Kp ve yerli yersiz konuşmaları

Haklısınız harfi harfine çok teşekkür ederim. Azarlasam da anlamıyor tane tane nazik nazik anlatsam da fayda etmiyor
Rica ederim. Anlamazlar, anlayacak olsalar zaten o şekilde davranmayı ısrarla sürdürmezler böyle insanlar çünkü onlar kendilerini "İyilik dağıtan, iyiliği tembihleyen" olarak görmeye devam edecekler. Eşiniz destekleyecekse bozacaksınız arayı büyük bir tartışma ile, bir süre küsüşeceksiniz ki onda dahi "Çocuk babaannesinden mahrum mu büyüsün dedesi yüzünden?" diye vicdana gelirsiniz muhtemelen. Anladığım kadarı ile kvnizin bir zorluğu yok size.

Zor, kolaylıklar diliyorum.
Biraz da şöyle düşünebilirseniz aslında, kendinizi korumaya alırsınız "Ettiği laf ne? Söyleyen kim?"...
Mesela kilo eleştirisi geldi, sanki bana dünya diyetisyenler birliği başkanı ve ideal kiloyu korumaktan sorumlu evrenler arası prezident Mr. Mehmed. Anlatabiliyor muyum? Sinirlerinizi korumanın en etkili yolu umursamamak, duymamak, minimumda görüşmek ve lafına göre ciddiye almamak sanatıdır. Belki sorun çözülmez ancak size nefeslenecek alan açılmış olur.
 
Son düzenleme:
Sizi çok iyi anlıyorum.Ben de redavimden ötürü hormon ilaçları kullaniyorum.Gobek iğnesi vs kilo vermek öyle kolay olmuyor.. Başlarına gelirse öğrenirler ne diyelim.Uzak durmaya çalışın.
 
Haftada max iki gün görüyorum onda da torunu var diye onu görmek istiyor. Sınırını bilmeyen insanlardan hep nefret ettim ama bu bambaşka bi boyut gerçekten. En iyisini yapmışsınız
 
Sizi çok iyi anlıyorum.Ben de redavimden ötürü hormon ilaçları kullaniyorum.Gobek iğnesi vs kilo vermek öyle kolay olmuyor.. Başlarına gelirse öğrenirler ne diyelim.Uzak durmaya çalışın.
Geçmiş olsun. Göbek iğnesi çok kısa bir süre kullandım işe de yaradı ama tam o dönem hamile kaldığım için bıraktım. Emzirme bitince tekrar düşüneceğim
 
Cok, her hafta gorusme. Torunum diye aglarsa kocan diyecek ceneni tutmayi ogrenince gorursun diye. Terslesem anlamıyor diyorsun uzun uzun konuşmadan bozacaksın. Aman kırmayayım dersen uzulursun. Kocanin saglam haşlaması lazim.
Aşırı haklısın. Torunum diye ağlıyor evet aradan azıcık zaman geçsin çirkefliğe vuruyor işi benim hakkım onu görmek diyor utanmasa velayetini alacak o derece. Böyle eşimi de gaza getirir gibi hissediyorum ama yapacak bişey yok ben kırılacağıma o kırılsın
 
Haftada 1 hattaaaa 2 çok ki sacmalamayin sizin kendi özeliniz kendi özel hafta sonunuz yok mu onlar olmadan ? Onlarsiz hafta sonu planı yapılamıyor mu ? Deyin eşinize. Ay ben bunaldım. Böyle laf eden insan olmasalar bile gelemem ben bu kadar sıkı fikiya
Her istediklerinde görüşmüyorum zaten azıcık sıkı fıkı olsak sonu böyle bitiyor haftada 1 max 2 kere
 
Eeee yardım edecek birşey yok gayet güzel halletmişsiniz valla Bence karakteri huysuz sonurtuk negatiflikten besleniyor iyi olayım derken kötü oluyor yani kaş yapmaya çalışırken göz çıkarıyor .Bence iki yol var ya böyle canım babacığım haklisin deyip geçmeli yada arada sizin yaptığınız gibi iki dürtmeli Aslında bilezik al malını mülkümü torun yesiin derken iyi niyetli kilo konusunda kendince hani kızım kendine bak olarak da algılanabilir.Fakat öz kızı olmadığınız milletin yanında yaptığı ve fazla dan dun konustigu için sinir olmanız çok normal başkası belki daha kötü tepkide verir .Alışkanlık edinmiş dan dun konusmayi düşünmeden laf nereye gidiyor bakmadan
 
Ailesine de üzüldüm, yazık kadın sürekli mahcup olup açıklama yapıyor belli ki.

Siz tepkinizi yerinde ve güzel vermişsiniz.

Değişecek birine benzemiyor, "hı hı, evet" gibi cevapları çok severim ben.
Dinlemeyin fazla, illa karşılık vermeniz gerekiyorsa evet evet deyin, geciştirin.

Bir şey anlatmaya çalışmayın, hem ne gerek var hem de anlayacak biri değil.
 
Eşinn de cevabını veriyormuş aslında kp de böyle diyip çat çat cevap vermeye devam edeceksiniz ya da kp ile minumum denk geleceksiniz başka yolu yok gibi.
 
Kayın babanın içine 3-5 kaynana kaçmış.Uyarıldığı halde yapıyor ve her lafına kılıf uyduruyorsa düpe düz saygısız , merhametsiz. İnsanları kırmaktan geri durmuyor ve bunu iyilik kisvesi altında yapıyor.Kötülük bu.Siz de lafınızı esirgemeyin....
 
Ben olsam tenhada kıstırırım vallahi bu neymiş ya...şaka bir yana bu amca artık değişmez, duymayın işitmeyin de diyemem muhtemelen görüşmek de zorundasınız acaba psikolojik destek falan mı alsa?Bazı insanların bu tip davranışlarının altından çok çok farklı şeyler çıkabiliyormuş çünkü.
 
Bu gibi durumlarda "ayyy ben senin iyiliğin için söylüyorummmm" diyenlere cuk diye oturan bi laf var ben onu yapıştırıyorum yüzlerine valla. Cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir diyorum.
 
Kendi kayınbabamın yaptığı aklıma geldi ya, normalde sessiz sakin bir adamdır ama bence bu da bir sinsilik çeşidi, neyse 6 ay önce doğum yaptım şehir dışında yaşıyorlar geldiler hastaneye sezeryan oldum daha hastaneden çıkmamıştım düşünün hepimiz odadayız (o ayrı bir mevzu) ben emziriyorum bebek birden ağlamaya başladı, kayınbabam kızım sütün yetmiyor herhalde dedi, öyle bir bakış atmışım ki eşim araya girme ihtiyacı hissetti baba gel dışarı çıkalım biz falan diye...Odadan çıkarken lütfen gereksiz müdahalelerde bulunmayalım diye de söyledim.Daha dakika bir gol bir yani.Patavatsız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…