• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kp seni hic sevmedim sevemiyorum

Elseven

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
904
500
18
36
Nolucak boyle ya bir omur nasil cekicem ben bunlari ,buaksam oturmaya gittik oraya yine sinirimi bozdu teyzemin oglunun dugunu vardi onlara davetiye gondermediler diye bana laf soktu daveti olsaydi gelirdik falan dedi bende oyle evet davet edilince gidilir etmeyince giidlmez dedim gulerek kapandi oyle konu ,sonra cok cocuktan konu acildi kv elseven bunun yanina bi tane daha lazim dedi kizin icin yok ben almim dedim alah isteyene versin dedim dusunmuyorum uzun sure dedim kp hemen atladi yanlis dusunuyosun cocuk berektle gelir yapin diyo koyde gormusde bi ailede 10 tane cocugu varmis cok hosuna gitmis sizde yapin diyo bende ben calisip daha guzel bir gelecek saglamayi dusunuyorum cocuguma ust uste yapipta bunaltmaya gerek yok kendimizi dedim kp e uzatiyo yookk bunalmazmisim daha iyi olurmus okadar bos konusuyoki cvp bile vermedim sustum ,susuncada kabullenip boyun egdigimi saniyo kendini bise saniyo ,cok muhalefet yaa hamileyken benle normal dogum sezeryan muhabbetine giriyodu utanmasi yok hic snane benim neremden cikarsa ciksin cocuk seni ne ilgilendirir insn gelinine normal dogum yap daha saglikli dermi yaaa ,bunlari konusmaya gerek yok dedim bende ,karisi bi uyar kocani yaa sanane de , gecen ordayiz resmenbgaz cikardi ve salon berbat koktu ben anladim onun yaptini utandirmak icin kizima gel bakim kaka mi yaptin igrenc koktu burasi dedim bu odada oturamam daha fazla dedim yalandan kizimi kokladim yok yapmamis dedim of pof yapip odayi terkettim kv de de baban yapmistir diyo yahu ne utanmaz insanlar bunlar yaa okadar mesafeliyimki yinede yanimda boyle davraniyorlar biktim yaa esim hadi kalk gidelim eve diyo kalkiyorum hemen babasi kalin oglum diyo esim ise gitcem baba sabah diyo olsun burdan beri gidersin diyo yahu adam oglun ise gidcek ben nolucam peki beni hic takmiyor adam yaaaa,,, her gittigimizde oglum bidaha eve sunu almiyosun zararliymis...yunurtanin beyazi zararliymis su zararliymis bu zararliymis ya biktim artik bu adamin tek muhabbeti zararli yiyecekler ve ekmege bile zararli diyo su ya sute tavuga icimde firtinalar kopuyo sana kaldiysa hersey zararli karisma yediklerime demek istiyorim da olmuyo iste herseyi o biliyo havalarinda partal atmada ustune yok ,ya bu adami omur boyu gormek istemiyorum hic sevemeiyorum napicam yaa okadar yapisik ki yuz versem bizden cikmayacak allahtan mesafemi koruyorum , benim ablam sehir disinda yasiyo yeni dogum yapti gecende bende sizle gelcem ziyaree diyo yahu lohusa kadinib yaninda ne isin var gelininin ablasini ziyarete gitsen n.eolucak sen , ki ben dogum yaptigimda hastanede basimdan ayrilmadi ben yatiyom o oturuyo mac izliyo okadar rahatsiz oldumki ama esimde kabahat babasini uzaklastirabilirdi oradan hatta bi akraba aramis cik su hastaneden lohusa gelinin yaninda ne isin var diye herkezin dikkatini cekmis keske acik acik soyleseydim rahatsiz oldugumu ama torunlari sevsinler diye ses etmediydim buaksam da cay icyik biz eve gelirken seslendi pazar gunu mac izlemeye gelcem size diye off okadar istemiyorumki gelmesini icimden gelmeee istemiyorum diye haykirdim gel bile demedim bide gelince aciyo tv yi son ayar ki rahatsiz oldugumu goruyor ve takmiyor esime kas goz yallpiyorum babasina kistiriyor ya bu adam cok mu dusuncesiz cokmu saf yoksa ne ve ben onu bukadar sevmesken nasil katlanicam onu gormeye gormeme gibi sansim yok haftada bir kere gormek zorundayim :(

Böyle her lafın içinde olan,herşeyi ben bilirim havalarında insanları bende hiç sevmiyorum.Seni haklı buldum.Kayınpeder dediğin biraz daha mesafeli olmalı,herşeye bu kadar karışması,özel konularda seninle bu kadar rahat konuşması hiç hoş değil.Nasıl doğum yapacağından ona ne yani.Ayrıca ablanın doğumuna gelmek istemesi de ayrı bir saçmalık.Bence eşinle konuş ya da kayınvalidenle konuş uyarsınlar kayınpederini.Bu kadar içli dışlı olması çok rahatsız edici.

Cok abartmıyormusunuz.. Yazdıgınız kadarını yorumluyorum gercı ama bunlar her evde konuşuluyor sahsım adıma gulup gecoyorum.. Kötu nıyetli sızı yıpratan bır aıle gormedım ben anlattıklarınızdan. Ayrıca belli yasta insanlar gaz cıkardıysa cıkın odadan yanlışlıkla olmuştur ınsanlık hali bu sekılde tepkı hıckımseye yakışmıyor. Sızı cok hırslı kinli agrsf buldum. Bu noktada onlar haklı demıyorum ama sız hıc degılsınız

Siz abartiyorsunuz sizin esinizin ve torunu icin fikirlerini tabiki soyleyebilir ilgili ve konuskan bi baba niye rahatsiz oluyorsun adam ne yapsa kabahat ariyorsunuz kendi babanizda dogumunuzun hakkinda normal dogum daha saglikli dese bisey soylemessiniz sizde herseye laf yetistirme cabasi var gerek yok torunu icin kardes elbet isteyebilir karsinizdaki disardan bi baba degil esinizin babasi cocuginizun dedesi unutmayin.

Her m.ka maydonoz. Hiç sevmem böyle tipleri. Hele hastanede lohusayken ne işi var orda anlamadım. Benim babam gelmez misal. Gelmemelide.
Çok bilmişlik taslayanları sevmem. Her şeye müdahil olanı da.

Off çok gereksiz bi insanmış senin kp
Ona ne ki senin çocuk yapıp yapmaman her lafa maydonoz olmuş
İnsan biraz nerde ne konuşulacağını bilmeli
Sanki kv rolü üstlenmiş

Kpnin Hastanede ne işi varmış yeni doğum yapan birinin yanında ya eşin olur yada annen

edit: zaten senin evlilik sorunlu bi çocuk daha yapmayı ertele uzun süre milletin dolduruşuna gelme nacizane tavsiye :cool:

Son düzenleme:
En nefret ettiğim erkek tipi. Bir kere doğum ziyaretine gelen erkeklerden nefret ederim ya bırakın kadın doğum yapmış misafir mi eğlicek yanında birkaç kadın dursun yardımcı olmaya yeter. Kaynananda da hiç iş yokmuş idare edemiyo.

Ya adam doğum muhabbeti yapıyor cıvık cıvık + doğuracağı çocuğa karışıyor patavatsız ca konuşmaları var ve ulu orta insanlar rahatsız olurmu diye düşünmeden gaz çıkarıyor git başka yerde yap be adam :KK12: Allah yardımcın olsun canım çokta takma kafaya zaten mesafeli takiyormussun en güzeli.

Uluorta osuran, gak guk gegiren, fıs fıs dişlerinin arasindakini temizleyen, yemegi sapirdatip yiyen insanlar.. Igreiyorum sizden.. Hastalik olur o ayri. Yasliliktan olur tamam. Ama bunlarinki tam gorgusuzluk. Benim kv de hazimsizlik var. Yemekten sonra en az 1 saat gak guk gak guk.. Ifrit oluyorum ya.. :KK34:
Siz en azindan haftada 1 goruyorsunuz. Mecbur katlanacaksiniz baska care yok.

Kayınvalıde neysede kayınpeder yapınca daha bır tuhaf ya . Allah bıldıgı gıbı yapsın .

Aslında biraz abartmış gibi geldiniz bana.
Çok ilgili bir baba sadece. Daha ılımlı olabilirsiniz ona karşı.
Tamam abartıyor olabilir ama kaç yaşına gelmiş ve bu şekilde davranarak gelmiş.
Oldugu gibi kabul etseniz.
Sonuçta o birşeyler söylüyor diye, siz de yapmıyorsunuz degil mi? Alttan alıverin.

Ya ben olsam. Seni ilgilendirmez baba derdim aninda herhalde.

Ben de adam sana kastediyor sandım, huzurunu bozuyor sandım, fitne fesat çıkarıyor sandım.
Ama sen sevmediğin için her halt gözüne girmiş resmen.
Onlar doğal davranıyor ama sen laf sokmak için yer arıyorsun.
Net ve kesin.

OTE="BenIpek, post: 45100964, member: 180514"]Ben de adam sana kastediyor sandım, huzurunu bozuyor sandım, fitne fesat çıkarıyor sandım.
Ama sen sevmediğin için her halt gözüne girmiş resmen.
Onlar doğal davranıyor ama sen laf sokmak için yer arıyorsun.
Net ve kesin.[/QUOTE]
Aynen sizin gibi düşünüyorum.çirkef olsa daha iyi herhalde.

Back
X