- 29 Ocak 2013
- 6.066
- 578
- 198
- Konu Sahibi _citygirl_
-
Ben 19 yasindayim okulum zatn buradaydi ama gecen yaz ailemle yasadigim olaylardan dolayı evlendim kacarak evlendim yani buna ragmen Allaha Şükür hersey cok iyi oldu. Hicbir zaman normal evlilik yapanlardan farkim olmadi esim okumami istedi okuluma devam ediyorum bnde
K.validemle konuştum oda hak veriyo ve eşiyle kavga ettiler adam esine bile hesap vermiyo kimseye soylemiyo. Bu parayla tabikide gecinemiyorz dugunde geln altinlar satildi ailem biraz yardmci oldu bikac yere borcumuzda oldu nereye kdr gidecek bilmiyorum
Ben herseyi dusunerek evlendim. Okuluma devam etmicektim kizlar ama esim devam etmemi istedi tek yanlisim o krediyi cektirmek oldu ama buna engel olamadim evet kacmama ragmen bu durumda cok sansliyim allaha Şükürler olsun ki. Suan tek sorunumuz bu bir cozulse..
_citygirl_;33374426[COLOR="#FF0000" .!.:]Ailemle küs degilim fakat evim yakin degil onlar baska şehirde oturuyor. Ve her gittigimde yardimci oluyorlar sagolsunlar [/COLOR]esimse uzulmemi istemedigi icin bna yansitmiyo her istediğimi aliyo ben napar eder para bulurum diyo oda kötü. Gecen babasina kizdi bagirdi fln ama ise yaramıyor adam kmseye bişey soylemiyo dinliyo susuyo
Hayir esinin ailesi yardmci olmuyo dedigim gibi dugundeki altinlarla gecindk kacma konusuysa bu bi cahillik degik aslinda neler yasadigimi bilmediginiz icin böyle geliyor. Kacarak evlenmeye çok karsi bi insandim amacm okuyup kndi ceyizmi kendm almak ve snra evlnmekti ama byle olmadi cnku evden kovuldm hmde durdk yere. Artk sevilmedigmi dusunerek kactm ama inanin cok düşündüm ve asla pisman olmadm anlatamadgm daha ck sey var kacarak evlenmeme hcbir akrabm kzmadi cnku ailemn suclu oldklarni biliyor lardi. Sadece k.pederimin ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum
Ailen seni kovuyor ama br yandanda para yardımı yapıyor.çelişkili değilmi bu.Hayir esinin ailesi yardmci olmuyo dedigim gibi dugundeki altinlarla gecindk kacma konusuysa bu bi cahillik degik aslinda neler yasadigimi bilmediginiz icin böyle geliyor. Kacarak evlenmeye çok karsi bi insandim amacm okuyup kndi ceyizmi kendm almak ve snra evlnmekti ama byle olmadi cnku evden kovuldm hmde durdk yere. Artk sevilmedigmi dusunerek kactm ama inanin cok düşündüm ve asla pisman olmadm anlatamadgm daha ck sey var kacarak evlenmeme hcbir akrabm kzmadi cnku ailemn suclu oldklarni biliyor lardi. Sadece k.pederimin ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum
inanmıyorum. aynı şeyi düşünmüşüz:)madem seni kovan kaçarak evlenmene çanak tutan üstelik akrabalarının bile haklı görmediği bi ailen varsa şimdi neden yardım ediyolar ya da sen seni kovan ailenden nasıl yardım kabul ediyosun ben anlamadım 28 yaşındayım böyle mantık görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?