Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikinci universite olarak ilahiyat geçmişim var, bu konular da genelde herkes tarafindan(bu islerle ilgilenen) net sekilde bilinir, buna ragmen genelde çekinirim, bi daha bi bakarim kaynaklara biri bi sey sordugunda.. Allah korusun, yanlis bi bilgi vermek gercekten tehlikeli.. Agzi olan herkes, her konuda konusmasa ne guzel olur..Col zor değil aslinda bunlari bilmek. okusalar anlayacaklar ama okumuyorlar.
kucukken yazin camiye giderdik hocamiz bize odev verirdi su sureyi su ayeti ezberle diye. kadin bizden duayi dinlerken 8 9 kere okururdu. 1 harfi bile yanlis ogrenip ezberleseniz omrunuzce oyle okursunuz vebalini alamam der cok titizlenirdi.Ikinci universite olarak ilahiyat geçmişim var, bu konular da genelde herkes tarafindan(bu islerle ilgilenen) net sekilde bilinir, buna ragmen genelde çekinirim, bi daha bi bakarim kaynaklara biri bi sey sordugunda.. Allah korusun, yanlis bi bilgi vermek gercekten tehlikeli.. Agzi olan herkes, her konuda konusmasa ne guzel olur..
Ara sayfalarda denize haşemayla girdiğini yazmış arkadaş.Şimdi siz tesettürlüsünüz ama denize giderken açılıyorsunuz? Kp yanında da açılamayacağınız için çekiniyor musunuz?
Ortalığı karıştırmak istemem ama denizde açılacak kadar çekinceniz yoksa kpden de çekinmeyin. Babanız sayılır.
Öyle mi dikkat etmedim. Doğrudur.Ara sayfalarda denize haşemayla girdiğini yazmış arkadaş.
Dikkat etmediniz ama kadına vay efendim denizde açılıyosun diye yardırmışsınız hanımefendi.Dikkat edeceksiniz o halde konuşmayı bu kadar seviyosanızÖyle mi dikkat etmedim. Doğrudur.
İyimisiniz???? Bütün rahatsızlar bana denk geliyor AllahımmDikkat etmediniz ama kadına vay efendim denizde açılıyosun diye yardırmışsınız hanımefendi.Dikkat edeceksiniz o halde konuşmayı bu kadar seviyosanız
Denize açık girecek cekinceniz yoksa kayınpederin yanında durmaya da çekinmeyin diye yorum yapan ben miyimİyimisiniz???? Bütün rahatsızlar bana denk geliyor Allahımm
Soru işareti koyarak sordum. Böyle yapıyosunuz demedim. Avukat kesildi başıma.
O hocanizin hassasiyeti lazim iste bize.. Ne guzel, masaAllah..kucukken yazin camiye giderdik hocamiz bize odev verirdi su sureyi su ayeti ezberle diye. kadin bizden duayi dinlerken 8 9 kere okururdu. 1 harfi bile yanlis ogrenip ezberleseniz omrunuzce oyle okursunuz vebalini alamam der cok titizlenirdi.
ama simdi herkes iskembe-i kubradan atiyor.
sizinki gibi bir egitimim yok. tesetturlu degilim, hayatimi tam olarak islama uygunda yasadigim soylenemez. ama insan hic olmasa meraktan okuyor yahu.
bem okuyuo notlar cikarmistim mesela.
Konuyu okurken nikah dusme kismi aklima bile gelmedi. Bir insanin rahatsiz edici davranislari varsa zaten ondan uzak durursun ama basta nikah duser mi oyleyse basimi kapamaliyim tarzi dusuncelerle insanlar kendi beyinlerini zehirliyor da farkinda degiller.
uzman fetvacılar yüzünden konu kapanmadan fikrimi yazayım.
öncelikle sana gel demişler, ama eşine rahat edemez demişler. bu yüzden seni istediklerini düşünmüyorum. laf olsun diye yapılmış bi teklif gibi geldi bana. yaz bitmeden eşinle denize gidebilme ihtimalin varsa hiç gitme. yoksa çocuklar için gidebilirsin. kaynana görümceyle aranız iyiyse kavga gürültü olmucaksa tabi.
bende kapalıyım kpnin yanında bazen başımı açarım. onun dışında hiç kısa kolllu falan giymedim. senin durumunda olsaydım napardım bilemedim. tiril tiril pantolon gömlek giyebilirsin. kpde senin kadar hassassa sorun yaşamazsın, senin banyoyaya girdiğinde bildiğinde bahçeye falan çıkarmı mesela. kpnin karakteri önemli burda. yada bu sıokıntılara girneyip çocukları göndersen olmazmı. küçüklermi