• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kp seni hic sevmedim sevemiyorum

adam ideal kayınpeder değil ama siz de sevmediğiniz için her hareketi batmış belli ki, şurda yazdıklarınızın çoğunu benim kayınpederim de yapıyor ama yaşlılığına falan veriyorum, seviyorum da, hiç gözüme batmıyor, he he diyip geçiyorum. siz de öyle yapın, eşinizin babası sonuçta ömür boyu göreceksiniz, böyle her hareketini her konuşmasını takarsanız ömür geçmez.

Her söylediğine uzun uzun cevap vermeniz gereksiz bence."hayırlısı"deyin geçin,KP kadar kadar siz de abartmış karşılıklı uzatmışsınız.

Tabi hastanede yanınızda olması hoş değil, haklı yonleriniz var..abarttiginiz noktalarda var diye düşünüyorum

o da sizi sevmiyor veya gicik oluyordur.ama oglunun esisiniz diye bide torunun hatrina size haftada bir katlaniyordur.birde bu taraftan bakin.kardes yapin diyo "yok"ben de geliyim "yok" o yok bu yok.gorgusuzdur belki bilemem ama iyi ilgili bir baba oldugu belli

Hastane olayı dışında bi gariplik göremedim yaşlandıkça insan altınıda üstünüde tutamaz malesef...

KP olarak yapmaması gereken şeyler yapmış evet ama siz de fazla kinci değil misiniz sanki. Daha öncesinde size kötü birşey mi yaptı? Her hareketi batıyor çünkü baksanıza..

Ben abarttımı dusunmuyorum arkadaşlar çk muhalefet çk rahat rasız oluyorum ondan işte we ewet sewemiyorum onu belkide ondan rahatsz oluyorum

Daha öncede beraber yasadık aynı ewde ordan kalma gıcığm galıba yatak odasının kapısı açık yatıyodu çk rasız oluyodum of hatırladıkça dahada sewmiyorum ya

ya ben başlığı görünce '' kp seni hiç sevmedim sevemiyorum '' diye

hani varya '' süt oğlan seni hiç sevmiyorum , babanı da sevmezdim zaten''
direk o geldi aklıma

Nolucak boyle ya bir omur nasil cekicem ben bunlari ,buaksam oturmaya gittik oraya yine sinirimi bozdu teyzemin oglunun dugunu vardi onlara davetiye gondermediler diye bana laf soktu daveti olsaydi gelirdik falan dedi bende oyle evet davet edilince gidilir etmeyince giidlmez dedim gulerek kapandi oyle konu ,sonra cok cocuktan konu acildi kv elseven bunun yanina bi tane daha lazim dedi kizin icin yok ben almim dedim alah isteyene versin dedim dusunmuyorum uzun sure dedim kp hemen atladi yanlis dusunuyosun cocuk berektle gelir yapin diyo koyde gormusde bi ailede 10 tane cocugu varmis cok hosuna gitmis sizde yapin diyo bende ben calisip daha guzel bir gelecek saglamayi dusunuyorum cocuguma ust uste yapipta bunaltmaya gerek yok kendimizi dedim kp e uzatiyo yookk bunalmazmisim daha iyi olurmus okadar bos konusuyoki cvp bile vermedim sustum ,susuncada kabullenip boyun egdigimi saniyo kendini bise saniyo ,cok muhalefet yaa hamileyken benle normal dogum sezeryan muhabbetine giriyodu utanmasi yok hic snane benim neremden cikarsa ciksin cocuk seni ne ilgilendirir insn gelinine normal dogum yap daha saglikli dermi yaaa ,bunlari konusmaya gerek yok dedim bende ,karisi bi uyar kocani yaa sanane de , gecen ordayiz resmenbgaz cikardi ve salon berbat koktu ben anladim onun yaptini utandirmak icin kizima gel bakim kaka mi yaptin igrenc koktu burasi dedim bu odada oturamam daha fazla dedim yalandan kizimi kokladim yok yapmamis dedim of pof yapip odayi terkettim kv de de baban yapmistir diyo yahu ne utanmaz insanlar bunlar yaa okadar mesafeliyimki yinede yanimda boyle davraniyorlar biktim yaa esim hadi kalk gidelim eve diyo kalkiyorum hemen babasi kalin oglum diyo esim ise gitcem baba sabah diyo olsun burdan beri gidersin diyo yahu adam oglun ise gidcek ben nolucam peki beni hic takmiyor adam yaaaa,,, her gittigimizde oglum bidaha eve sunu almiyosun zararliymis...yunurtanin beyazi zararliymis su zararliymis bu zararliymis ya biktim artik bu adamin tek muhabbeti zararli yiyecekler ve ekmege bile zararli diyo su ya sute tavuga icimde firtinalar kopuyo sana kaldiysa hersey zararli karisma yediklerime demek istiyorim da olmuyo iste herseyi o biliyo havalarinda partal atmada ustune yok ,ya bu adami omur boyu gormek istemiyorum hic sevemeiyorum napicam yaa okadar yapisik ki yuz versem bizden cikmayacak allahtan mesafemi koruyorum , benim ablam sehir disinda yasiyo yeni dogum yapti gecende bende sizle gelcem ziyaree diyo yahu lohusa kadinib yaninda ne isin var gelininin ablasini ziyarete gitsen n.eolucak sen , ki ben dogum yaptigimda hastanede basimdan ayrilmadi ben yatiyom o oturuyo mac izliyo okadar rahatsiz oldumki ama esimde kabahat babasini uzaklastirabilirdi oradan hatta bi akraba aramis cik su hastaneden lohusa gelinin yaninda ne isin var diye herkezin dikkatini cekmis keske acik acik soyleseydim rahatsiz oldugumu ama torunlari sevsinler diye ses etmediydim buaksam da cay icyik biz eve gelirken seslendi pazar gunu mac izlemeye gelcem size diye off okadar istemiyorumki gelmesini icimden gelmeee istemiyorum diye haykirdim gel bile demedim bide gelince aciyo tv yi son ayar ki rahatsiz oldugumu goruyor ve takmiyor esime kas goz yallpiyorum babasina kistiriyor ya bu adam cok mu dusuncesiz cokmu saf yoksa ne ve ben onu bukadar sevmesken nasil katlanicam onu gormeye gormeme gibi sansim yok haftada bir kere gormek zorundayim :KK43:
Sizi yazdığınız hiçbir konuda haklı bulmadım. .sevmeme nedeninizı anlayamadım. .
Gayet mantıklı aklı başında ve bilgili bir adam kayinpederiniz..
Ben olsam el üstünde tutar bir dediğini iki etmezdim kıymetini bilin.!!!

Adam haklı,çocuğa karışması abes evet de doğru normal olabiliyosa normal olmalı ve saydığı yiyecekler zararlı kesinlikle ben tavuk yemiyorum,kutu süt içmiyorum artık.herkes kanser herkes..ekmek hiç tüketilmemeli zaten.adam haklı.ablana gelmek istemesi de insani.doğum yapan ziyaret edilir.sizi yadırgadım şahsen

Erken bunamış olabilir. Bazısının diline vurur. Herşeye konuşurlar varlı vakitsiz:63:
Siz sık görüşmemeye çalışın. Ama kırmayın da

Ayy seni anlıyorum canım aynından bnde var bi tane o kadar benziyolar ki piiss bi gör bi kaç kere dikkat ettim vcden çıkınca elini yıkamıyo fln Allahtan kızımla çok temas etmiyor ordan gelince hemen yıkıyorum kızımı dezenfekte ediyorum daha neler neler var bi de biz bi yıl yanlarında oturduk niye bebek olmuyor niye enerjide hala sıcak su var niye kullanmıyonuz diyen bi adam yapmıyolar heralde bunlar beceremicek çocuk yapmayı fln diyodu... cidden görmezden duymazdan gel başkası yapılcak bişeyimiz yok eşini seviyosan katlancan mecbur sen nasıl ana babanı atıp silemezsen eşinde aynı sonuçta babası

Bi de şu kayınvalide kayınpeder sevmeyenler şunu unutmayın bi yaştan sonra ebeveynlerinize dönüşeceksiniz.yani eşin o beğenmediğin aile tarafından yetiştirildi unutma onlara mutlaka benzeyecek

çok abartmışsınız kalma durumlarında (yatıya doğumda kalmasına) haklısnız ama diğerlerinde abartmışsınız
adamın huyu bu sevmediğinden gözüne çok abartı batıyor bence
bende sevmem herşey hakkında fikrim vardır herşeyi ben bilirim düşüncelerini ama adamın huyu bu he he deyin geçin
gaz çıkarma konusunda biranda olmuş olabilir insanlık hali çok abartmayın

Kayinpederın geliniyle bu şekilde konuşmasını hiç doğru bulmadığım gibi bir eteğin eksik demek istiyorum, doyamadim daha kocama diyip iyice yüz göz olmak var aslında

Abartmıyosun onu yaşayan bilir cidden , biz Karadenizliyiz erkeklerimiz ağır olur,rahmetli babam benim hamileliğimi görmedi telefonda konuşurken torunum nasıl bile demezdi, siz nasılsınız derdi ordan sen anlayıp cevap verirsin

Gel gör ki kp bir alem, doğum yaptım hemen hastaneye geldiler refakatci yatağına bir kuruldu ne dışarı çıktı ne bişey,altıma bez koyuyolar adam içerde, hemşireler gaz çıktı mi diye sorup duruyo adam içerde, çocuğu emziricem dikişli dikişli dönüp emzirmeye çalışıyorum falan, demiyo ki utanir ne işim var burda,kv de de demiyo birsey başkası yapsa tefe koyar

Kv eltimden bahsediyo ben ona korunma dedim hap kullandı bilmem ne kp eşim dinliyo öyle, artık bende arsizligi ele aldım süt korur korumaz muhabbeti bile yapiyirum

Son düzenleme:
Back
X