Kp ve tv

Simaygozdeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
60
25
3
32
Kızlar ben çok bunaldım ne yana döneceğimi bilmez haldeyim. Kv ve kp ile oturuyoruz. Kp akşam 5 oldumu evde ve kumandayı elinden bırakmaz gece 12'ye kadar Kuman'da elinde gezer belgesel haber ve iki tane dizisi var hep bunlar arasında döner.Kesinlikle başka kanal açmaz. Cumartesi pazar hep evde bir yere çıkmaz. Duşa girince ben kumandayı alırım izleyeceğim bir yer açarım gelir kumandayı yanımdan alır oturur kendi istediğini açar. Benim katımdaki tv çalışmadığı icin izleyemiyorumda. Esim gece çalışıyor zaten evde olmuyor.Çok sinir oluyorum.

Koskoca adama da denmez ki birak o lanet olasica kumadayi diye. Canim sen en iyisi arkadaslarin dedigi gb tv yi yaptir ya da yenisi sart olmadi internetten izle ya da kitao oku. Ufff allahim kimseyi kv ve kp ile oturmak zorunda birakmasin ins

Kızlar bu durumu eşimi hergun söylüyorum.Dublex ve 2.ci tv çalışmıyor farklı kablolama yapilip güncelleme olması gerekmiş. Eve internet bile çektiremiyorum boş port yok başvuru yaptık 3 ay oldu boş port çıkması bekleniyor

Ben yakın olsam gelir bağlardım tv ni çok kolay bir işlem eğer çanak kullanıyorsan çift girişli elembiler var tek çanak iki tv çalıştırır elembiye iki kablo çekersin biri senin tv biri kp kanal ayarla tamam biz tek canakla 3 daire kullaniyoruz

babam da öyle yapardı

hatta ergenken az kavga etmedik bu yüzden

sonra kendi evim oldu ve kimse tv ye hükmetmedi

şimdi oğlum var ve o uyanık ise o kendi tv izlemek istiyor

klasik ev hayatı yani kp az da gelin izlesin demez

tv nizi ayarlatın ya da evinizi ayırın

Diğer tvden paralel çekilmesi gerekiyor muhtemelen. Sen bile yaparsın aslında ama eve uyducu çağırırdım ben olsam. İnternet bağlanmıyorsa Turkcell Vınn gibi bir şey alırdım hiç yapamıyorsam. En güzeli ayrı ev tabi.

Kızlar ben çok bunaldım ne yana döneceğimi bilmez haldeyim. Kv ve kp ile oturuyoruz. Kp akşam 5 oldumu evde ve kumandayı elinden bırakmaz gece 12'ye kadar Kuman'da elinde gezer belgesel haber ve iki tane dizisi var hep bunlar arasında döner.Kesinlikle başka kanal açmaz. Cumartesi pazar hep evde bir yere çıkmaz. Duşa girince ben kumandayı alırım izleyeceğim bir yer açarım gelir kumandayı yanımdan alır oturur kendi istediğini açar. Benim katımdaki tv çalışmadığı icin izleyemiyorumda. Esim gece çalışıyor zaten evde olmuyor.Çok sinir oluyorum.
Tek care odaniza yeni bir tv almaniz. Yapacak bir sey yok.

Tv izlenebilecek ne var ya biri bana anlatsın

cnm napicaksin adam o kadar biliyo demek ki insan bi gelinine sormaz mi izlediğin bişey var mi filan diye neyse bence kendine başka hobiler bul belliki adam tv bağımlisi işi gücü o olmuş.Çık kendi katına örgü ör yada el işi başka bişeyler yap bilg. varsa int. gir yoksa aylik dergilerden al onlari oku en önemlisi kitap oku ufkun açılsın bosver kp. de tv önünde kök salsın napican tv. yüzünden sorun mu çıkarican salla gitsin

İnsan evinde özgürce tv bie izleyemicek mi yavv.
Tv de bişey yok ama olsun, özgürlük kısıtlanması varsa deli olurum ben şahsen.

Eşimi çok seviyorum, çok çook.
Ama düşünüyorum da anne babası ile yaşayacak kadar çok değil.
Yani sizin durumdan anladığım kadarıyla zaruret yok, e birlikte yaşamak niye?
Eş de evde yok, bütün akşam kp kv ile birlikte belgesel izlemek için mi evlendiniz.

Of neyse, üzülüyorum gerçekten.
Tv işini halledin, eşinize yüklenin ayarlasın.
Ya da pc den tabletten filan izleyin, çekilin odanıza.
Sabır dilerim.

Back
X