• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kp seni hic sevmedim sevemiyorum

Teyzenlerin davet etmemesi cok ayip olmus... Ayrica cok abartiyosun burnun cok havada. Adam zararli seyleri almayin demis kotu mu etmis? Size burda kalin demis. Eger gidin evinize deseydi daha da batardi sana eminim... Cocuk yapma sakin dese, cocugunu sevmese ne yapardin acaba?
Ya ama herseye zararli diyo ne yesek aldigimiz markalara kadar karisiyo biz esimle mesela surekli bir peynir markasi aliyoruz ben cok seviyorum o markanin peynirini alistik ondan aliyoruz gecen esimle konusuyo o marka peynir sakin alma benim aldigimi al cok lezzetli diyo ama nasil usteliyo dayanamadim bizim alisik oldugimuz peynirden baskasini yemem ben dedim ya daha neler neler varya

Bizimkiler de her gün bizdeydi, babamı kaybetmiştik birde 1 ay öncesinde, hala taziyeye gelenler yeni duyanlar oluyordu bebeği duyanlarda geliyordu, öğlen 1 2 gibi gelip 12ye kadar oturmanın alemi var mı Allah aşkına, e hadi buna da diyin ne var sizi seviyolar gelmeseler daha mı iyi diye, gelmenin de bir tatlısı olur, bebek uyumuyo gece bir de ertesi gün misafir ağırla girip uyuyama, annem gir sen yat derdi ama nasıl yatayım 15lik genç kız değil ki o da yoruluyo, kvM sağolsun lafa gelince biz yabancı mıyız der ama elini sürmez birşeye, hatta anneme şurası tozlu diye eleştiri yapar

Ayy ne güzel şeyler bunlar hep iyilikten, unutmayın bazen iyilik diye yapılan şeyler de sevimsiz olabilir, cehennem yolları iyiniyet taşlarıyla örülüdür derler

Doğal karşılayanlar etraflarında hep öyle erkekler gördü sanırım ondan doğal geliyo, benim çevremde sülalemde erkekler ağırdır çok konuşmaz yerinde konuşur hele ki böyle doğum gibi kadınsal bir konuda hele hele geliniyle asla konuşmaz, herkese ne kadar doğal gelmiş pes, keşke hastanede deseydim hemsirelere benim bezimi kp değiştirsin babam sayılır diye, o günler aklıma geldi sinirlendim gene

Bazı insanlar doğarken"dede, kayınpeder" olmak için doğar. :) Benim dayımın oğlu yeni evlenecek ve dayımdaki sevinci görmeniz lazım. O da sırf konuşmuş olmak için, bazen belgeselden bir konu açar ve onu 2 saat konuşuruz birlikte. Dayımı çok severim o yuzden içinden geçen şeyleri anlıyorum. :)
"Yumurtayı şöyle yapalım, yapın" dese bile onu o anlık söyler. Karışmak için değil. :)
Sizin konunuzda da böyle hissettim. Dedeyim ya hu ben diye haykırmak istiyor, yapamayınca da sürekli konuşup, karışarak bunu anlatıyor. :))
Kızı gibi görüyor olabilir sizi. :)

Nolucak boyle ya bir omur nasil cekicem ben bunlari ,buaksam oturmaya gittik oraya yine sinirimi bozdu teyzemin oglunun dugunu vardi onlara davetiye gondermediler diye bana laf soktu daveti olsaydi gelirdik falan dedi bende oyle evet davet edilince gidilir etmeyince giidlmez dedim gulerek kapandi oyle konu ,sonra cok cocuktan konu acildi kv elseven bunun yanina bi tane daha lazim dedi kizin icin yok ben almim dedim alah isteyene versin dedim dusunmuyorum uzun sure dedim kp hemen atladi yanlis dusunuyosun cocuk berektle gelir yapin diyo koyde gormusde bi ailede 10 tane cocugu varmis cok hosuna gitmis sizde yapin diyo bende ben calisip daha guzel bir gelecek saglamayi dusunuyorum cocuguma ust uste yapipta bunaltmaya gerek yok kendimizi dedim kp e uzatiyo yookk bunalmazmisim daha iyi olurmus okadar bos konusuyoki cvp bile vermedim sustum ,susuncada kabullenip boyun egdigimi saniyo kendini bise saniyo ,cok muhalefet yaa hamileyken benle normal dogum sezeryan muhabbetine giriyodu utanmasi yok hic snane benim neremden cikarsa ciksin cocuk seni ne ilgilendirir insn gelinine normal dogum yap daha saglikli dermi yaaa ,bunlari konusmaya gerek yok dedim bende ,karisi bi uyar kocani yaa sanane de , gecen ordayiz resmenbgaz cikardi ve salon berbat koktu ben anladim onun yaptini utandirmak icin kizima gel bakim kaka mi yaptin igrenc koktu burasi dedim bu odada oturamam daha fazla dedim yalandan kizimi kokladim yok yapmamis dedim of pof yapip odayi terkettim kv de de baban yapmistir diyo yahu ne utanmaz insanlar bunlar yaa okadar mesafeliyimki yinede yanimda boyle davraniyorlar biktim yaa esim hadi kalk gidelim eve diyo kalkiyorum hemen babasi kalin oglum diyo esim ise gitcem baba sabah diyo olsun burdan beri gidersin diyo yahu adam oglun ise gidcek ben nolucam peki beni hic takmiyor adam yaaaa,,, her gittigimizde oglum bidaha eve sunu almiyosun zararliymis...yunurtanin beyazi zararliymis su zararliymis bu zararliymis ya biktim artik bu adamin tek muhabbeti zararli yiyecekler ve ekmege bile zararli diyo su ya sute tavuga icimde firtinalar kopuyo sana kaldiysa hersey zararli karisma yediklerime demek istiyorim da olmuyo iste herseyi o biliyo havalarinda partal atmada ustune yok ,ya bu adami omur boyu gormek istemiyorum hic sevemeiyorum napicam yaa okadar yapisik ki yuz versem bizden cikmayacak allahtan mesafemi koruyorum , benim ablam sehir disinda yasiyo yeni dogum yapti gecende bende sizle gelcem ziyaree diyo yahu lohusa kadinib yaninda ne isin var gelininin ablasini ziyarete gitsen n.eolucak sen , ki ben dogum yaptigimda hastanede basimdan ayrilmadi ben yatiyom o oturuyo mac izliyo okadar rahatsiz oldumki ama esimde kabahat babasini uzaklastirabilirdi oradan hatta bi akraba aramis cik su hastaneden lohusa gelinin yaninda ne isin var diye herkezin dikkatini cekmis keske acik acik soyleseydim rahatsiz oldugumu ama torunlari sevsinler diye ses etmediydim buaksam da cay icyik biz eve gelirken seslendi pazar gunu mac izlemeye gelcem size diye off okadar istemiyorumki gelmesini icimden gelmeee istemiyorum diye haykirdim gel bile demedim bide gelince aciyo tv yi son ayar ki rahatsiz oldugumu goruyor ve takmiyor esime kas goz yallpiyorum babasina kistiriyor ya bu adam cok mu dusuncesiz cokmu saf yoksa ne ve ben onu bukadar sevmesken nasil katlanicam onu gormeye gormeme gibi sansim yok haftada bir kere gormek zorundayim :KK43:
Ayyy kp çok gıcıkmış

konu ile ilgili yorum yapasım var ama yazım kurallarına daha çok takıldım.. okurken nefesim daraldı.. arkadaşlar lütfen noktalama işaretleri, satırbaşları vb. kullanınız.. az buçuk Türkçe dersi gördük hepimiz.. yazık gözlerimize..

Adam gaz cikarinca verdigin tepki ne kadar cirkin ve abartili.. Sanki bilerek yapti.. Ne oldu utandirinca yani? Kusur ortmeyi birak, adamin her adimini kusur olarak gorur olmussun.. Bence bi kendini sorgula.. Kotu niyetle yaklasmak daha kotu bi huydur.. Belki bizi suclayacaksin kotu niyetliler diye, ama senin yaptıkların ve yazdiklarin ortada..

Yok ya o kadarda haksiz değil kız ayni belki daha beter kp bende de var insan bi yerde boğuluyor herşeyi bilir herseyini över boğar resmen ben muhendisim alsam ben alırım o maaşı o yedirilmez yok sen bilmiyorsun yok boyle yemek hayatında yememissindir EE olurmu benimde var şükür annem tabiki daha güzelini yapar yerim herkesin annesinin yemeği ayrıdır yok yok yememissindir bilmem ne oğlunu 5yasinda çocuk gibi görür dışarı çıksak bisey alsak rapor verir amaaan bıktık KV kp daraltmayin ya bi rahat bırakın sevekim ozleyelim ozleyince gelelim

Adam gaz cikarinca verdigin tepki ne kadar cirkin ve abartili.. Sanki bilerek yapti.. Ne oldu utandirinca yani? Kusur ortmeyi birak, adamin her adimini kusur olarak gorur olmussun.. Bence bi kendini sorgula.. Kotu niyetle yaklasmak daha kotu bi huydur.. Belki bizi suclayacaksin kotu niyetliler diye, ama senin yaptıkların ve yazdiklarin ortada..
Gelininin yaninda bilerek isteyerek gaz cikarirsa bir kp benim tepkim az bile ...cok.merak ettim sizin kp varsa eger yaninizda gaz cikarsa bir degil.iki degil kac kere yapsa bunu her gittinizde bukadar savunmaniza karsilik helal olsun baba cok iyi yaptin derdiniz heralde...hayir yasli olur kacirir anlatim amenna ama 55 yasinda gencecik adam kicini kaldirip bi kac saniye gelmesini bekleyip de gazini yapinca bu bilerek gaz cikarmaya giriyor ...

Yok ya o kadarda haksiz değil kız ayni belki daha beter kp bende de var insan bi yerde boğuluyor herşeyi bilir herseyini över boğar resmen ben muhendisim alsam ben alırım o maaşı o yedirilmez yok sen bilmiyorsun yok boyle yemek hayatında yememissindir EE olurmu benimde var şükür annem tabiki daha güzelini yapar yerim herkesin annesinin yemeği ayrıdır yok yok yememissindir bilmem ne oğlunu 5yasinda çocuk gibi görür dışarı çıksak bisey alsak rapor verir amaaan bıktık KV kp daraltmayin ya bi rahat bırakın sevekim ozleyelim ozleyince gelelim
Aynen canim.kendilerini ozletme sanatini bi becerseler zaten bukadar dusmezler gelinlerin onunde ,surekli mic mic olma istegi birlikte olma istegi aman off

konu ile ilgili yorum yapasım var ama yazım kurallarına daha çok takıldım.. okurken nefesim daraldı.. arkadaşlar lütfen noktalama işaretleri, satırbaşları vb. kullanınız.. az buçuk Türkçe dersi gördük hepimiz.. yazık gözlerimize..
Valla insan sinir aninda konu acinca satirbasi falan gelmiyor aklina
Hepimiz biliyoruz imla kurallarini da sinir aninda acilinca biraz boyle oliyor ,bende su imlaci arkadaslarin bu yorumlarini sevmiyorum bu sitede yaa

Doğal karşılayanlar etraflarında hep öyle erkekler gördü sanırım ondan doğal geliyo, benim çevremde sülalemde erkekler ağırdır çok konuşmaz yerinde konuşur hele ki böyle doğum gibi kadınsal bir konuda hele hele geliniyle asla konuşmaz, herkese ne kadar doğal gelmiş pes, keşke hastanede deseydim hemsirelere benim bezimi kp değiştirsin babam sayılır diye, o günler aklıma geldi sinirlendim gene
Valla bacim bez degistirme teklifini de kabul eder boyleleri tobe yarabbim yaa ben taburcu oluncada cantami tasiyiodu orkidi gordu cantamda resmen cektim aldim elinden kol cantami ne diye tasiyon ya ayyyy bende sinirlendim gene yaaa

Gelininin yaninda bilerek isteyerek gaz cikarirsa bir kp benim tepkim az bile ...cok.merak ettim sizin kp varsa eger yaninizda gaz cikarsa bir degil.iki degil kac kere yapsa bunu her gittinizde bukadar savunmaniza karsilik helal olsun baba cok iyi yaptin derdiniz heralde...hayir yasli olur kacirir anlatim amenna ama 55 yasinda gencecik adam kicini kaldirip bi kac saniye gelmesini bekleyip de gazini yapinca bu bilerek gaz cikarmaya giriyor ...
Bilerek oldugunu simdi vurgulamaniz da emteresan..

neyin savaşı bu ben anlayamadım..
eşinizin ailesine tahammül etmek bu kadarmı zor..

Son düzenleme:
Bence çok konuşması yanlış bır bır hiç susmayan insanı sevmem sus desen fikrimizidemi söylemiyek derler söyleme ya içinde tut
Bende sevmem kp i çünkü kv den daha da kvlik yapıyo o da beni sevmez ama eşim için idare ediyorum Allahtan zırt pırt gelip gitme huyları yok
Az görüşmeye çalış rahatsız olduğun zaman eşine belirt yoksa adam ne bilsin memnun sanar seni

Back
X