KP kırdım mı, yoksa haklımıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aramamın asıl sebebi daha önceki oyun oynarkenki hareketindende rahatsız olduğumu belirttim. Mesela kızıma başkasının kucağındayken hoplama veya sallanma demiştim ama bu gün o da oldu dedim. Anlasın diye. Kv demde ben ordada farkettim bozulduğunu değiştin ama bişey dememiştim siz gidince konuştuk ben dedesiyim ne yapabilirimki demiş çok kırılmış hatta hiç kv onu daha önce böyle görmemiş fln. Benmişim hatalı gibi. Kırıla bilir ama bende rahatsız oldum. Dedim konu değiştirdi hmen
Kusura bakmayın ama dedenin kendini kötü hissetmesi normal.

Kendi babanız olsaydı da aynısını düşünür müydünüz?

Çocuğa doğruyu yanlışı öğretmek, onu eğitmek, kendisini korumasını empoze etmek doğru sonuna kadar ancak bunu büyüklerimizi kırmadan yapsak?

Aramamın asıl sebebi daha önceki oyun oynarkenki hareketindende rahatsız olduğumu belirttim. Mesela kızıma başkasının kucağındayken hoplama veya sallanma demiştim ama bu gün o da oldu dedim. Anlasın diye. Kv demde ben ordada farkettim bozulduğunu değiştin ama bişey dememiştim siz gidince konuştuk ben dedesiyim ne yapabilirimki demiş çok kırılmış hatta hiç kv onu daha önce böyle görmemiş fln. Benmişim hatalı gibi. Kırıla bilir ama bende rahatsız oldum. Dedim konu değiştirdi hmen
Kiziniz kac yasinda? Bu rahatsizlik bana fazla geldi

Çok haklısınız, keşke tekrardan aramasaydın ama yaptığınız son derece doğru içiniz rahat olsun

Kusura bakmayın ama dedenin kendini kötü hissetmesi normal.

Kendi babanız olsaydı da aynısını düşünür müydünüz?

Çocuğa doğruyu yanlışı öğretmek, onu eğitmek, kendisini korumasını empoze etmek doğru sonuna kadar ancak bunu büyüklerimizi kırmadan yapsak?
[/QU
Binadayken direk karşılarında demedim kızıma o arada içeri girdiler birşey unutmuştuk, o arada sessizce dedim onlar tekrar kapıya gelince kızım dede öpmek yoktu fln deyince söyledim.

Kucağında oturuyordu dedesine sırtı dönük şekilde ve öne arkaya sallanma gibi kızım gel yanıma bak kraker ye fln yaptım gelmedi ama kv anlamış rahatsız olduğumu orda.
Keisnlikle haklısınız. Lütfen sakın göz yummayın. Kp sapık diye demiyorum ama kızınız ona güvendiği için kucağında oynamayı, dudaktan öpmeyi normal kodlayacak ve Allah korusun kötü niyetli biri yapsa ona yanlış gelmeyecek... Anlatın, öğretin dikkat etsibler.

Aradınız çünkü oyun esnasında ki hassasiyetiniz fazla ve rahatsız edici. Dedesi tescilli bir sapik değilse kucağında zıplamasını sorun etmeniz garip. Kendi babanız olsa aynı şekilde rahatsız olur musunuz? Dudaktan öpme kısmında elbette haklısınız ama diğeri söz konusu dede olduğu için fazla geldi bana.

Olmaz olmaz deme hiç. Neler duyuyoruz. Bu konu risk alinacak bir konu degil. Mahremiyet onemli. Herkes duracagi yeri bilmeli. Anne olarak beN bile evlatlarimin ozel bolgelerinin temizligini yaparken cok hassas davranmisimdir.
Dededir anadir babadir oyundur vs normallestirilecek bir yani yok bunun. Kisaca haklisin.

Onlar da daha dikkatli olsun bundan sonra. Egilip bukulme kirilirlar diye.

İyi yapmışsın ay o ne öyle töğbe töğbe. Çocuğunuzu birarada bırakmamaya çalışın kp de olsa. Bu devirde zarar yabancıdan ziyade en yakınından geliyor.

Aradınız çünkü oyun esnasında ki hassasiyetiniz fazla ve rahatsız edici. Dedesi tescilli bir sapik değilse kucağında zıplamasını sorun etmeniz garip. Kendi babanız olsa aynı şekilde rahatsız olur musunuz? Dudaktan öpme kısmında elbette haklısınız ama diğeri söz konusu dede olduğu fazla geldi bana.
Kendi babam olsaydıda rahatsız olurdum diye düşünüyorum bilemiyorum ve keşke ben yanlış anlamış olsam. Dudaktan öperkende art niyetli olduğunu düşünmüyorum ama rahatsız edici. Cinsel istismardan ziyade virüs gerçeği var. Ama dudağından öpmedim diyor. Ama ben gördüm.

Kendi babam olsaydıda rahatsız olurdum diye düşünüyorum bilemiyorum ve keşke ben yanlış anlamış olsam. Dudaktan öperkende art niyetli olduğunu düşünmüyorum ama rahatsız edici. Cinsel istismardan ziyade virüs gerçeği var. Ama dudağından öpmedim diyor. Ama ben gördüm.
Dudaktan öpmede niyetin ne olduğunun bir önemi yok, her türlü yanlış ama kucağında otururken rahatsız olmanız ne bileyim fazla geldi bana. Dedesi nihayetinde.

Dudaktan öpme konusunda sonuna kadar arkanızdayım.

Ben çocukların yüzünden bile öpülmesine karşıyım. Elleri varken, ne bileyim ensesi varken...

Diğer konunuza da baktım. Biraz takıntılı gibisiniz çocuğunuz konusunda ki endişeli olmanız çok normal. Gene de hayatı çok zorlaştırmayın kendinize derim...

Aradınız çünkü oyun esnasında ki hassasiyetiniz fazla ve rahatsız edici. Dedesi tescilli bir sapik değilse kucağında zıplamasını sorun etmeniz garip. Kendi babanız olsa aynı şekilde rahatsız olur musunuz? Dudaktan öpme kısmında elbette haklısınız ama diğeri söz konusu dede olduğu için fazla geldi bana.
Ay yapmayın lütfen... Kimin ne çıkacağı belli mi oluyor? Öz babası neler yapıyor çocuğuna... Ve evet şahsen ben öz babamla değil kocamlada aynı şekilde oynasa rahatsız olurum. Bu öyle dedesidir, babasıdır, dayısıdır diye hafife alınacak yada üstü örtülecek bir konu değil. Dede sapıktır demiyorum ama bu konulara her yetişkin dikkat etmeli. Çocuğu dışardaki sapıklıklardan korumak için oyunlarda sınırlar olmalı ki çocuk normal görmesin.

28 aylık kizim beni opmeye calisirken birkac defa dudagimdan opmeye calisti. Anlatiyorum ama daha cok ufak. Bende birimi öptü, ya da bir yerde mi gordu diye kafama takildi. Esimin yaninda dedim. Kim yapacak ki vs dedi. Kimseyi suclayamam gormedigim icin sonucta. Ama yine ayni sekilde kizim Eylül'de tuvalete gitmeye basladi. Bir gun kaynanama biraktim. Dedesiyle tuvalete gitti dediler. O anki tavrimi hatırlamıyorum ama bozuldugumu muhtemelen anladilar. Sonrada baska zaman babannesiyle gitmek istediginde kızım ben sana ne diyorum anne babanne ve ananeyle tuvalete gidebilirsin falan dedim umarim mesaj ulasmistir. Artik ben her konuda mudahale ediyorum. Baska konularda var. Hele ki bu tarz konuda musamaha gosteremem. Mesela eşim severkende bacaklarına dogru yaklasinca mudahale ediyorum. Yarin baskasi yapsa normal sanar diyorum

Ay yapmayın lütfen... Kimin ne çıkacağı belli mi oluyor? Öz babası neler yapıyor çocuğuna... Ve evet şahsen ben öz babamla değil kocamlada aynı şekilde oynasa rahatsız olurum. Bu öyle dedesidir, babasıdır, dayısıdır diye hafife alınacak yada üstü örtülecek bir konu değil. Dede sapıktır demiyorum ama bu konulara her yetişkin dikkat etmeli. Çocuğu dışardaki sapıklıklardan korumak için oyunlarda sınırlar olmalı ki çocuk normal görmesin.
Hayat bu şekilde düşününce çok zor olmuyor mu? Ciddiyim. Laf atmak için değil, gerçekten merak ettiğim için soruyorum.

Babası bile bu şekilde oynasa böyle hisseder misiniz?

Ben bir hala olarak 4 yaşını doldurmak üzere olan erkek yeğenimin göbeğini poflata poflata öpmeyi çok seviyorum mesela. Bu mantıkla aynı şey erkek çocukları için de geçerli mi?

Cekincende haklisin ama kırdım mi diye düşünmen yersiz olmuş bence. Kızım 1.5 yaşındayken benzer bi olay yaşamıştık hatta buraya konu da açmıştım. Kp kızımı dudaktan opmustu. Dudaktan öpmüyoruz demistim ve nedenini açıklamıştım hemen. Ama kp bozulmuştu ve onun üstüne ciddi bir kavga etmiştik. Kp nın ne düşündüğü hiç umrumda değil önemli olan kızımdı. Sonrasinda kizima da anlattım dudaktan öpmek yanlış falan diye. Şimdi 3 yaşında oldu ve yanaktan bile kimseye opturmez. Sizin kızınız da anlayabilecek yaşta. Sakin bir dille, ikiniz yalnızken ya da oyun oynarken falan tekrarlayın bazı şeyleri anlamasını sağlayın. Kirılan da kırılsın yoksa sonrasında asıl üzülen siz olabilirsiniz...

öncelikle iyi geceler hanımlar. Bu akşam kv ve kp ziyarete gittik herşey normaldi yemeklerizi yedik felan sonra kızım ve kp oynamaya başladılar kucağında oynuyorlardı fln sınra bana ters gelen bir şekil almaya başladı oyunu (yazarken bile tuhafıma gidiyor konduramıyorumda) ama odada herkes odada eşim kv fln. Neyse bozuldum ben tabii bişdeyde diyemedim o an, neyse sonra kalktık eve gelirken kapıda kızımı öptü fln dudağından bu kez ben şok oldum binada kızıma hani ben sana demiştim kimseye dudağından öptürmüyorduk dedim o da dede öpmek yok fln deyince direk bende dudağından öğretmiştm yasaktı onu diyo dedim. Çıktık geldik.
Uyuyamadım kafama taktım kv aradım dedim birşey konuştnmuzmu evet baban çok kırıldı fln yaptı bana. Şimdi gerçekten ben mi kötü niyetli düşündüm de kırdım kalplerini, yoksa onlarmı haklı bilemiyorum. Delireceğim uyku tutmuyor
Uyuyabilirsiniz iyi demissiniz

Kirilirlar diye buna göz yumma sen haklisin ve bir tekrari olmasin. Kim olursa olsun öpemez. Cocugun icin en dogru olani yapmissin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X