Hiç sevmem kısıtlamayı. Hatta git bazen kal diyorum, kendi bilir benim daha önemli işlerim var eş ailesini düşünemem zaten benim için bir şey ifade etmiyorlar artık. Çocuğum yok. Sizin içinde zor Allah kolaylık versin, sende aynen böyle yap eminim eşin seni destekler bi farklı bakar sana, sen destekle onu git et de aman banane de bos yere darlama, sen kendine bak görüşmemek benim için büyük nimet :)

Yok karışmıyorum ben görüşmelerine hatta bugün iki saatliğine çocukları oraya götürmesini istedim gece çok uyandırmıştı minik beni,uyumak kafamı dinlemek istedim 🥳 Genelde ben yollatırım çocukları hatta “ Kahve içelim takılırız,çocukları oraya bıraksana” derim ,bizimki de bayıla bayıla götürür🤓

Büyüğü ben çalışırken kayınvalide büyüttü zaten üzerinde hakkı çok engelleyemem,beni sadece benimle görüşmeleri ilgilendiriyor 😎

Ben inanılmaz rahatsız oluyorum hatunun tavırlarından ,çareyi iletişimi kesmekte buldum💃

biz sadece eslerimiz bizi savunmak zorundaymis gibi davrandikca bu duzen boyle gidecek.

Size yaptiklari cok yanlis. Ilk gittiginizde baba boyle boyle bir laf duydum dogru mu diye sormaniz lazimdi. Ikinci planda esiniz sizi korumali. Ilk hamleyi onlardan bekleyince kendi ailelerinin yaptiklarini hafife indiriyorlar ne var bunda diyorlar.

Iftiraya ugramak cok zor. Birden fazla kere yasadim. Ne mi yaptim? Araya mesafe koydum. Aramiyorum. Suclarini biliyorlar. Resmi davraniyorum. Niye diye de soramiyorlar.

bu gidiste kv senin psikolojini bozacak sonra da ben hep iyi niyetimden, gelsin görüselim istedim sadece diyecek ve asla yaptiklari baskinin adi anilmayacak
böyle böyle delireceksin
esin pasif kaliyor, kac yildir böyle?
evlilik danismanina gidin acilen, esiniz biraz mantik sahibiyse ücüncü bilen bir kisinin sözlerinden etkilenip mantikli davranislar sergilecektir
bu sekilde size resmen eziyt olsun diye yapiyorlar belli, benzerini yasadim
bslarda esim idare etti, ben yiprandim
sonra annesinin sacmaladini haksizlik yaptigini gördü, o gün bugündür olmasi gereken mesafeyi koydu aramiza
beni ezmelerine karsi cikti diyelim
ayni sacmaliklari ve daha fazlasini yasadim birkac yil
biz düzeldik, esim cok mantikli bir insan
e göz de görüyor zamanla olani biteni
umarim isler yoluna girer
yipratma sinirlenirini, gec iceri isine bak
sen agzinla kus bile tutsan onlar zaten o kus kendi geldi diyecekler
asla ana insanca hak vermez böyleleri
Benim esim hic idare etmedi malesef hep sustu

Eğer karşınızdaki insanların geçinmeye niyeti yoksa yanlarında 7/24 otursanız bu kez tembel, iş yapmıyor derler.
Maalesef karşınızda iyi niyetli bir aile olmadığı için ve üzgünüm ama kimsesiz olduğunuz için sizi ezmek için uğraşıyorlar.
O yüzden mümkün olduğunca dik ve kararlı olun.
Aynen öyle beni ezmeye kalkti kv kp gorumce

Ben seni anlıyorum. Esinin yanında yer almayıp tüm bu saçmalıkları yapmasi karşısında sakin kalmak hiç kolay degil. Kendimden biliyorum. Ama tavsiyem bence üzerine düşme SİMDİLİK. hem onlara gidip hem eve gelince görüntülü konuşmaya sonsuza kadar devam edecek hali yok. İlla ki sıkılacaktir o da. O esnada ev işi yap, TV izle, birşeylerle oyalan çünkü insan gördükçe delirir napmaya çalışıyor bu diye.
Dediğiniz gibi yapıyorum ama kapatmak bilmiyorlar çocuk uyuyo tam içerde rahat rahat oturcam mutfakta sandalye tepelerinde kalıyorum onlar yüzünden

Back
X