- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
Bence git hasenat
Bence git hasema giyersin birsey olmaz evde oturup soıkılıcagına git kafa dağıtmak niye rahat olamazsın ki eger arada tartışma sorun yoksa gitMerhaba hanımlar. Başlıktan da anlaşıldığı gibi . Malum yaz dönemi deniz mevsimi. Eşim yogun çalışıyor onunla denize gidemez olduk bu yaz. kV de denize gideceğiz sende gelir misin dediler ilkin bir durdum sonra ne olacak gelirim dedim. Sonrasinda bunlar eşimi aramış lar gelin rahatsız olur mu falan demişler vs. Bende eşimle konuştuk tan sonra tekrar düşundum. (Bu arada eşim is icin başka şehirde ben çocuklarda kV ile ayni yerdeyim altlı ustluyuz ) deniz evi küçük 2 oda ama küçük bir odada 1 kişilik yatak diğer odada 2 kişilik yatak var salon amerikan mutfak banyo tuvalette ortak odalarda yok. Şimdi kV KP gorumce ben ve 2 çocuk (7 yaş altı çocuklar ) şu durumda onlarla gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım gitsem rahat edemem diye düşünüyorum ama çocuklar da istiyor. Bende genelde kendimden cok çocuklari düşünürum ama bu durumda benim rahatım daha önemli diye düşünüyorum yanılıyor muyum ?az çok anlatmaya çalıştım normalde tesettür lüzum tabi KP yanında başım açık dururum da öyle şort lu askılı gezemem . Sıcak ta ne kadar kapalı dayanabilirim vs sürekli klima da açılmaz ayyy ne yapsam gitmesem mi bana bir akıl verin.