kp size ev yaptiricam dedi :-(

_citygirl_

hiç bitmeyelim..
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.341
1.057
133
Herkese merhaba benim derdim çok büyük. . Kizlar ben 5aylik evliyim. Kirada oturuyorum. Esimin ailesinim uzerine ev yaptiriyoruz ama zorla.. K.pederim bize kredi cektirdi bende yardim edocem size dedi. Esim askeri ucret yani 800 lira aliyo. Buna ragmen gidip kredi cektik 10bin tl. Heray 350krediye 300de kira veriyoruz tabii dogal olarakta gecinemiyoruz. K.pederim hala oyaliyo evi yapmakta tum sıkıntıyı biz cekiyoruz zor durumda oldugumuzu biliyorlar ama hic bir yardm yk ev bian once yapilsa en azindan kiradan kurtulcaz ama yok ne yapcagmi sasirdm yaa fikirlerinize ihtiyacim var :-(

Hayir calismiyorum ustelik okulum var okula gidip geliyorum buda zorluyo tabi bizi

Hayir calismiyorum ustelik okulum var okula gidip geliyorum buda zorluyo tabi bizi

Anladim canim bende 10aylik evliyim bizimde borclarimiz var malesef bende calisiyorum bi yandan borcu elektirigi vs ödüyorum bi yandanda altin almaya calisiyorum baya zor ama halimize yine sükürler olsun
Senin konunada gelince canim kocanla konussan olmazmi?
Bizimde borcumuz var diye been okula gidemiyorum malesef 😞

evi size kayınpederiniz mi yaptıracak? ben konuyu anlayamadım tam olarak. bi ev en az 60 bine yapılır. 10 bini siz verdiyseniz, kalanı kayınpederiniz verecekse iyi işte ne güzel.

Allah yardımcınız olsun... Eşin konussun babasıyla oturup... 10 bin tl ye evmi olur?

Kayinpeder 10 bin tl isteyip bu devirde size ev yapacaksa ne mutlu size ama oda agirdan aliyormus en iyisi konusmak 800 tl anca kira kreddi elektrk su demek ne yiyip iciyorsnuz

Allah yardim etsin parti time bir ise girsen snde .
İçimden bir ses kp o evi yptirmayacak diyor .

kp o parayı yedi, şimdi de gıkı çıkmıyor tabi...
sizde sessizce bekliyormusunuz öyle...
konuşun, açın ağzınızı biraz..bukadar ezdirmeyin kendinizi yahu...harçlık bile kalmıyor elinize..yazık değil mi..genç yaşta borç batağına düşürmüş sizi...
bence sizde part time bi iş bulun...
üç beş harçlığınız çıkar bari..

kp ekmek elden su golden sanıyor herhalde. para basıyordunuz ya siz de.

150tl ile gecim cok zor canım,

a) kp evine gidin ama kendinizi ezdirmeyin.
madem kredi cektiriyor ev yapılana kadar o baksın size 300tl kiranız hatta diger masraflarnız da olmaz.

b) okuyorum demeyecek diger ogrenciler gibi calısacaksın, hafta sonları da full.
bu sekilde 600e kadar kazanabilirsin.
fakat hangi ara evine gelip yemek yapacak temizlik yapacaksın bilemem. bu konuda esinin destegi cok onemli.

allah aşkına 10 bıne evmı olur bır ıkı değişiklik yapsanız hazır eve onu bıle karşılamaz nıye kredi çekmesıne musade ettnızki bazen buyuklerı kırmamak adına kendımızı paramparça edıyoruz

Kizlar bende biliyorum o kadar paraya yapilmayacagini. Kpederim yardim edecekmis esimle cok konustum kredi cekmeyelm dedim ama kpederm cok baski yapti oda babasina guvendi onu dinledi. Hala cok kizginim ona ne durumda oldugumuzu biliyo ama yardimci olmuyo hic. Esim bu durumu bna cok belli etmiyo hep paramz varms gibi davraniyo okulum cok agir bu yzden ise girmemi istemiyo ev islerine zor yetisiyorm zatn tek care evin bian once yapılması yani

Ben 19 yasindayim okulum zatn buradaydi ama gecen yaz ailemle yasadigim olaylardan dolayı evlendim kacarak evlendim yani buna ragmen Allaha Şükür hersey cok iyi oldu. Hicbir zaman normal evlilik yapanlardan farkim olmadi esim okumami istedi okuluma devam ediyorum bnde

19 yaşındasın.
Okuyorsun.
Kaçıyor evleniyorsun.
Ah ah...

Neyse bir şey yazmayacağım.
Allah yardımcın olsun.

10 bin TL ye ev...

800 TL ile ev geçimi, üstelik 350 si kredi+300 ü kira...

Aynı ülkede yaşadığımıza emin misiniz?

10 bin TL ye ev...

800 TL ile ev geçimi, üstelik 350 si kredi+300 ü kira...

Aynı ülkede yaşadığımıza emin misiniz?

Evet eminim.. gecinmek zorundayim malesef. Ev tabikide on bin degil kpederm yardm edecegini söylüyor kizlar birde ev zatn yari yapılmış kapi cam mutfak dolabi parke vs yok sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…