Kp ile mesajlaşma trafiği

Okurken kör oluyodum!
Kp Nin sana yaptığını sende bizemi yapmak istedin?

Bencil olma, hoş görmeye çalış ha işine gelmiyorsa parayla bakıcı tut

Vallahi oyle yada boyle bor mecburiyetleri yokken cocuguna bakiyorlar. Senin de aklin kalmasin diye durumu bildiriyolar. Sen de o kadarcik sikintiya katlanicaksin. Bakiciya versen tanimadigin insanla aksama kadar ne yapiyor diye aklin kalacak ben sik disini sabret

Okurken kör oluyodum!
Kp Nin sana yaptığını sende bizemi yapmak istedin?

Bencil olma, hoş görmeye çalış ha işine gelmiyorsa parayla bakıcı tut

Peki hemen yarın bi bakıcı bulayım :KK14: pardon bu okurken kör oldum, paragraf lütfencilerden misiniz siz de? PARDON kısa ve paragraflara bölerek yazdım neden kendinize böyle bir kötülük yaptınız ki?

Vallahi oyle yada boyle bor mecburiyetleri yokken cocuguna bakiyorlar. Senin de aklin kalmasin diye durumu bildiriyolar. Sen de o kadarcik sikintiya katlanicaksin. Bakiciya versen tanimadigin insanla aksama kadar ne yapiyor diye aklin kalacak ben sik disini sabret
Durum bildirmiyorlar hanımefendi alınacak süt markası için yarım saat yazabiliyorlar diyorum hem de tamam öyle yapalım demişken. bakmaları için diretmedim zorundalar bile demedim. Nerden kapıldınız ki bu fikre?Konuyu okuduğunuzdan emin misiniz ?

Peki hemen yarın bi bakıcı bulayım :KK14: pardon bu okurken kör oldum, paragraf lütfencilerden misiniz siz de? PARDON kısa ve paragraflara bölerek yazdım neden kendinize böyle bir kötülük yaptınız ki?
Kalın ve altcizgili komple mesajın bende, satırlarda sorun yok

Ya arkadaş ne güzel işte çocuğuna dört dörtlük bakıyorlar. Bulmuşsun bunuyorsun

Ne insanlar görüp duyacağız ya cok ilginç. İnternet paketim bitti artik paket almiyorum degin. İşyeri wifi si yasak deyin. Bilemedim ben de rahatsiz olurdum heralde.

Katlandığımı söylüyorum zaten farkındaysanız sorun çıkmadan nasıl halledebilirim diyorum. Bi çözümünüz var mı? Yoksa bu konu size göre değil. Teşekkürler.

Ya ben beni sevmeyen birinin sadece işini görüyorum diye bana katlanmasını istemezdim.

Burada bile yorum yapanlara tersleniyorsunuz.Kusura bakmayın ama lütfen biraz da dönüp kendinize bakın.

Hem karnım doysun hem pastam dursun :issiz:
Hep benim istediğim olsun, ben kimseye katlanamayayım herkes bana katlansın :issiz:

Cocugunuza baktirmak icin barismissiniz.
Cocuk baktirma olayi olmasaydi barisirmiydiniz?
Bence hayir;)

Neyse.
Bence kv iyi niyetle herseye rapor veriyor size.

Yogunsaniz cevap yazmayin olsum bitsin.

Herkese Merhaba,
19 aylık bir kızım var. Öncesinde çok sorun yaşadığım bir kv ve yandaşı kp ile çok uğraştım.
Erken doğum nedeniyle;kızım 20 gün kövezde kaldı.Sıkıntılı günlerimde lohusalık doğum ne diye anlamadan her gün hastaneye koşup gelirken kv kaprisleriyle uğraşmak zorunda kaldım.En son yaşadığım patlamayla eşim de bende görüşmeyi kestik. Şımarıklıklarının ve hatalarının farkında olduğunu belirten kocası(kp) nedense bi şekilde bizimle görüşmedi. 1 sene boyunca kızımı görmeye bile gelmediler. Sonra farklı nedenlerden bir araya gelindi. Ama mesafeliyim. Neyse sonuç olarak ben sevmesem de torunları en azından güveniyorum bakıcıya bırakamam kaygı bozukluğum var kurdukça kurarım evde neler oluyor diye.

Sağ olsunlar whatsapp ı aktif kullanıyorlar :KK48: gün içerisinde bir kaç kez fotoğraf video atarlar. Bende hasta vs değilse kızım arayıp ne yaptınız demem. Fotoğraflardan videolardan keyfi yerindeyse benim için tamamdır. Ama kp her şeye yazıyor da yazıyor. Bir süt markası için bile yarım saat aktif halde yazabiliyor. Eşimle böyle mesajlaşmıyoruz:KK70: peki diyorum,tamam diyorum,anladım diyorum ama yok yazıyor da yazıyor. Şimdi diyecekseniz yazsın ve var? Buraya kadar bişey yok. Sonra yazdıklarını okudum mu diye teyit istiyor. Kızım için katlanıyorum çünkü mutlu . Ama şiştimmmm resmen. İşin vardır dediğinde bile koca bir paragraf yazıyor . Bundan sıkıldığımı ima edecek bile olsam sorun çıkaracak insanlar bunlar. Eşimde farkında ama o da bişey diyecek olsa anında tepki görüyor.

Bana bi yol yordam gösterin nasıl sınır çizecem bu konuda?:işsiz::işsiz::işsiz:
Çocuğunuz kreşe başlayana kadar idare edeceksiniz. İnsanları küstürmeyin he hee diyip geçin, kreşle birlikte düzeniniz de oturur

Bence babacım döneceğim sana yaz. Akşam dönersin işte.
Allah razı olsun bence çok iyi insanlarmış.

Back
X