Kp iftirasi ...Allah aşkına bana bir yol gosterin taktik verinnnn

Him demek sürekli sizi çağırıyor sizde gidin çocukla bırak çocuk ortalığı dagitsin sende ona bakıyorum diye hiç yardım etme sürekli ye iç otur bir süre sonra zaten bıkar
Denedim bunu . Cocugum uslu masallah gidince eziyet etmez dağıtmaz. Sadece kv degil kp de aynı. Hadi şunu hazırlayın kalkın hadi bunu yapın. Bırakmaz yani öyle oturayım falan onlar bana hizmet etsin asla yapmaz. Mesela şunu soylym . Kac yıldır evliyim kac bayram geçti yemek yapmaz..bayram günü de gitsem o gün yapılıyo yemek kendi asla hazırlamaz bayramda bile diğer günler siz düşünün

Niye olay çıkarıyorsunuz ki kendi kendinize tavirr alip gecseydiniz. Ne konusurlarsa konuşsunlar. Bilmem kimin sizin hakkınızda ne dediği ne düşündüğü önemli mi bu kadar?
İs
Niye gittiğinizde huzur vermiyorlardı, yani sebebi ne olabilir ki sizce? Siz baştan bir şeylere karşılıklı gerilmişsiniz ve şuan iyice yüzgöz olma durumunu yaşıyorsunuz. Eşiniz de bu durumdan iyice bunalmış ve saçma sapan davranıyor..
Kv ve kp yatmadan yatmaya eve gidleim istiyorlardı. Bunu evlenince söylediler ben de kabul etmedim. Eşim de biraz onlardan yana davrandı..bi bakıma beni öne atti aslında. Ve bunlar saçma sapan bi düşünceye vardılar. Ben her gün gitmediğim için eşimi onlardan kıskanıyormuşum.... böyle böyle her şeyi buna bağladılar onlar bana gıcık oldu zamanla bende onlara

İs

Kv ve kp yatmadan yatmaya eve gidleim istiyorlardı. Bunu evlenince söylediler ben de kabul etmedim. Eşim de biraz onlardan yana davrandı..bi bakıma beni öne atti aslında. Ve bunlar saçma sapan bi düşünceye vardılar. Ben her gün gitmediğim için eşimi onlardan kıskanıyormuşum.... böyle böyle her şeyi buna bağladılar onlar bana gıcık oldu zamanla bende onlara
Onlar ne düşünürse düşünsün bırak. Eşin demek ki anlamıyor. Boşuna hır gür çıkarma. Sen gitme ona da karışma. Bıkar bir süre sonra.

Onlar ne düşünürse düşünsün bırak. Eşin demek ki anlamıyor. Boşuna hır gür çıkarma. Sen gitme ona da karışma. Bıkar bir süre sonra.
Kusura bakmayın sizin mesaj tam alıntı yapamadım az önce basmış bulundum tuşa.

Işte ben eşime de nasıl davranacağımı bilmiyorum. Ona kızgınım anlamadığı için. Konuşmuyorum . Tam içime bisey geliyor uzatmayayım diyorum eve geliyor babasigilden . Başlıyor kv görüntülü aramaya yine moralim bozuluyor her şey alt üst oluyor tepem atıyor eşim sanki bütün gün orda değil gibi konuştukça hic bisey olmamis gibi davrandıkça. Kv keyfi bitip kapatınca benimle konuşmaya çalışıyor eşim ama artık iş işten geçmiş oluyor canım sıkılıyor

Işte ben eşime de nasıl davranacağımı bilmiyorum. Ona kızgınım anlamadığı için. Konuşmuyorum . Tam içime bisey geliyor uzatmayayım diyorum eve geliyor babasigilden . Başlıyor kv görüntülü aramaya yine moralim bozuluyor her şey alt üst oluyor tepem atıyor eşim sanki bütün gün orda değil gibi konuştukça hic bisey olmamis gibi davrandıkça. Kv keyfi bitip kapatınca benimle konuşmaya çalışıyor eşim ama artık iş işten geçmiş oluyor canım sıkılıyor
Sakin bir şekilde derdini anlatsan anlamaz mi? İşte zaten oradan geliryosun, seninle hiç konuşamıyoruz, aynısını ben yapsam nasıl olur vs gibi

Böyle erkekleri allah kahretsin ya. Cidden midem bulanıyo artık aile düşkünü erkekten. Çocuğu olmuş kendi ailesini kurmuş hala ana baba peşinde basiretsiz.

Şöyle yapsan birde eşine annesi ve babası hakkında tek kelime etmesen onlar gelip giderse de normal davransan...esin her gün görüşüncede çok şanslısın keşke benim anne babamda hayatta olsaydı onlarla hergun görüntülü gorusebilseydim çok özeniyorum sana desen belki yanında gorusmez hadsiz ..

Ben olsam istedikleri gibi hergün giderim sonra çocuğu bırakır anne benim işim var biraz der iş bakarım mesleğim yok ise ismek kurslarına yazılırım. Çocuğu bırakınca ya o sizin gelmenizi istemez ya da iş sahibi olur zaten gidemezsiniz.Eşiniz ailesine düşkünse restleşmek yerine yapıcı çözümler bulun. O öyle demiş bu böyle demiş size bir şey kazandırmazki ! Dinlemeyin böyle şeyleri.:eek:

Sen simdi boşansan yetim aylığı alamaz mısın. Yada varsa babanın emekli aylığı birde nafaka alırsın iş bulana kadar.. kendine de iş bulursun.. kimsem yok diye sinme

Denedim bunu . Cocugum uslu masallah gidince eziyet etmez dağıtmaz. Sadece kv degil kp de aynı. Hadi şunu hazırlayın kalkın hadi bunu yapın. Bırakmaz yani öyle oturayım falan onlar bana hizmet etsin asla yapmaz. Mesela şunu soylym . Kac yıldır evliyim kac bayram geçti yemek yapmaz..bayram günü de gitsem o gün yapılıyo yemek kendi asla hazırlamaz bayramda bile diğer günler siz düşünün
Benim kızlar kv'nin evini belediye çöplüğüne çeviriyor kv'nin sinirler zıplıyor ama bişey demiyor ozman başka taktikler geliştir mesela her gittiğinde hasta ol

Bu erkek ailelerini anlamıyorum ne istiyorlar annesi babası ölmüş gelinden.
Anne babanız için çok üzüldüm Allah sabır versin:(
Burada iş eşinizde bitiyor.
Ev huzurunuz herseyden değerli bence.
O istediği zaman gitsin ama sizi zorlamasın.

Mrb kızlar ilk evlendiğimizden beri eşimin ailesi ile bazen her gün bazen 2 3 gun hep görüştük. Ama hiç bir zaman doymadılar. Gidince de zaten huzur yok sürekli laf sokma igneleme elestiri...Ben de bunu eşime diye diye bire indirdim. Kv ile zaten çok sıkıntılıyız . Geçende kp bizim cok yakın ama aynı zamanda bize düşman olan bi akrabamıza gelin bizimle 6 ay hic gorusmedi. Bizi evine almaz ama akrabalarıyla her gün görüşüyor(kesinlikle yalan) arabalara binip binip gidiyor biz o sülale hakkında neler neler duyduk ama yine de aldık vs diye konuşmuş. Ben de bu yalanları duyunca çıldırdım. Eşime bitti artık görüşmem dedim eşim kabul etmedi başta. Git bakalim sor demislermi dememişler mi dedim onlarda ne var her küçük konuyu böyle sorun mu edecek öyle dertlendik falan demişler. Ama o adamın bizimle iyi olmadığını biliyorlar ve kp sürekli onunla görüşmeye gidiyor laf almak için açık aramak için. Her neyse kızlar 2 haftadır görüşmüyorum ama deliriyorlar hergün eşimi bi bahane bulup çağırıyorlar. Saatlerce gelmiyor. Geliyo başlıyorlar görüntülü aramaya net kapalıysa normalden arıyorlar kapatmıyorlar ve şaka gibi sonunda minte selam söyle diyolar. Eşim guya belli etmeyecek ama evde ruh gibi moralsiz üzgün ne onlara bisey diyor ne bana. Ben de hic konuşmuyorum gülmüyorum çünkü beni hiç sahiplenmiyor hala bisey olmamis gibi onlara tavrını belli etmiyor ben gitsin saysın sovsun demiyorum ama bu kadar da her gün gorusmesine anlam veremiyorum. Sanki ben evde annesiyim annesi de karısı sevgilisi gibi sürekli mesaj foto arama videolar şarkılar sozler. Boşanmak benim için çok zor kendi annem babam vefat etti . Bi çocuğum var.
İki arkadaş gibi yaşayacaksınız.
Ve eşinize asla ona mecburmuş gibi davranmayın.
Gerekirse çocuğu sana bırakır, boşar, kendi hayatımı kurarım deyin.

Siz de dertlenip, k.p bana olmadık kelimeler etti deseniz olur muydu? Yani öyle dertlenmişler. Bu kadar basit mi? İftira atıp kenara çekilmişler. Eşinize diyecek kelime bulamıyorum. Mükemmel aileyi oynuyorlar. Çünkü kinlerini kustular içleri soğudu. Tabi minte selam söyle diyecekler. Keyifleri yerinde. Taktik mi istiyorsunuz? Sizde eşinize, sende onlara selam söyle diyeceksiniz. Eşinizin olmadığı ortamda telefon açma,konuşma, eşiniz bırak her gün gitsin. Sıkılacak. Yavaş yavaş eve döndürün tatlı dille. Ben yapamam ama doğru işleyen tek taktik bu. Ayna olacaksınız onlar nasılsa öyle. Yüze gülüp arkadan sallayacaksınız.
Boşanmayacaksınız diye yazdım bunları. Yoksa tek taktik boşa gitsin.

Yani oradan geliyor eve görüntülü arıyorlar. Bu bildiğin sizi üzmek için yapılıyor. Onlar aradığında çocuğa kitap okuyun banyo silin kulaklıkla müzik dinleyin bir arkadaşınızı arayıp uzun uzun konuşun. Yoksa sinir olursunuz. Eşiniz rahatsız olsun, kapatıp size yanaşırsa çok güzel bir şarkı dinliyorum aşkım deyip tuvalete gidin. Bir süre ilgilenmeyin. Sonra siz ona konuşun eee ne diyordun gibi.

Sizin görüşmediğiniz düşman olduğunuz akraba ile kayınpeder nasıl görüşüyor nereden tanıyor ben onu çözemedim ayrıca eşinize demek yerine neden gidip siz yüzleşmediniz kayonpederle böyle demişsiniz diye. Hem size bunu aktaran kp senin hakkında bunları diyor diyen kim? o akrabalarla görüşmediğinize göre kim taşıdı size bu lafları. Tamam görüşmüyorsunuz falan ailesinin oğullarını aramasını onlara gitmesini neden dert ediyorsunuz o kadar arayıp ne konuşuyorlar ki eşiniz demiyor mu yeter diye.

Şöyle yapsan birde eşine annesi ve babası hakkında tek kelime etmesen onlar gelip giderse de normal davransan...esin her gün görüşüncede çok şanslısın keşke benim anne babamda hayatta olsaydı onlarla hergun görüntülü gorusebilseydim çok özeniyorum sana desen belki yanında gorusmez hadsiz ..
Bunca seyin üstüne normal davranamıyorum ister istemez yüzüm asılıyor keşke yapabilsem var mı öneriniz . Mesela çok oturmamaya çalışsam mutfağa gitsem kaçtı gitti diyor kv. Çocuğu oyalasam uyursam vs çocuğu bahane ediyor diyor.....

Back
X