Nolucak boyle ya bir omur nasil cekicem ben bunlari ,buaksam oturmaya gittik oraya yine sinirimi bozdu teyzemin oglunun dugunu vardi onlara davetiye gondermediler diye bana laf soktu daveti olsaydi gelirdik falan dedi bende oyle evet davet edilince gidilir etmeyince giidlmez dedim gulerek kapandi oyle konu ,sonra cok cocuktan konu acildi kv elseven bunun yanina bi tane daha lazim dedi kizin icin yok ben almim dedim alah isteyene versin dedim dusunmuyorum uzun sure dedim kp hemen atladi yanlis dusunuyosun cocuk berektle gelir yapin diyo koyde gormusde bi ailede 10 tane cocugu varmis cok hosuna gitmis sizde yapin diyo bende ben calisip daha guzel bir gelecek saglamayi dusunuyorum cocuguma ust uste yapipta bunaltmaya gerek yok kendimizi dedim kp e uzatiyo yookk bunalmazmisim daha iyi olurmus okadar bos konusuyoki cvp bile vermedim sustum ,susuncada kabullenip boyun egdigimi saniyo kendini bise saniyo ,cok muhalefet yaa hamileyken benle normal dogum sezeryan muhabbetine giriyodu utanmasi yok hic snane benim neremden cikarsa ciksin cocuk seni ne ilgilendirir insn gelinine normal dogum yap daha saglikli dermi yaaa ,bunlari konusmaya gerek yok dedim bende ,karisi bi uyar kocani yaa sanane de , gecen ordayiz resmenbgaz cikardi ve salon berbat koktu ben anladim onun yaptini utandirmak icin kizima gel bakim kaka mi yaptin igrenc koktu burasi dedim bu odada oturamam daha fazla dedim yalandan kizimi kokladim yok yapmamis dedim of pof yapip odayi terkettim kv de de baban yapmistir diyo yahu ne utanmaz insanlar bunlar yaa okadar mesafeliyimki yinede yanimda boyle davraniyorlar biktim yaa esim hadi kalk gidelim eve diyo kalkiyorum hemen babasi kalin oglum diyo esim ise gitcem baba sabah diyo olsun burdan beri gidersin diyo yahu adam oglun ise gidcek ben nolucam peki beni hic takmiyor adam yaaaa,,, her gittigimizde oglum bidaha eve sunu almiyosun zararliymis...yunurtanin beyazi zararliymis su zararliymis bu zararliymis ya biktim artik bu adamin tek muhabbeti zararli yiyecekler ve ekmege bile zararli diyo su ya sute tavuga icimde firtinalar kopuyo sana kaldiysa hersey zararli karisma yediklerime demek istiyorim da olmuyo iste herseyi o biliyo havalarinda partal atmada ustune yok ,ya bu adami omur boyu gormek istemiyorum hic sevemeiyorum napicam yaa okadar yapisik ki yuz versem bizden cikmayacak allahtan mesafemi koruyorum , benim ablam sehir disinda yasiyo yeni dogum yapti gecende bende sizle gelcem ziyaree diyo yahu lohusa kadinib yaninda ne isin var gelininin ablasini ziyarete gitsen n.eolucak sen , ki ben dogum yaptigimda hastanede basimdan ayrilmadi ben yatiyom o oturuyo mac izliyo okadar rahatsiz oldumki ama esimde kabahat babasini uzaklastirabilirdi oradan hatta bi akraba aramis cik su hastaneden lohusa gelinin yaninda ne isin var diye herkezin dikkatini cekmis keske acik acik soyleseydim rahatsiz oldugumu ama torunlari sevsinler diye ses etmediydim buaksam da cay icyik biz eve gelirken seslendi pazar gunu mac izlemeye gelcem size diye off okadar istemiyorumki gelmesini icimden gelmeee istemiyorum diye haykirdim gel bile demedim bide gelince aciyo tv yi son ayar ki rahatsiz oldugumu goruyor ve takmiyor esime kas goz yallpiyorum babasina kistiriyor ya bu adam cok mu dusuncesiz cokmu saf yoksa ne ve ben onu bukadar sevmesken nasil katlanicam onu gormeye gormeme gibi sansim yok haftada bir kere gormek zorundayim