KP kırdım mı, yoksa haklımıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimin yanında dahi kızımın bezini değiştirirken sırtımı dönüyorum. Haklısınız. Neler duyuyoruz o insanlar da 'aaa bu sapık bne evleneyim bunla bir de çocuk yaparız sapıklığını yapar' düşüncesiyle evlenmiyorlar. Elimden geldiğince kızımı korurum. İnanır mısınız 6-7 aylıkken evde yalnız bırakıp bir yere gidemedim yavaş yavaş yeniyorum. Eşim böyle düşündüğümü duysa kalp krizi geçirir herhalde sapık mıyım ben diye ama elimde değil 🤦‍♀️
Ay suan ben oyleyim esimi gec kimseye guvenemiorm.

Kirilirlar diye buna göz yumma sen haklisin ve bir tekrari olmasin. Kim olursa olsun öpemez. Cocugun icin en dogru olani yapmissin.
Keşke ben haksız olsam yanlış olsam ama rahatsız olduğum için de tekrarlanmasını istemiyorum. Eşimse hiç birşeyin farkında değil zaten ama babasından şüphelendiğim için bana kızar eminim. Bir daha sevmeyim o zaman felan demiş kp bende sevmesin demedim ama dudağından fln öpmesin kimse biz bile öpmüyoruz dedim.

Kendi babam olsaydıda rahatsız olurdum diye düşünüyorum bilemiyorum ve keşke ben yanlış anlamış olsam. Dudaktan öperkende art niyetli olduğunu düşünmüyorum ama rahatsız edici. Cinsel istismardan ziyade virüs gerçeği var. Ama dudağından öpmedim diyor. Ama ben gördüm.
Kendi babam 4 yasindaki kizimi kucagina aliyor sirtina aliyor seviyor beraber uyuyorlar siz nasil ve neden babaniz bile olsa rahatsizsiniz?
Hele yukardaki yorum beni şok etti bi bayan 7 ay kızını kocasina birakmamis yani sapik diye düşündüğü adamla evli...
Opmek bence de cok gereksiz iyi ki uyarmışsınız ama kucagina bi dede neden alamasin ki
Acaba siz kayinbabanizla ilgili bi seyler mi duydunuz zamaninda ?

Hayat bu şekilde düşününce çok zor olmuyor mu? Ciddiyim. Laf atmak için değil, gerçekten merak ettiğim için soruyorum.

Babası bile bu şekilde oynasa böyle hisseder misiniz?

Ben bir hala olarak 4 yaşını doldurmak üzere olan erkek yeğenimin göbeğini poflata poflata öpmeyi çok seviyorum mesela. Bu mantıkla aynı şey erkek çocukları için de geçerli mi?

Hayır zor olmuyor. Hatta aileme bunu aşıladığım için çok huzurlu oluyorum. Benimde bir oğlum var. Bütün konulara onu düşünerek yazıyorum.

Evet babası dahi o şekilde oynasa ‘çocuğum bunu normal bir oyun olarak belliyor niyeti kötü biri bunu yapsa karşı çıkmayabilir’ diye rahatsız olurdum.

Ayrıca bahsettiğiniz göbeği poflatarak öpmekle kucakta zıplatarak oynamak aynı şey değil. Bunlar gerçekten çok çok hassas konular. Haberlerde dedenin, dayının, amcanın, babanın neler yaptığını hiç okumuyor musunuz? ‘Dedesi nasıl olsa’ diye yapılan herşey doğru veya iyi niyetli olmayabilir. İyi niyetli olsa dahi o çocuğun kendini kötülüklerden koruyabilmesi için doğru değil.

Sevme şekilleri belki öyledir içlerinde kötü niyet yoktur belki ama bu doğru değil çocuklar sevilirken dudaktan öpülmez hem hijyen açısından hem gelenek görenek açısından çok seviyorsan yanağından öp değil mi çok haklısın

Keşke ben haksız olsam yanlış olsam ama rahatsız olduğum için de tekrarlanmasını istemiyorum. Eşimse hiç birşeyin farkında değil zaten ama babasından şüphelendiğim için bana kızar eminim. Bir daha sevmeyim o zaman felan demiş kp bende sevmesin demedim ama dudağından fln öpmesin kimse biz bile öpmüyoruz dedim.
Esinizle konustugunuzda baban diye degilde kim olsa bu tepkiyi vermeliyiz diye genel konusun. Cok önemli bir konu. Ben böyle durumlarda bu bana bir isaret dikkatli olmaliyim diye düsünüyorum. Siz tedbirinizi alin özen gösterin. Herkes sinirini bilerek sever zaten zamanla.

Kendi babam 4 yasindaki kizimi kucagina aliyor sirtina aliyor seviyor beraber uyuyorlar siz nasil ve neden babaniz bile olsa rahatsizsiniz?
Hele yukardaki yorum beni şok etti bi bayan 7 ay kızını kocasina birakmamis yani sapik diye düşündüğü adamla evli...
Opmek bence de cok gereksiz iyi ki uyarmışsınız ama kucagina bi dede neden alamasin ki
Acaba siz kayinbabanizla ilgili bi seyler mi duydunuz zamaninda ?

babam bile olsa rahatsız olurdum kucak hareketinden sonra. Ama sırtına alması sevmesi kucağında gezdirmezi diğer türlü hiç rahatsız olmadım zaten bu güneKadarda. Ama bu akşam bilmiyorum farklı geldi bana çok kötü oldum hatta baya. Kp hakkındada yanlış birşey bu güne kadar ne yaşadık ne de duyduk.

Ay yapmayın lütfen... Kimin ne çıkacağı belli mi oluyor? Öz babası neler yapıyor çocuğuna... Ve evet şahsen ben öz babamla değil kocamlada aynı şekilde oynasa rahatsız olurum. Bu öyle dedesidir, babasıdır, dayısıdır diye hafife alınacak yada üstü örtülecek bir konu değil. Dede sapıktır demiyorum ama bu konulara her yetişkin dikkat etmeli. Çocuğu dışardaki sapıklıklardan korumak için oyunlarda sınırlar olmalı ki çocuk normal görmesin.
Çocuklara sınırlarının öğretilmesi kısmına katılıyorum ama babasından dedesinden koruyarak yapmıyorum bunu. 4 yaşında kızım var babasıyla hergün boğuşarak oynarlar, kucağında nasıl oturduğuna ayrıntılı dikkat etmedim. Dedeleriyle de aynı şekilde. Kızım memlekete gittiğinde birkaç gece dedesiyle uyudu hatta. Kızım dedesiyle uyumak istediğinde hayır dedeyle uyunmaz mi demeliydim? Eşlerine dahi güvenmeyen kadınları ise asla normal görmüyorum.

Çocukları dışarıdaki sapıklardan koruyacağız diye en yakınlarımıza şüpheyle bakmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Gerçekten şüphe edecek bir durum varsa ortada zaten en yakınım olmazlar.

Çoook iyi yapmışsın.Herkes ölçüsünü bilecek.Kırılan kırılsın boşver.Sonuçta yanlış buldun hoşuna gitmedi.Aynı şeyi kendi babanda yapsa gene tepki verirdin zaten.

Çocuklara sınırlarının öğretilmesi kısmına katılıyorum ama babasından dedesinden koruyarak yapmıyorum bunu. 4 yaşında kızım var babasıyla hergün boğuşarak oynarlar, kucağında nasıl oturduğuna ayrıntılı dikkat etmedim. Dedeleriyle de aynı şekilde. Kızım memlekete gittiğinde birkaç gece dedesiyle uyudu hatta. Kızım dedesiyle uyumak istediğinde hayır dedeyle uyunmaz mi demeliydim? Eşlerine dahi güvenmeyen kadınları ise asla normal görmüyorum.

Çocukları dışarıdaki sapıklardan koruyacağız diye en yakınlarımıza şüpheyle bakmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Gerçekten şüphe edecek bir durum varsa ortada zaten en yakınım olmazlar.
Aynen katiliyorum size ...

Hayır zor olmuyor. Hatta aileme bunu aşıladığım için çok huzurlu oluyorum. Benimde bir oğlum var. Bütün konulara onu düşünerek yazıyorum.

Evet babası dahi o şekilde oynasa ‘çocuğum bunu normal bir oyun olarak belliyor niyeti kötü biri bunu yapsa karşı çıkmayabilir’ diye rahatsız olurdum.

Ayrıca bahsettiğiniz göbeği poflatarak öpmekle kucakta zıplatarak oynamak aynı şey değil. Bunlar gerçekten çok çok hassas konular. Haberlerde dedenin, dayının, amcanın, babanın neler yaptığını hiç okumuyor musunuz? ‘Dedesi nasıl olsa’ diye yapılan herşey doğru veya iyi niyetli olmayabilir. İyi niyetli olsa dahi o çocuğun kendini kötülüklerden koruyabilmesi için doğru değil.
Okuyorum, fazlasıyla takıntılı bir insanım ayrıca.
Kızımız 17 yaşında ve şimdiki en büyük korkumuz ünide ne olacağı mesela. Nerde kalacak? Biz de mi taşınsak? Vsvsvs
Bu yaşına kadar hiç bir okul gezisine gitmedi mesela. Şehir dışında olan. Dayısı hariç kimsenin arabasına binmedi, uzak yolda...
Servis 3 dakika geç gelse (abartmıyorum) telefon açarım hemen "neredesin?" diye.

Böyle bir anne baba hayal edin yani lütfen gözünüzün önünde. Üstüne üstlük kriminal manyağıyımdır.

Tüm bunlara rağmen, demek istediğim şu... Evet çocuklarımızı koruyup kollayarak büyütmeliyiz. Evet belli bir yaştan sonra herkes hemcins ebeveyn ile yıkanmalı. Evet doğruyu yanlışı usanmadan anlatmalıyız. Ama baba, dede, amca, dayıyı potansiyel sapık olarak görmek başka çocuğa doğruyu yanlışı anlatmak başka...

Burda kocasina kendi kiz cocugunu guvenmeyen bayanlar acil bosanmalisiniz..O zaman kocanizda minik oglunuzu sizden mi korumalı bu nasil bi mantik herkese sapık gözüyle mi bakıyoruz ..Kocamizi potansiyel sapik goruyorsak neden onunla evliyiz..
Benimde aklım almıyor bunu kocana güvenmiyorsan neden çocuk yaptınız ?

öncelikle iyi geceler hanımlar. Bu akşam kv ve kp ziyarete gittik herşey normaldi yemeklerizi yedik felan sonra kızım ve kp oynamaya başladılar kucağında oynuyorlardı fln sınra bana ters gelen bir şekil almaya başladı oyunu (yazarken bile tuhafıma gidiyor konduramıyorumda) ama odada herkes odada eşim kv fln. Neyse bozuldum ben tabii bişdeyde diyemedim o an, neyse sonra kalktık eve gelirken kapıda kızımı öptü fln dudağından bu kez ben şok oldum binada kızıma hani ben sana demiştim kimseye dudağından öptürmüyorduk dedim o da dede öpmek yok fln deyince direk bende dudağından öğretmiştm yasaktı onu diyo dedim. Çıktık geldik.
Uyuyamadım kafama taktım kv aradım dedim birşey konuştnmuzmu evet baban çok kırıldı fln yaptı bana. Şimdi gerçekten ben mi kötü niyetli düşündüm de kırdım kalplerini, yoksa onlarmı haklı bilemiyorum. Delireceğim uyku tutmuyor
Bence üslubunuz yanlış.. aynı şeyi sizin babaniza sizin eşiniz yapsa ne düşünürsünüz 🤔 adama resmen sapık muamelesi yapmışsınız

Yanlış anladınız önceki ve sonraki mesajlarıma da bakarsanız rahatsız olmamın sebebi kocama, babama vs güvenmemem kesinlikle değil. Ki benim babam da eşim de oğlumla sürekli boğuşur hatta çocuğumun normal oynama şekli oldu bu. Benim dikkat edilmeli dediğim şey çocuğun herhangi bir taciz olayını oyun gibi görmemesi için oyun oynarken bazı bölgelerine dokunulmaması mesela.

Ayrıca dedesi, babası, amcaları saatlerce yalnız kalırlar oğlumla aklımda herhangi bir soru işareti dahi kalmaz. Dikkat edilmesi gereken çocuğun mahremiyet eğitimine zarar verecek sevme şekilleri.

Burda kocasina kendi kiz cocugunu guvenmeyen bayanlar acil bosanmalisiniz..O zaman kocanizda minik oglunuzu sizden mi korumalı bu nasil bi mantik herkese sapık gözüyle mi bakıyoruz ..Kocamizi potansiyel sapik goruyorsak neden onunla evliyiz..

O kadar çirkin haberler okuduk,gördük ki bu da bizi paranoyak yaptı... geçen bir haber okudum adam 2 evladına neler yapmış karısı ögrenince şok olmuş başta konduramamış .... şimdi insan bunları gördükçe tedirgin olması, korkması doğal değilmi

Okuyorum, fazlasıyla takıntılı bir insanım ayrıca.
Kızımız 17 yaşında ve şimdiki en büyük korkumuz ünide ne olacağı mesela. Nerde kalacak? Biz de mi taşınsak? Vsvsvs
Bu yaşına kadar hiç bir okul gezisine gitmedi mesela. Şehir dışında olan. Dayısı hariç kimsenin arabasına binmedi, uzak yolda...
Servis 3 dakika geç gelse (abartmıyorum) telefon açarım hemen "neredesin?" diye.

Böyle bir anne baba hayal edin yani lütfen gözünüzün önünde. Üstüne üstlük kriminal manyağıyımdır.

Tüm bunlara rağmen, demek istediğim şu... Evet çocuklarımızı koruyup kollayarak büyütmeliyiz. Evet belli bir yaştan sonra herkes hemcins ebeveyn ile yıkanmalı. Evet doğruyu yanlışı usanmadan anlatmalıyız. Ama baba, dede, amca, dayıyı potansiyel sapık olarak görmek başka çocuğa doğruyu yanlışı anlatmak başka...
Tekrar söylüyorum sapıktır demiyorum ama çocuğun mahremiyet eğitimine zarar verecek sevme şekillerinden kaçınılmalı diyorum.

Bende aşırı sevgi dolu bir ailenin ferdiyim. Babam oğluma ölüyor. Yazın denizden hiç çıkmazlar mesela tamamen dedesindedir. Paranoyak olduğumu yada babamı, kocamı vs sapık gördüğümü düşünmeyin. Saatlerce, tüm gün yalnız kaldıkları olur. Benden daha iyi bakar daha iyi eğlendirirler. Sadece çocuğun mahremiyet eğitimine zarar verecek oyunlar ve sevme şekillerini yanlış buluyorum. Kendi ailem için değil tüm dünya için söylüyorum bunu. Ki gerçekten ailem bu konuda beni hiç sıkıntıya düşürmüyor.

Çocukken tacize falan uğrayan ebeveynlerde bu daha fazla oluyor ki kadın olarak zaten yüzde 95 imiz bi şekilde tacize uğruyoruz hayatımız boyunca. Tabi okuduğumuz haberler gördüklerimiz de bizi paronayak yaptı.Ben de çocuk konusunda hassasım. O nedenle sizi anlıyor ve kaygılarınıza hak veriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X