Pardon ama sadece yazdığım en fazla 20 satır yazıyla beni kötü ilan etmenizi neye borçluyum. Mesela baktırmak için barıştın deme cüretini veya çok iyi insanlarmış diyecek kadar emin olmayı neye dayanarak söylüyorsunuz. Geçmişi bi kısmını özet yazarak geçtim ki aslında neler yaşadığımı az çok anlayip hemen on yargılı olmayın diye bana bu konuyla ilgili bir çözümle gelmeyeceksen yazma arkadaş. Zorunda değilsin ki. Hee çok merak eden arkadaşlar merakınızı gidereyim. Barıştıktan 1 ay sonra ayıp olur diye biz bakicaz diye direten insanlar iyi eğer o zamana kadar ücretli bakan akrabalarına yaptığım desteği kabul ederlerse böyle bişeyin mümkün olacağını söyleyen ben kötü. Sorun beni o sütün alınmasına ikna etmek değil karar verilmiş bende bi sıkıntı görmeyip tabi tamam deyip cevaplamışım . Takdir ederseniz calisiyorum ama aynı şeyi çevirip çevirip yazmasına cevap vermezsem suratla karsilaniyorum diye stres yaşamak ıstemiyorum yada buna aynı cevabı defalarca vermek istemediğim için endişelenmek istemiyorum. Çünkü sürekli özür bekleyen kaprisli insanlar. Umarim net olmuştur.